Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Dossierkast kopen?


Filters

Hoogte kast

Breedte kast

Deze dossierkast, van het merk Inofec, met 4 laden is leverbaar in diverse kleuren. Ideaal voor het
Stevige en voordelige dossierkast, van het merk Inofec, voorzien van 2 laden met telescoopgeleiding.
Deze voordelige dossierkast, van het merkt Inofec, is voorzien van 3 laden met telescoopgeleiding. D

Dossierkast voor hangmappen

De hangmappen dossierkast is dé beste oplossing wanneer je een kast zoekt om je hangmappen in te bewaren. Al je dossiers berg je gemakkelijk op in de ruime lades. Je kunt bij Inofec Kantoormeubelen een dossierkast met 2 lades, met 3 lades en met 4 lades bestellen. De lades van de dossierkast zijn geschikt om zowel A4 als folio hangmappen in op te bergen. De lades zijn namelijk voorzien van een rails, zodat je zelf de gewenste afstand voor je hangmappen kunt bepalen. Om de lades soepel te laten rollen, zijn de dossierkasten uitgevoerd met telescoopgeleiding.

Dossierkast 2 lades

Ben je op zoek naar een dossierkast laag of dossierkast klein? Dan biedt de dossierkast met 2 lades uitkomst. Deze dossierkast is niet hoger dan 71 cm. Dus je zou deze lage kast eventueel ook naast je bureau kunnen plaatsen. De dossierkast met 2 laden is leverbaar in 4 kleuren, namelijk in wit, zwart, grijs en aluminium. Je betaalt slechts € 165,- exclusief BTW voor deze kast.

Dossierkast 3 lades

De meest verkochte, ofwel de populairste dossierkast binnen het assortiment van Inofec Kantoormeubelen is de dossierkast 3 lades. Dit is een mooie tussenmaat. De kast is namelijk 101 cm hoog. Ook dit model kun je bestellen in de kleuren wit, zwart, grijs en aluminium. De prijs van deze kast bedraagt € 195,- exclusief BTW.

Dossierkast 4 lades

De dossierkast met 4 lades is het grootste model in dossierkasten. De hoogte van deze kast is  132 cm. Je kunt niet meer dan 1 lade tegelijk openen. Dit om te voorkomen dat de kast naar voren kantelt. Ook de kasten met 2 en 3 lades zijn uitgevoerd met een anti-kantelsysteem. De dossierkast 4 lades is te verkrijgen in de kleuren wit, zwart, grijs en aluminium en kost € 229,50 exclusief BTW.

Dossierkast met slot of afsluitbare dossierkast

Het zal niet altijd noodzakelijk zijn, maar wel wanneer je vertrouwelijke dossiers in de kast op wilt bergen. Dan wil je toch voorkomen dan andere mensen zo maar bij je dossiers kunnen. Daarom zijn de dossierkasten van Inofec uitgevoerd met een slot. Dit is een centraal slot, dus je sluit in een handomdraai alle lades tegelijk af. Zo blijven je dossiers veilig bewaard in de afsluitbare dossierkast.

Dossierkast metaal

De dossierkasten zijn gemaakt van metaal. De keuze voor metaal is heel simpel. De dossierkasten moeten namelijk behoorlijk wat gewicht kunnen dragen door de dossiers die erin zitten. Daarom is het stalen dossierkast. Die zie je overigens ook wel terug in het gewicht van deze kasten. Het gewicht ligt namelijk tussen 28,6 kg en 49,5 kg.

Dossierkasten bestellen

Als je een dossierkast bij Inofec bestelt, wordt deze bij een bestelling boven de € 300,- gratis door ons geleverd. Ook als de kast naar de 4e verdieping gebracht moet worden en deze enkel met trap te bereiken is. Onze bezorgers draaien hun hand niet om voor een trap meer of minder. Je hoeft dus niet zelf te sjouwen met deze kasten. De levering op de juiste plek is niet de enige service die we bieden, ook worden de kasten uitgepakt en nemen we al het verpakkingsmateriaal mee retour. Dit wordt bij terugkomst in het magazijn netjes op een milieuverantwoorde wijze afgevoerd.

Compleet aanbod kantoormeubelen

Je kunt bij Inofec terecht voor de complete inrichting van jouw kantoor. Naast dossierkasten vind je ook andere archiefkasten in onze webshop, zoals een roldeurkast, schuifdeurkast, brandwerende archiefkast, lockerkast of garderobekast. Maar ook voor bureautafels, zit sta bureaus, deskbikes, bureaustoelen, vergadertafels, kantinestoelen, whiteboards, kapstokken, balies en kunstplanten ben je bij ons aan het juiste adres. Speel jij met de gedachten om je kantoor van een nieuwe inrichting te voorzien? En vind je het lastig om zelf de juiste kantoormeubelen samen te stellen? Neem dan contact met ons op. We geven je graag geheel vrijblijvend advies!

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.