Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Verbandkast


Filters

Hoogte kast

Breedte kast

Deze verbandkast maat L is voorzien van een aluminium behuizing inclusief slot met 2 sleutels. De af
Deze verbandkast maat L is voorzien van een aluminium behuizing inclusief slot met 2 sleutels. De af
Deze verbandkast maat M is voorzien van een aluminium behuizing inclusief slot met 2 sleutels. De af
Los verbandmateriaal voor verbandkast maat M.
Deze verbandkast maat M is voorzien van een aluminium behuizing inclusief slot met 2 sleutels. De af
Los verbandmateriaal voor verbandkast maat L.

Verbandkast of medicijnkast voor kantoor

Het is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als je meubelen gaat kopen voor je nieuwe kantoor of werkplek, maar in feite wel onmisbaar in ieder kantoor. We hebben het hier over een verbandkast of medicijnkastje voor je kantoor. Een kastje waarin pleisters, handschoenen, verband en dergelijke liggen opgeborgen. Bij het uitvoeren van kantoorwerkzaamheden zal er niet zo heel snel iets bijzonders kunnen gebeuren, maar voor magazijnwerkzaamheden kan dat toch anders liggen. Soms zit een ongelukje immers in een klein hoekje. Wanneer iemand zich verwond aan iets, is het wel zo fijn als je deze persoon direct hulp kunt bieden en de wond kunt verbinden. Hang de verbandkast dan ook op een centrale plek in je kantoor, kantine of magazijn, in ieder geval in een ruimte die voor iedereen toegankelijk is.

Twee modellen verbandkast

Inofec Kantoormeubelen heeft 2 verschillende modellen verbandkast in haar assortiment, een verbandkast maat M en een verbandkast maat L. De afmetingen van het kleine kastje zijn 30bx12dx28h cm en het grotere kastje heeft een afmeting van 30bx12dx40h. Beide verbandkasten zijn voorzien van een aluminium behuizing met slot, zodat de inhoud goed beschermd is tegen vuil en vocht. Je kunt de verbandkast met en zonder inhoud bestellen. De vulling is ook los te bestellen. Mocht je door je voorraad heen zijn, dan bestel je eenvoudig via de webshop een nieuwe vulling voor je verbandkast.

lLevering van de verbandkast

Net zoals alle andere producten in onze webshop worden ook de verbandkasten door onze eigen bezorgers geleverd. Enkel het ophangen aan de muur dien je zelf nog te doen, maar dit is vrij eenvoudig. Wanneer je via de webshop een medicijnkastje bestelt, ontvang je de levering al binnen enkele dagen. Je hoeft dus nooit lang te wachten op je bestelling. Bovendien pakken we de verbandkast netjes voor je uit en nemen we het verpakkingsmateriaal mee retour.

Compleet assortiment kantoormeubilair

Naast deze verbandkast bieden we nog veel meer meubelen aan. Zo vind je in onze webshop ook roldeurkasten, dossierkasten, garderobekastenbureautafels, elektrische zit sta bureaus, kantinetafels, projectstoelen, ARBO bureaustoelen, vergaderstoelen, wachtkamerbanken, garderoberekken, kantelborden en nog veel meer. Dankzij dit uitgebreide assortiment kun je in feite je gehele kantoor van een nieuwe inrichting voorzien. Heb je hier hulp bij nodig? Onze adviseurs komen graag langs voor een afspraak bij jou op locatie. Ook kun je in een van onze showrooms terecht. Hier staat een groot deel van ons assortiment opgesteld, zodat je de kantoormeubelen zelf kunt zien en ervaren. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak!

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.