Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Elektrisch verstelbaar bureau


Filters

Afmeting tafel

Kleur stoel

Materiaal stoel

Meubellijn

Het elektrische zit sta bureau Flex van Inofec is ideaal voor het 'actief' werken of als bureau thui
Het elektrische zit sta bureau Flex van Inofec is ideaal voor het actief werken. Zittend en staand w
De Thuiswerkplek!

Stel je ARBO thuiswerkplek samen

€654,00 €599,00
Op zoek naar een thuiswerkplek voor jezelf of collega's? Het is belangrijk om ook tijdens het thuisw
Het elektrische zit sta bureau Flex Duo met H-frame van het merk INOFEC is ideaal te gebruiken als f
Het elektrische zit sta bureau VENLIG Duo met H-frame van het merk Inofec is ideaal om ergonomisch v
Elektrisch zit sta hoekbureau Flex van het merk Inofec. Ideaal voor flexwerken. Zittend en staand we
Het inklapbare & elektrisch verstelbare zit sta bureau HomeFlex is ideaal voor jouw thuiswerkplek! Z
Het elektrische zit sta bureau VENLIG met T-Poot van het merk Inofec is ideaal om ergonomisch veran
De Memory Unit biedt de mogelijkheid om 4 verschillende tafelhoogtes in het geheugen op te slaan. Je

Elektrisch verstelbaar bureau koop je bij Inofec

Wil jij gezonder werken en niet meer de hele dag zittend achter je bureau doorbrengen? Koop dan nu een opvallend goed hoog laag bureau bij Inofec. Zitten wordt ook wel het nieuwe roken genoemd, met andere woorden, de hele dag zitten is slecht voor je gezondheid. Met een elektrisch verstelbaar bureau kun je dit voorkomen. Met een simpele druk op de knop kun je de hoogte van je bureau eenvoudig aanpassen, zodat je binnen no time van zittend werken over kunt gaan in staand werken. Door zittend en staand werken regelmatig met elkaar af te wisselen, blijf je meer in beweging en voorkom je op de langere termijn gezondheidsklachten.

Hoogte verstelbaar bureau elektrisch

Je vindt in het assortiment van Inofec verschillende bureaus die elektrisch in hoogte verstelbaar zijn. Hierbij maken we onderscheid in een elektrisch verstelbaar zit sta bureau dat voldoet aan de NEN 2449 norm en in een elektrisch verstelbaar bureau dat aan de NPR 1813 normering voldoet. Maar wat is dan het verschil tussen deze twee normen? Dat zit ‘em in de hoogteverstelling. Een elektrisch verstelbaar bureau dat aan de NEN 2449 norm voldoet kan van 70-115 cm hoog versteld worden. Dit is de Europese norm die geldt voor een elektrisch verstelbaar bureau. En een zit sta bureau dat voldoet aan de NPR 1813 norm is van 64-129 cm hoog verstelbaar en hiermee voldoet het aan de norm die enkel in Nederland geldt. Beide normen zijn overigens prima voor Nederland. Het is enkel zo dat we in Nederland gemiddeld langer zijn dan onze Europese buren en daardoor is hoogteverstelling van een NPR bureau ruimer dan van een NEN bureau.

Verstelbaar elektrisch hoog laag bureau in diverse uitvoeringen

Het in hoogte verstelbaar bureau elektrisch is te bestellen in een rechthoekige tafel, maar ook als hoekbureau. De afmetingen van een rechthoekig elektrisch hoog laag bureau variëren van 120x80 cm tot 180x80 cm. De zit sta hoekbureaus hebben een afmeting van 160x200 cm of van 180x200 cm. Beide modellen zijn tevens verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kun je het onderstel van een bureau elektrisch verstelbaar bestellen in de kleuren wit, aluminium en zwart. De topbladen koop je in de kleuren grijs eiken, donker beuken, chateau eiken of wit. Tot slot hebben we ook nog een elektrisch verstelbaar bureau Duo in ons assortiment. Dit is een dubbele werkplek.

Zit sta bureau elektrisch gebruiksklaar geleverd en gemonteerd

Het grote voordeel als je bij Inofec je nieuwe verstelbaar bureau elektrisch koopt, is dat je zelf geen omkijken hebt naar de levering en montage hiervan. Alle elektrische zit sta bureaus worden namelijk gebruiksklaar geleverd en gemonteerd. Bovendien is een elektrisch sta bureau vaak direct uit voorraad leverbaar en kun je dus binnen korte tijd over je nieuwe sta zit bureau elektrisch beschikken. Onze bezorgers pakken het elektrisch verstelbaar bureau netjes voor je uit en monteren het ter plaatse. Daarna nemen we al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat we dit op een milieuvriendelijke en –verantwoorde wijze kunnen afvoeren.

2 jaar garantie op elektrisch zit sta bureau

Om jou te overtuigen van de kwaliteit van onze elektrische zit sta bureaus geven we maar liefst 2 jaar garantie. Mocht het echter voorkomen dat er toch iets binnen de garantieperiode aan een elektrische bureautafel mankeert, dan zorgen we ervoor dat de klacht zo snel mogelijk verholpen wordt. Dan wel door reparatie of door vervanging van een onderdeel of het product. Deze garantietermijn van 2 jaar geldt overigens voor al onze kantoormeubelen.

Inofec als complete projectinrichter

Neem ook eens een kijkje bij onze andere kantoormeubelen, zoals de ARBO bureaustoelen, roldeurkasten, brandkasten, vergadertafels, directiestoelen, whiteboards, kantinetafels, statafels, kunstplanten, monitorarmen en ga zo maar door. Je kunt echt je complete kantoor voorzien van een nieuwe inrichting dankzij het uitgebreide assortiment van Inofec. Uiteraard ben je ook welkom in onze showroom in Roosendaal, zelfs zonder afspraak. Daarnaast is een afspraak bij jou op locatie ook mogelijk.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.