Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Schuifdeurkast


Filters

Hoogte kast

Breedte kast

De schuifdeurkast Standaard van 120cm breed is een zeer stevige stalen kantoorkast met lichtlopende
De schuifdeurkast Standaard van 160cm breed is een zeer stevige stalen kantoorkast met lichtlopende
De hoge schuifdeurkast Praktika van 180bx45dx200h is een zeer stevige stalen archiefkast. De kast is
De lage schuifdeurkast Praktika van 180bx45dx90h is een zeer stevige stalen archiefkast. De kast is
De hoge schuifdeurkast Standaard van 120bx195h is een zeer stevige stalen kantoorkast met lichtlope
De hoge schuifdeurkast Praktika van 120bx45dx200h is een zeer stevige stalen archiefkast. De kast is
De lage schuifdeurkast Praktika van 120bx45dx90h is een zeer stevige stalen archiefkast. De kast is
Dit legbord is geschikt voor de schuifdeurkast Praktika van 180cm breed. Leverbaar in de kleuren zwa
Dit legbord is geschikt voor de schuifdeurkast Praktika van 120cm breed. Leverbaar in 2 kleuren.

Archiefkast met Schuifdeuren koop je bij Inofec

Een archiefkast met schuifdeuren voor je kantoor koop je eenvoudig online in de webshop van Inofec. Deze kantoor schuifdeurkasten moet je overigens niet verwarren met de schuifdeurkasten die je thuis gebruikt om je kleding en dergelijke in op te bergen. Deze archiefkasten met schuifdeuren zijn vaak gemaakt van hout. De schuifdeurkast voor kantoor, school, zorginstelling of werkplek is een stalen schuifdeurkast. Dit moet ook wel, want deze kasten worden vaak gebruikt om het archief in te bewaren. Je vindt in ons assortiment 2 modellen schuifdeurkasten, namelijk de schuifdeurkast Praktika en de schuifdeurkast Standaard.

Schuifdeurkasten voor kantoor Standaard

Dit model schuifdeurkast voor op kantoor kun je bestellen in 2 afmetingen, namelijk in 120bx45dx75h en in 160bx45dx75h. De schuifdeurkast voor kantoor 120 cm breed is standaard voorzien van 1 legbord. De schuifdeurkast 150 breed is uitgevoerd met 2 legborden en kan perfect dienen als een schuifdeurkast voor archief.. Deze legborden zijn geschikt om orders of archiefdozen op te plaatsen, maar je kunt aan de onderzijde van de plank ook laterale A4 hangmappen inhangen. De planken kunnen een gewicht dragen van circa 50 kg. De kast is verkrijgbaar in de kleuren grijs, midgrijs en zwart-noten.

Schuifdeurkasten voor archief Praktika

De schuifdeurkasten Praktika zijn maar liefst leverbaar in 4 afmetingen:

Ook deze kantoorkasten met schuifdeuren zijn standaard voorzien van legborden, die zowel voor ordners als laterale A4 hangmappen geschikt zijn en kunnen eveneens 50 kg aan gewicht dragen. Is het standaard aantal legborden niet voldoende, dan bestel je eenvoudig extra legborden in de webshop. Net als de archiefkasten met schuifdeuren Standaard zijn deze Praktika kasten 45 cm diep. Dus ben je op zoek naar een schuifdeurkast voor kantoor 50 cm diep? Dan ben je bij Inofec aan het juiste adres. De Praktika schuifdeurkasten zijn leverbaar in 2 kleuren, namelijk in zwart en grijs.

Lage schuifdeurkast

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, hebben we verschillende lage schuifdeurkasten voor kantoor in ons assortiment. De hoogte van een kantoorschuifdeurkast laag is 75 cm of 90 cm hoog. Wil je de archiefkast met schuifdeuren bijvoorbeeld tegen je bureau aan plaatsen, dan adviseren we je om een kast van 75 cm hoog te bestellen. De meeste bureautafels staan namelijk op een werkhoogte van 75 cm ingesteld, zodat je de kast naadloos tegen je bureau aan kunt plaatsen. Je creëert hiermee niet alleen extra opbergruimte, maar ook extra bladruimte.

Schuifdeurkasten worden gemonteerd en gebruiksklaar geleverd

De archiefkast schuifdeur van Inofec worden stuk voor stuk gebruiksklaar opgeleverd en hier rekenen we niets voor. Dit hoort bij onze service. Zeker voor de schuifdeurkasten Praktika erg prettig aangezien je deze kasten anders zelf nog in elkaar zou moeten zetten. De schuifdeurkast Praktika wordt meestal pas op locatie gemonteerd. Het grote voordeel hiervan is dat de kast ook op een etage geleverd kan worden. De pakketten worden naar de plaats van bestemming gebracht en wordt de kast door ons bekwame collega’s vakkundig in elkaar gezet. En we laten je niet in de rotzooi achter? Nee, ook het verpakkingsmateriaal van de schuifdeurkast kantoor nemen we mee terug en wordt op een milieuvriendelijke manier afgevoerd.

Ruim assortiment meubilair

Naast schuifdeurkasten vind je in onze webshop nog veel meer kasten, zoals een roldeurkast, lockerkast, gardrobekast, dossierkast, postvakkenkast, ladekast of brandwerende archiefkast. Eigenlijk alle soorten kasten die je in een kantooromgeving gebruikt. Maar we bieden nog veel meer kantoormeubelen aan. Ons assortiment stelt je in staat om je volledige kantoor van een nieuwe inrichting te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan zit sta bureaus, ergonomische bureaustoelen, deskbikes, vergadertafels, vergaderstoelen, kantinetafels, kantinestoelen, verstelbare bureaus, instelbare bureaus, whiteboarden en flip-overs. Durf jij de uitdaging met ons aan te gaan? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Jouw ideeën en wensen vertalen we in een passend 3D inrichtingsvoorstel. Op die manier krijg je een goed beeld van hoe jouw nieuwe kantoor eruit kan komen te zien. Uiteraard zit je nergens aan vast en bieden we deze service geheel vrijblijvend aan.Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.