Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Papierkasten


Filters

Hoogte kast

Breedte kast

Deze stalen A4 ladekast van Inofec is voorzien van 18 laden laden en geschikt voor het opbergen van
De zware stalen tekeningladekast A1 met 6 laden is zeer geschikt voor het opbergen van grote (bouw)t
De zware stalen tekeningladekast A3 met 13 laden is zeer geschikt voor het opbergen van (bouw)tekeni
Deze dossierkast, van het merk Inofec, met 4 laden is leverbaar in diverse kleuren. Ideaal voor het
De zware stalen tekeningladekast A0 met 6 laden is zeer geschikt voor het opbergen van grote (bouw)t
Deze voordelige dossierkast, van het merkt Inofec, is voorzien van 3 laden met telescoopgeleiding. D
Stevige en voordelige dossierkast, van het merk Inofec, voorzien van 2 laden met telescoopgeleiding.

Papierkasten kopen bij inofec Kantoormeubelen

Inofec Kantoormeubelen heeft diverse papierkasten in haar webshop staan. Wij hebben papierkasten voor diverse papierformaten. Zo vindt u altijd een geschikte papierkast. Alle papierkasten die in onze webshop staan, kunnen wij uit voorraad leveren. Dit betekent dat u al binnen 10 werkdagen gebruik kunt maken van uw nieuwe papierkast.

Voordelige papierkasten

In ons assortiment vindt u diverse voordelige papierkasten. Deze papierkasten zijn leverbaar voor verschillende papierformaten. Zo vindt u in onze online webshop papierkasten voor A0, A1, A3 en A4 formaat. Met name A0 en A1 papierkasten zijn geschikt om grote bouwtekeningen in op te bergen. Bovendien zijn deze papierkasten uitgerust met telescopische geleiding, waardoor de lades soepel openen en sluiten. Tevens zijn deze papierkasten voorzien van een centraal slot, net zoals de A3 papierkast. U kunt de papierkasten in verschillende kleuren bestellen, zoals grijs, zwart en aluminium. De papierkasten worden in de webshop ook wel ladekasten of tekeningkasten genoemd.

Overige kantoormeubelen

Het assortiment van Inofec bestaat niet alleen uit papierkasten, maar bestaat nog uit honderden andere kantoormeubelen. In de webshop vindt u ook tientallen archiefkasten, waaronder brochurekasten en vitrinekasten, maar ook mooie en voordelige bureautafels. Tevens leveren wij meubelen voor specifieke ruimtes, zoals computerbureausreceptiemeubilair en receptiestoelen.

Gratis levering en montage van uw papierkasten

Alle papierkasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle kasten ter plaatse, met uitzondering van de A0 en A1 papierkasten. Deze papierkasten kunnen door een gespecialiseerde transporteur worden ingehuisd. De monteurs plaatsen en monteren uw nieuwe papierkast op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec papierkast.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.