Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Verstelbaar bureau


Filters

Afmeting tafel

Kleur stoel

Materiaal stoel

Meubellijn

Het elektrische zit sta bureau Flex van Inofec is ideaal voor het 'actief' werken of als bureau thui
Het elektrische zit sta bureau Flex van Inofec is ideaal voor het actief werken. Zittend en staand w
De Thuiswerkplek!

Stel je ARBO thuiswerkplek samen

€654,00 €599,00
Op zoek naar een thuiswerkplek voor jezelf of collega's? Het is belangrijk om ook tijdens het thuisw
Het elektrische zit sta bureau Flex Duo met H-frame van het merk INOFEC is ideaal te gebruiken als f
De 4-poots bureautafel Flex van Inofec is middels een slinger in hoogte verstelbaar van 62 tot 95 cm
De bureautafel Flex, van het merk Inofec, is voorzien van een T-poot onderstel en kun je middels een
De bureautafel Flex Duo met H-frame is middels een slinger in hoogte verstelbaar van 62 tot 85 cm. D
Elektrisch zit sta hoekbureau Flex van het merk Inofec. Ideaal voor flexwerken. Zittend en staand we
Het elektrische zit sta bureau VENLIG Duo met H-frame van het merk Inofec is ideaal om ergonomisch v
Het inklapbare & elektrisch verstelbare zit sta bureau HomeFlex is ideaal voor jouw thuiswerkplek! Z
Het elektrische zit sta bureau VENLIG met T-Poot van het merk Inofec is ideaal om ergonomisch veran
De Memory Unit biedt de mogelijkheid om 4 verschillende tafelhoogtes in het geheugen op te slaan. Je

In hoogte verstelbaar bureau kopen bij Inofec

Je ziet nog regelmatig bureaus met een vaste hoogte op kantoren, maar tegenwoordig stappen steeds meer bedrijven over op een in hoogte verstelbaar bureau. Gelukkig maar, want het grote voordeel van een bureau dat in hoogte verstelbaar is, is dat de gewenste werkhoogte per persoon in te stellen is. We weten allemaal dat een goede werkhouding een positief effect op je gezondheid heeft. Een juiste en gezonde werkhouding voorkomt namelijk lichamelijke klachten aan onder meer rug, schouders en nek. En minder gezondheidsklachten betekent ook minder ziekteverzuim en gezondere werknemers. Een win-win situatie dus!

In het assortiment van Inofec zijn twee soorten in hoogte verstelbare bureaus te onderscheiden, een bureau elektrisch verstelbaar en een verstelbaar bureau slinger. Hieronder zullen we beide modellen kort toelichten, zodat het verschil duidelijk wordt.

Elektrisch verstelbaar bureau

Een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau is door een simpele druk op de knop in hoogte te verstellen. Al onze elektrisch verstelbare bureaus zijn bovendien als zit sta werkplek te gebruiken. De hoogte van een elektrisch verstelbaar zit sta bureau kan namelijk van 70-115 cm (NEN norm) ingesteld worden en van zit sta bureau dat aan de NPR norm voldoet zelfs van 64-129 cm. Dit maakt het mogelijk om zowel zittend als staand aan je bureau te werken. Een trend die we de laatste jaren gelukkig ook meer en meer zien. Zeker als je je bedenkt dat zitten ook wel het nieuwe roken wordt genoemd. De hele dag zitten is erg ongezond. Daarom is het belangrijk om zittend werken regelmatig af te wisselen met staand werken. Dit eventueel weer gecombineerd met een deskbike of zit-sta hulp.

Verstelbaar bureau slinger

Naast een in hoogte verstelbaar bureau elektrisch hebben we ook een variant in ons assortiment waarvan de hoogte handmatig versteld kan worden middels een slinger. Deze slinger trek je uit en je draait hieraan totdat het bureau de gewenste hoogte heeft bereikt. De hoogte van een verstelbaar bureau slinger is in te stellen van 62-85 cm. Het bureau Flex met 4-poots onderstel is zelfs tot 95 cm hoog in te stellen. De slinger verstelbare bureaus voldoen aan de geldende ARBO normering.

Verstelbare bureaus leverbaar in diverse afmetingen en kleuren

Het bureau verstelbaar is te bestellen in diverse afmetingen en kleuren. De afmeting van een rechthoekig bureau verstelbaar varieert van 120x80 cm tot 180x80 cm. Het hoekbureau is verkrijgbaar in de maten 160x200 cm en 180x200 cm. Het onderstel van een bureau hoogte verstelbaar kun je bestellen in de kleuren aluminium, zwart en wit. De topbladen zijn standaard leverbaar in de kleuren wit, grijs eiken, donker beuken en chateau eiken. Daarnaast zijn er nog diverse andere kleuren op bestelling leverbaar.

Verstelbare bureaus gemonteerd en gebruiksklaar geleverd

Als je bij Inofec een bureau in hoogte verstelbaar bestelt, dan wordt deze door onze eigen bezorgers bij je afgeleverd. Ook zorgen we voor de montage van de verstelbare bureaus. Eerst brengen onze bezorgers de bureaus netjes naar de juiste locatie. En vervolgens worden de bureautafels hier uitgepakt en gemonteerd. Nadat alle verstelbare bureau op hun plek staan, nemen we al het verpakkingsmateriaal weer mee terug. We laten je dus niet met het karton en plastic achter.

2 jaar garantie op bureau verstelbaar

Op al onze producten geldt een garantietermijn van 2 jaar, zo ook voor het bureau verstelbaar. Hiermee laten we zien dat we achter de kwaliteit staan van de producten die we leveren. En laten we onszelf niet heilig verklaren, ook bij ons komt het wel eens voor dat een product een mankement vertoont. Je kunt dit gewoon bij ons melden. Wij zorgen dan voor een passende oplossing. Het product kan bijvoorbeeld gerepareerd worden, of als dat niet mogelijk is kan het volledig omgeruild worden.

Compleet assortiment meubelen

Sta tafel kopen en direct andere kantoormeubelen aanschaffen? Inofec biedt veel meer dan alleen verstelbare bureaus. Ook voor andere tafels, zoals salontafels, statafels, vergadertafels en kantinetafels, kun je bij ons terecht. Maar we bieden ook kantoorstoelen, als projectstoelen, bureaustoelen, directiestoelen, wachtkamerstoelen, loketstoelen en barkrukken aan. Daarnaast vind je in ons assortiment dossierkasten, garderobekastenflip-overs, whiteboards, monitorarmen, prikborden, opzetwanden, kapstokken en meer. Dankzij dit uitgebreide aanbod kun je je kantoor van en volledig nieuwe inrichting voorzien. Hulp nodig? Laat het ons weten! Onze inrichtingsspecialisten staan te popelen om samen met jou aan de slag te gaan.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.