Gratis bezorging (vanaf €300,-)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Stoelmat voor harde vloer of stoelmat voor tapijt


Filters

Deze vlakke Bureaustoelmat van 120bx150d is voorzien van een gepatenteerde anti-sliplaag en bescherm
Deze vlakke Bureaustoelmat van 120bx90d is voorzien van een gepatenteerde anti-sliplaag en beschermt
Deze bureaustoelmat van 120bx90d is voorzien van noppen en is geschikt voor gebruik op een zachte vl
Deze bureaustoelmat van 120bx150d is voorzien van noppen en is geschikt voor gebruik op een zachte v

Stoelmat kopen in de webshop van Inofec Kantoormeubelen

Wanneer je een bureaustoel aanschaft, dien je er ook op te letten op wat voor soort ondergrond je de bureaustoel gaat gebruiken. Dit om te voorkomen dat je krassen op je vloer krijgt of de stoel stroef rolt. Standaard is een bureaustoel voorzien van harde wielen en harde wielen werken prima op een zachte ondergrond, zoals tapijt en vloerbedekking. Ga je de stoel echter gebruiken op een harde ondergrond, zoals een houten of stenen vloer, dan is het aan te raden om er zachte wielen onder te laten zetten. Zo voorkom je dat er krassen op je mooie vloer ontstaan. Een andere oplossing om je vloer te beschermen, is het gebruik van een stoelmat. Ook hier is een onderscheid te maken in een stoelmat voor harde ondergrond en stoelmatten voor tapijt.

Stoelmat voor harde vloer

Onder harde vloeren verstaan we: houten vloer, laminaat, parket, stenen vloer (tegels en plavuizen), gladde grindvloer, gladde betonvloer, gietvloer, PVC, linoleum, marmoleum, vinyl, zeil en marmer. De stoelmat voor harde ondergrond is voorzien van een anti-sliplaag die je vloer beschermt tegen krassen. De stoelmatten zijn 2 mm dik, volledig vlak en voorzien van afgeronde hoeken. De stoelmat vloerbeschermer voor harde ondergronden is te bestellen in 2 afmetingen: stoelmat 90x120 cm en stoelmat 120x150 cm. Dus ben je op zoek naar een stoelmat laminaat of een stoelmat voor vinyl, dan koop je deze eenvoudig online in de webshop van Inofec Kantoormeubelen.

Stoelmatten voor tapijt

We hebben ook stoelmatten voor zachte vloeren in ons assortiment. Onder zachte vloeren vallen: tapijt, vloerbedekking en vloerkleden. De stoelmatten voor tapijt zijn voorzien van noppen. Deze noppen ‘hechten’ zich als het ware in de zachte ondergrond waardoor de bureaustoel zonder problemen over de vloer rolt. De stoelmat voor tapijt heeft een dikte van 4 mm en is voorzien van afgeronde hoeken. Ook deze stoelmatten zijn verkrijgbaar in 2 afmetingen: stoelmat 90x120 cm en stoelmat 120x150 cm. De bureaustoel stoelmat voor tapijt bestel je simpen en snel via de webshop.

Stoelmatten gratis geleverd en levenslange garantie

Stoelmatten kopen doe je zoals gezegd eenvoudig via de webshop. Wanneer wij je bestelling ontvangen, ontvang je hier netjes een bevestiging van. Daarna wordt de levering ingepland. Deze levering is geheel gratis. We rekenen dus geen extra kosten voor het verzenden of leveren van de stoelmatten.

Nog een extra pluspunt om je stoelmatten bij Inofec Kantoormeubelen te bestellen, onze stoelmatten zijn onbreekbaar! Daarom geven we levenslang garantie op onze stoelmatten.

Compleet assortiment kantoormeubelen

Inofec Kantoormeubelen biedt een zeer uitgebreid assortiment kantoormeubilair aan. Je koopt bij ons ook ergonomische bureaustoelen, directiestoelen, vergaderstoelen, projectstoelen, ergonomische krukken, verstelbare bureautafels, instelbare bureautafels, hoekbureaus, kantinetafels, vergadertafels, archiefkastenscheidingswanden, kabelmanagement, presentatiemiddelen, schoolmeubilair, garderoberekken en meer aan. Wil je de producten eerst zelf zien en ervaren, breng dan een bezoek aan onze showroom. Hier staat een groot deel van ons assortiment opgesteld. Je vindt onze showrooms in Roosendaal en Alphen aan den Rijn. In Roosendaal kun je zonder afspraak terecht. Maak voor Alphen aan den Rijn eerst even een afspraak. Dan zorgen we ervoor dat een van onze verkoopadviseurs aanwezig is.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €300,-)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.