Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Designkast


Filters

Hoogte kast

Breedte kast

De lage archiefkast Slim van 86,5 cm hoog is een mooie aanvulling op jouw kantoor. Deze designkast i
De halfhoge archiefkast Slim van 126,5 cm hoog is een mooie aanvulling op jouw kantoor. Deze designk
De archiefkast Slim van 207 cm hoog is voorzien van 4 legborden. Deze designkast is leverbaar in ver

Design kast koop je online in onze webshop

Wil je een design kast kopen voor jouw kantoor? Dan ben je bij Inofec aan het juiste adres. Naast de vele stalen archiefkasten die je in onze webshop vindt, hebben we ook een aantal mooie houten designkasten in ons assortiment. Een design kast hout wordt vaak in een directiekantoor of bij de entree van een kantoor gebruikt. Een houten designkast heeft immers meer uitstraling dan een stalen kast. In de webshop vind je een tweetal modellen houten designkasten, namelijk de design kast Slim en de design kast Rato. Hieronder zullen we beide modellen kort toelichting. Een uitgebreide omschrijving vind je op de productpagina.

Design kast Slim

De houten designkast Slim is te bestellen in 3 verschillende afmetingen:

Deze designkasten zijn standaard voorzien van legborden. De ombouw van de designkast is leverbaar in de kleuren wit, aluminium en zwart. De houten deuren en rugpanelen van de kast zijn verkrijgbaar in wit, grijs eiken, donker beuken en chateau eiken. Hierdoor passen ze uitstekend bij onder meer de bureautafels Pro, Smart en Square die in dezelfde kleurcombinaties te bestellen zijn.

Designkast geleverd en gemonteerd

Als je  bij Inofec een designkast bestelt, wordt deze geleverd en gemonteerd. Onze bezorgers zorgen ervoor dat ze de kasten op de juiste locatie plaatsen. Ook als de designkast naar een etage via trap gebracht moet worden. De bezorgers brengen dan eerst alle losse pakketten naar boven. Hier worden alle onderdelen uitgepakt om vervolgens de design kast in elkaar te zetten. Dus je hoeft niet zelf aan de slag met een ingewikkelde handleiding. Bovendien nemen we al het verpakkingsmateriaal weer mee retour, zodat dit op een milieuvriendelijke en –verantwoorde manier verwerkt kan worden.

2 jaar garantie op designkast

De garantietermijn voor alle meubelen die je bij Inofec bestelt, bedraagt 2 jaar, zo ook  voor de designkasten. Mocht er onverhoopt iets aan een designkast voordoen, dan zorgen we zo snel mogelijk voor een passende oplossing, bijvoorbeeld door vervanging of reparatie van een onderdeel of het gehele product. Hierbij proberen we eventuele overlast zo veel mogelijk tot een minimum te beperken.

Ook andere kantoormeubelen naast een designkast

Naast deze houten design kasten bieden we je nog veel meer kantoormeubelen. Zo vind je in de webshop onder andere ook ergonomische bureaustoelen, elektrisch verstelbare zit sta bureaus, vergaderstoelen, directiestoelen, kantinetafels, kantinestoelen, comfortabele fauteuils, roldeurkasten, archiefkasten, sleutelkastjes, prullenbakken, monitorarmen, whiteboarden, flipovers en een uitgebreid kabelmanagement. Heb jij binnenkort plannen om nieuw kantoormeubilair aan te schaffen en heb je hier hulp bij nodig? Onze adviseurs helpen je hier graag bij. Op basis van jouw input, gaan we aan de slag met een inrichtingsvoorstel. Op die manier krijg je een realistisch beeld van hoe jouw nieuwe kantoorinrichting er uit komt te zien.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.