Gratis bezorging (vanaf €300,-)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Zit sta bureau kopen? Elektrisch zit sta bureau koop je bij Inofec!


Filters

Afmeting tafel

Meubellijn

Het elektrische zit sta bureau Flex is ideaal voor het flexwerken. Zittend en staand werken aan uw b
Het elektrische zit sta bureau Flex is ideaal voor het flexwerken. Zittend en staand werken aan uw b
Het elektrische zit sta bureau Flex Duo met H-frame is ideaal te gebruiken als flexwerkplek. U kunt
Elektrisch zit sta hoekbureau Flex. Ideaal voor flexwerken. Zittend en staand werken aan je bureau.
Het elektrische zit sta bureau Flex met gesloten wang is ideaal als flexwerkplek. Zittend en staand
Elektrisch zit sta hoekbureau Flex. Ideaal voor flexwerken. Zittend en staand werken aan je bureau.
Het elektrische zit sta bureau VENLIG Duo met H-frame is ideaal om ergonomisch verantwoord te werken

Zit sta bureaus koop je bij Inofec Kantoormeubelen

Ben jij op zoek naar een sta zit bureau? Dan ben je bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. Je vindt bij ons zit sta bureaus tegen een eerlijke prijs. Hierbij maken we een onderscheid tussen NEN zit sta bureautafels en NPR zit sta bureautafels. Wat is het verschil? Een NEN zit-sta bureau is goedgekeurd volgens de Europese ARBO norm. Dit betekent dat deze bureaus van 70 tot 115 cm in hoogte verstelbaar zijn. In Nederland kennen we echter ook de NPR norm, een norm die enkel in Nederland geldt. Deze norm is net wat ruimer wat betekent dat een NPR sta zit bureau van 64 tot 129 cm in hoogte verstelbaar is en geschikt is voor mensen met uiteenlopende lengtes, want in Nederland worden we gemiddeld langer dan in de rest van Europa.

Waarom een sta zit bureau?

Simpelweg omdat het gezonder is! We zitten te lang en te veel op een dag en daar moet verandering in komen. Het is daarom aan te raden om je werkzaamheden zowel zittend als staand uit te voeren. En juist deze afwisseling aan een sta zit bureau is goed voor je gezondheid. Werkzaamheden waarbij je erg geconcentreerd moet zijn, doe je zittend en je mail kun je staand wegwerken. Wil je wat langer staand werken, maar voorkomen dat je spieren teveel belast worden, maak dan gebruik van een stahulp. Een zit sta bureautafel is ook ideaal in combinatie met een deskbike. Zo ben je ook nog eens in beweging achter je bureau. Kortom, een zit sta werkplek faciliteert je in een gezonde, dynamische werkplek. 

Zit en sta bureau ideaal als flexwerkplek

Doordat een elektrisch zit sta bureau in een handomdraai in hoogte verstelbaar is, maakt dat dit bureau ook geschikt is als flexwerkplek. De ideale werkhoogte van een staand bureau verschilt namelijk per persoon. De ene vindt het prettig om aan een bureau van 75 cm hoog te werken, terwijl dat voor een ander net te hoog kan zijn en voor klachten kan zorgen. De hoogte van een elektrisch verstelbaar zit sta bureau pas je eenvoudig aan door middel van een simpele druk op de knop. Dus je kunt deze bureautafels ook perfect toepassen in een kantoor met flexwerkplekken.

Elektrische zit sta bureaus in diverse afmetingen en kleuren

Je vindt bij ons zit en sta bureaus in verschillende afmetingen. De meest verkochte afmeting is 140x80 cm of 160x80 cm. Daarnaast kun je deze bureautafels ook in een afmeting van 120x80 cm of 180x80 cm kopen. Maar veelal de meeste mensen kunnen prima uit de voeten met een bureau van 140x80 cm of 160x80 cm. Deze twee afmetingen bieden voldoende ruimte voor je laptop, eventueel een los toetsenbord en wat papierwerk. Heb je meer werkruimte nodig, dan bieden de zit sta hoekbureaus uitkomst. Deze zijn in tweetal afmetingen verkrijgbaar, namelijk in 160x200 cm en in 180x200 cm.

Zowel het onderstel als het topblad van de hoog laag bureaus zijn in verschillende kleuren te bestellen. Het zit sta bureau onderstel is te bestellen in de kleuren wit, zwart en aluminium. De topbladen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs eiken, donker beuken en chateau eiken.

Goedkoopste elektrisch zit-sta bureau van Nederland

Inofec Kantoormeubelen levert momenteel het goedkoopste sta zit bureau van Nederland. Dit bureau kost slechts € 299,- exclusief BTW. Zit sta bureaus die onder deze prijs aangeboden worden, zijn of niet elektrisch in hoogte verstelbaar, dus met slinger verstelbaar of niet nieuw, dus tweedehands. Het elektrisch verstelbaar zit sta bureau heeft een afmeting van 140x80 cm en is van 70-115 cm hoog verstelbaar middels een simpele druk op de knop. Hiermee voldoet het aan de ARBO norm NEN 2449. Het bureau is uitgevoerd met een zwart onderstel afgewerkt met een midgrijs topblad. Dankzij deze neutrale kleurcombinatie komt deze bureautafel in ieder kantoor tot zijn recht.

Gratis levering en montage van zit sta bureautafels

Als je bij Inofec een zit sta bureautafel koopt, dan wordt dit gratis bij je geleverd en gemonteerd. Wij hebben een team van professionele bezorgers en monteurs die dit graag voor jou doen. Het sta zit bureau wordt netjes door hen op de juiste plaats gezet. Verpakkingsmateriaal wordt verwijderd, het bureau wordt in elkaar gezet en ze nemen alle rotzooi weer voor je mee. Jij kunt dus direct gebruik maken van je nieuwe bureautafel.

5 jaar garantie op zit sta bureaus

Net als op alle andere producten in onze webshop bieden wij je maar liefst 5 jaar garantie op zit sta bureautafels. Dit geeft aan hoe overtuigd wij zijn van de kwaliteit van onze zit sta bureaus. Dus mocht er onverhoopt een mankement zijn aan je bureautafel, dan lossen wij dit snel en netjes voor je op. Al dan niet door reparatie of omruiling.

Naast zit sta bureaus ook ander kantoormeubilair

Inofec levert naast elektrische zit sta bureaus ook andere kantoormeubelen. Eigenlijk alles om je kantoor mee in te richten, dus ook voor een bijpassende ergonomische bureaustoel, roldeurkast of ladeblok kun je bij ons terecht. Maar ook voor receptiemeubilair, vergaderstoelen, scheidingswanden, whiteboards, kantinetafels, kantinestoelen, balies, wachtkamerbanken of presentatiemateriaal. Speel jij momenteel met het idee om je kantoor van een volledig nieuwe inrichting te voorzien, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs laten je graag de mogelijkheden zien.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €300,-)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.