Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Draaideurkast


Filters

Hoogte kast

Breedte kast

Deze archiefkast van 92bx42dx194h is uitgevoerd met 4 verstelbare legborden. De kast is leverbaar in
Deze archiefkast van 80bx38dx180h is uitgevoerd met 4 verstelbare legborden. De kast is leverbaar in
De hoge stalen bouwpakket archiefkast 92bx42dx194h is voorzien van 4 verstelbare legborden. Leverbaa
De lage archiefkast Slim van 86,5 cm hoog is een mooie aanvulling op jouw kantoor. Deze designkast i
Deze archiefkast van 80bx38dx100h is uitgevoerd met 2 verstelbare legborden. De kast is leverbaar in
De halfhoge archiefkast Slim van 126,5 cm hoog is een mooie aanvulling op jouw kantoor. Deze designk
Deze archiefkast van 92bx42dx120h is uitgevoerd met 2 verstelbare legborden. De kast is leverbaar in
De archiefkast Slim van 207 cm hoog is voorzien van 4 legborden. Deze designkast is leverbaar in ver
De draaideurkast Basic van het merk Bisley heeft een afmeting van 92bx40dx100h. Inclusief 1 verstelb
De Basic draaideurkast van het merk Bisley heeft de afmeting 92bx40dx195h. Voorzien van 4 verstelbar
De Basic draaideurkast van het merk Bisley heeft de afmeting 92bx40dx180h. Voorzien van 3 verstelbar
Dit legbord is geschikt voor de archiefkast Deluxe van 92cm breed. Leverbaar in 4 kleuren.
Dit legbord is geschikt voor de archiefkast Deluxe van 80cm breed. Leverbaar in 4 kleuren.
Deze 2-deurs werkkast met draaideuren is ideaal om bijvoorbeeld jouw werk- of schoonmaakspullen in o

Stalen draaideurkast voor jouw bestaande of nieuwe werkplek

Ben jij op zoek naar een draaideurkast metaal, een draaideurkast staal of een stalen draaideurkast voor jouw werkplek? Dan ben je bij Inofec aan het juiste adres. Stalen draaideurkasten worden vaak gebruikt voor het archiveren van ordners. Het moet dus een stevige kast zijn en je wilt er waarschijnlijk ook niet te veel voor betalen. Anders dan een roldeurkast bijvoorbeeld, komt de draaideurkast vaak in de archiefruimte van je kantoor te staan. Hij hoeft er dus niet mooi uit te zien, maar moet vooral functioneel zijn. Koop dan je nieuwe draaideurkasten in de webshop van Inofec. Je betaalt bij ons een eerlijke prijs voor een goede kwaliteit kast.

Afsluitbare draaideurkast of draaideurkast met slot

Wil je belangrijke of waardevolle documenten veilig kunnen opbergen? Geen probleem! Alle draaideurkasten van Inofec zijn voorzien van een slot, en zijn dus afsluitbaar. Standaard worden er 2 sleutels bij de draaideurkasten geleverd. Mocht het zo zijn dat je een sleutel kwijt raakt, dan heb je altijd nog een reservesleutel tot je beschikking.

Draaideurkast 195 hoog of lage draaideurkast

De draaideurkasten in ons assortiment zijn leverbaar in verschillende afmetingen. Je vindt bij ons zowel een hoge als een lage draaideurkast. De hoge draaideurkasten zijn tussen de 178 cm en 207 cm hoog en de hoogte van de lage kasten varieert van 78 cm tot 126 cm. Afhankelijk van de benodigde archiefruimte en de beschikbare ruimte in je kantoor, maak je de keuze voor een hoge of lage kast.

Draaideurkast Deluxe

De draaideurkast Deluxe is de meest verkochte kast binnen ons assortiment. We bieden deze kasten in 4 verschillende afmetingen aan:

Van deze afmetingen is de archiefkast van 92bx42dx194h de populairste kast. De 2 hoge kasten worden standaard met 4 legborden geleverd en de 2 lage kasten met 2 legborden. Mocht dit aantal niet voldoende zijn, dan bestel je eenvoudig extra legborden bij. De legborden zijn geschikt voor ordners én laterale A4 hangmappen en kunnen ieder een gewicht van circa 50 kg dragen. Deze draaideurkasten zijn te bestellen in 4 kleuren, namelijk in zwart, wit, aluminium en grijs. Dus zoek je een draaideurkast zwart of aluminium, dan koop je deze online in de webshop van Inofec.

Draaideurkast Slim

Zoek je toch een draaideurkast met iets meer uitstraling dan de stalen draaideurkasten, dan is de draaideurkast Slim een perfect alternatief. Deze houten draaideurkasten kun je in de volgende 3 afmetingen bestellen:

Het hoge model is voorzien van 4 legborden, de middelhoge van 2 legborden en de lage kast van 1 legbord. Deze draaideurkasten sluiten perfect aan op al onze bureautafels. Waarom? Omdat deze kasten in exact dezelfde kleuren als de bureaus te bestellen zijn. Zo is de ombouw van de kast, net als het onderstel van de bureautafels, leverbaar in zwart, aluminium en wit. En de deuren en rugpanelen van de Slim kast zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de topbladen van de bureaus, namelijk in wit, grijs eiken, donker beuken en chateau eiken.

Bouwpakket draaideurkast

Tot slot hebben we nog een tweetal bouwpakket kasten in ons assortiment draaideurkasten. Een bouwpakket archiefkast biedt uitkomst wanneer je trap te smal is om de kast in zijn geheel naar boven te brengen. Dan bestel je de bouwpakket kast! De pakketten worden een voor een naar boven gebracht en daarna wordt de kast pas opgebouwd. De bouwpakket kasten kun je in maar liefst 5 kleuren bestellen, in aluminium, wit, grijs, zwart en midgrijs, en zijn daarnaast leverbaar in 2 afmetingen:

Draaideurkasten gebruiksklaar geleverd

Alle draaideurkasten die je bij Inofec bestelt, worden gemonteerd en gebruiksklaar geleverd. Zeker wanneer je een bouwpakket draaideurkast bestelt, is dit ideaal. Je hoeft niet zelf te sjouwen en zeker geen ingewikkelde handleiding uit te pluizen. Ook de legborden worden netjes in de kast gehangen. Onze bezorgers nemen je dit graag allemaal uit handen. Bovendien nemen ze al het verpakkingsmateriaal mee retour en dit wordt op een milieuvriendelijke en –verantwoorde wijze afgevoerd.

Compleet aanbod kantoormeubelen

Naast de draaideurkast vind je nog veel meer kasten in ons assortiment, zoals een roldeurkast, ladekast, brandwerende archiefkastsleutelkast, postvakkenkast of garderobekast. Maar we bieden meer! Je kunt bij ons terecht voor de complete inrichting van je kantoor. Neem eens een kijkje bij onze zit sta bureaus, ergonomische bureaustoelen, directiestoelen, vergadertafels, statafels, ladeblokken, loketstoelen, wachtkamerbanken, balies, hoekbureaus, prikborden, kantelborden en kapstokken. Lastig om zelf de juiste inrichting samen te stellen? Geen paniek! Wij helpen je hier graag bij. We luisteren naar je behoeftes en vertalen deze in een passend inrichtingsplan. Neem vandaag nog contact op en we gaan samen aan de slag.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.