Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Zit sta bureau


Filters

Afmeting tafel

Kleur stoel

Materiaal stoel

Meubellijn

Het elektrische zit sta bureau Flex van Inofec is ideaal voor het 'actief' werken of als bureau thui
Het elektrische zit sta bureau Flex van Inofec is ideaal voor het actief werken. Zittend en staand w
Het elektrische zit sta bureau Flex Duo met H-frame van het merk INOFEC is ideaal te gebruiken als f
De Thuiswerkplek!

Stel je ARBO thuiswerkplek samen

€654,00 €599,00
Op zoek naar een thuiswerkplek voor jezelf of collega's? Het is belangrijk om ook tijdens het thuisw
Elektrisch zit sta hoekbureau Flex van het merk Inofec. Ideaal voor flexwerken. Zittend en staand we
Het inklapbare & elektrisch verstelbare zit sta bureau HomeFlex is ideaal voor jouw thuiswerkplek! Z
Het elektrische zit sta bureau VENLIG met T-Poot van het merk Inofec is ideaal om ergonomisch veran
Het elektrische zit sta bureau VENLIG Duo met H-frame van het merk Inofec is ideaal om ergonomisch v
De Memory Unit biedt de mogelijkheid om 4 verschillende tafelhoogtes in het geheugen op te slaan. Je

Zit sta bureaus koop je bij Inofec

Ben jij op zoek naar een sta zit bureau? Dan ben je bij Inofec aan het juiste adres. Je vindt bij ons hoog laag bureaus tegen een eerlijke prijs. Hierbij maken we een onderscheid tussen NEN zit sta bureautafels en NPR zit sta bureautafels. Wat is het verschil? Een NEN zit-sta bureau is goedgekeurd volgens de Europese ARBO norm. Dit betekent dat deze bureaus van 70 tot 115 cm in hoogte verstelbaar zijn. In Nederland kennen we echter ook de NPR norm, een norm die enkel in Nederland geldt. Deze norm is net wat ruimer wat betekent dat een NPR sta zit bureau van 64 tot 129 cm in hoogte verstelbaar is en geschikt is voor mensen met uiteenlopende lengtes, want in Nederland worden we gemiddeld langer dan in de rest van Europa.

Waarom een hoog laag bureau?

Simpelweg omdat het gezonder is! We zitten te lang en te veel op een dag en daar moet verandering in komen. Het is daarom aan te raden om je werkzaamheden zowel zittend als staand uit te voeren. En juist deze afwisseling aan een sta zit bureau is goed voor je gezondheid. Werkzaamheden waarbij je erg geconcentreerd moet zijn, doe je zittend en je mail kun je staand wegwerken. Wil je wat langer staand werken, maar voorkomen dat je spieren teveel belast worden, maak dan gebruik van een stahulp. Een zit sta bureautafel is ook ideaal in combinatie met een deskbike. Zo ben je ook nog eens in beweging achter je bureau. Kortom, een zit sta werkplek faciliteert je in een gezonde, dynamische werkplek. 

Zit en sta bureau ideaal als flexwerkplek

Doordat een elektrisch zit sta bureau in een handomdraai in hoogte verstelbaar is, maakt dat dit bureau ook geschikt is als flexwerkplek. De ideale werkhoogte van een staand bureau verschilt namelijk per persoon. De ene vindt het prettig om aan een bureau van 75 cm hoog te werken, terwijl dat voor een ander net te hoog kan zijn en voor klachten kan zorgen. De hoogte van een elektrisch verstelbaar zit sta bureau pas je eenvoudig aan door middel van een simpele druk op de knop. Dus je kunt deze bureautafels ook perfect toepassen in een kantoor met flexwerkplekken.

Elektrische zit sta bureaus in diverse afmetingen en kleuren

Je vindt bij ons zit en sta bureaus in verschillende afmetingen. De meest verkochte afmeting is 140x80 cm of 160x80 cm. Daarnaast kun je deze bureautafels ook in een afmeting van 120x80 cm of 180x80 cm kopen. Maar veelal de meeste mensen kunnen prima uit de voeten met een bureau van 140x80 cm of 160x80 cm. Deze twee afmetingen bieden voldoende ruimte voor je laptop, eventueel een los toetsenbord en wat papierwerk. Heb je meer werkruimte nodig, dan bieden de zit sta hoekbureaus uitkomst. Deze zijn in tweetal afmetingen verkrijgbaar, namelijk in 160x200 cm en in 180x200 cm.

Zowel het onderstel als het topblad van de hoog laag bureaus zijn in verschillende kleuren te bestellen. Het zit sta bureau onderstel is te bestellen in de kleuren wit, zwart en aluminium. De topbladen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs eiken, donker beuken en chateau eiken.

Inklapbaar elektrisch zit-sta bureau

Inofec levert momenteel het enige inklapbare sta zit bureau van Nederland! Thuiswerken is nu een geaccepteerd onderdeel van onze samenleving. Het elektrisch verstelbaar zit sta bureau heeft een afmeting van 160x80 cm en is van 65-132 cm hoog verstelbaar middels een simpele druk op de knop. Hiermee voldoet het aan de ARBO norm NPR 1813. Het bureau is uitgevoerd met een zwart of wit onderstel afgewerkt met verschillende kleuren bladen. Dankzij deze kleurcombinaties komt deze inklapbare bureautafel in ieder huis tot zijn recht.

Zit sta bureautafels gemonteerd en gebruiksklaar geleverd

Als je bij Inofec een zit sta bureautafel koopt, dan wordt deze bij je geleverd en gemonteerd. Wij hebben een team van professionele bezorgers en monteurs die dit graag voor jou doen. Het sta zit bureau wordt netjes door hen op de juiste plaats gezet. Verpakkingsmateriaal wordt verwijderd, het bureau wordt in elkaar gezet en ze nemen al het karton en plastic weer voor je mee. Jij kunt dus direct gebruik maken van je nieuwe zit stabureautafel!

2 jaar garantie op zit sta bureaus

Net als op andere meubels in onze webshop bieden wij je maar liefst 2 jaar garantie op zit sta bureautafels. Dit geeft aan hoe overtuigd wij zijn van de kwaliteit van onze zit sta bureaus. Dus mocht er onverhoopt een mankement zijn aan je bureautafel, dan lossen wij dit snel en netjes voor je op. Al dan niet door reparatie of omruiling.

Naast zit sta bureaus ook ander meubilair

Inofec levert naast elektrische zit sta bureaus ook andere kantoormeubelen. Eigenlijk alles om je kantoor mee in te richten, dus ook voor een bijpassende ergonomische bureaustoel, roldeurkast of ladeblok kun je bij ons terecht. Maar ook voor receptiemeubilair, vergaderstoelen, scheidingswanden, whiteboards, kantinetafels, kantinestoelen, balies, wachtkamerbanken of presentatiemateriaal. Speel jij momenteel met het idee om je kantoor van een volledig nieuwe inrichting te voorzien, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs laten je graag de mogelijkheden zien.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.