Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Stahulp


Filters

Kleur stoel

Materiaal stoel

De Swopper Muvman hoog is uitgevoerd in verschillende kleuren en heeft een onderstel in zwart of gri
De zit-sta kruk Mickey is perfect voor zowel zittend als staand werken. Door de kantelmogelijkheden
Stahulp W1 voorzien van PU zitting en rug. Zitting en voetring in hoogte verstelbaar. Leverbaar in d
Actie

Girsberger Zit-stahulp Sway

€379,00 €369,00
Zit-stahulp Sway zorgt dankzij de bewegende standpijp automatisch voor een gezonde, niet statische z
Simplex 3D barkruk. Ervaar deze nieuwe ergonomische barkruk van Girsberger.
Stahulp W14 voorzien van PU zitschaal. Zitting in hoogte verstelbaar. Ideaal bij het uitvoeren van s
Stahulp W2 voorzien van PU zitting en rug. In hoogte verstelbaar. Zithoek verstelbaar. Vaste voetrin

Stahulp kopen? Natuurlijk online bij Inofec

We weten inmiddels allemaal dat de hele dag zittend werken slecht is, maar de hele dag staan is ook geen oplossing. Het advies is juist om zittend werken regelmatig af te wisselen met staand werken. Bij het staand werken kun je gebruik maken van een zogenaamde stahulp, ook wel zit stahulp kruk, stakruk, stasteun of stastoel genoemd. Een stahulp zit een beetje tussen een stoel en kruk in. Je zit niet echt op de stoel of kruk, maar de stahulp biedt ondersteuning. Stahulpen die goed te gebruiken zijn bij een zit sta bureau is de stakruk Muvman of de zit stahulp Sway. Ook in het magazijn worden stahulpen gebruikt. De stahulpen die hier veel gebruikt worden zijn de stahulpen InoW1, InoW2 of InoW14. Deze stahulpen zijn namelijk voorzien van een PU zitting, waardoor ze tegen een stootje kunnen. Al deze modellen zijn ook voorzien van een voetring, zodat je je voeten hier even op kunt laten rusten.

Op zoek naar een ergonomische stahulp?

We hebben ze eerder al even genoemd, maar wanneer je op zoek bent naar een goede ergonomische stahulp, kies dan voor de ergonomische stahulp Muvman of de Sway stahulp. De stahulp Muvman is een in hoogte verstelbare kruk die het dynamisch zitten stimuleert. De zithoogte kan van 60-93 cm ingesteld worden. Het onderstel van deze zit sta kruk is in 2 kleuren te bestellen en de zitting in 4 verschillende kleuren. De stahulp Sway is voorzien van een bewegende standpijp welke automatisch zorgt voor een gezonde, niet statische zithouding. Ook deze sta kruk is in hoogte instelbaar, namelijk van 66-91 cm. In de webshop is de Sway enkel in het zwart te bestellen. We kunnen deze stasteunen ook in andere kleuren aanbieden. Wil je meer weten of deze ergonomische krukken, neem dan gerust contact met ons op.

Levering Stahulpen

Als je bij Inofec een stahulp koopt, dan wordt deze door onze eigen bezorgers bij je afgeleverd. Onze bezorgers plaatsen de stahulpen netjes op de juiste locatie. Hier worden de verstelbare krukken uitgepakt. Al het verpakkingsmateriaal nemen we mee retour en bij terugkomst in het magazijn wordt dit op een milieuvriendelijke en milieuverantwoorde wijze afgevoerd.

Naast stahulpen levert Inofec ook andere meubels

Het assortiment van Inofec is zeer breed. In de webshop vind je onder meer ook ergonomische bureaustoelen, directiestoelen, kantinestoelen, archiefkasten, roldeurkasten, garderobekasten, ladeblokken, elektrische zit sta bureaus, vergadertafels, statafels, scheidingswanden, presentatiemiddelen, receptiebalie, wachtkamerbanken en garderoberekken. Dit is slechts een kleine opsomming van alle kantoormeubelen die we leveren. Dankzij het uitgebreide aanbod kun je iedere ruimte in je kantoor inrichten. Ben je van plan om binnenkort nieuwe kantoormeubelen aan te schaffen en heb je hier hulp bij nodig? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee welke inrichting het beste aansluit bij je behoeftes en wensen. En dit vertalen we in een mooi inrichtingsvoorstel, zodat het ook visueel voor je wordt. Uiteraard met een uitgewerkte offerte voor het kostenplaatje.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.