Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Vergadertafel


Filters

Afmeting tafel

Meubellijn

Deze ronde kantinetafel is voorzien van een ronde kolompoot. De kantinetafels zijn leverbaar in dive
De rechthoekige bureautafel Pro met vaste hoogte heeft een tijdloos design voor een voordelige prijs
De benchtafel Square van het merk Inofec kan als bureautafel en als vergadertafel gebruikt worden. H
De hoge statafel Square van Inofec heeft een minimalistische uitstraling. Deze statafel kan zowel ge
De compacte vergadertafel Square van Inofec met een vaste hoogte van 74cm heeft een minimalistische
Deze kantinetafel is voorzien van een vierkante kolompoot. Afmeting kantinetafel 80bx80dx75h cm. Te
Deze ruime en stevige vergadertafel Standaard van 140bx140d is te gebruiken als bureautafel, vergade

Vergadertafel kopen

Een vergadertafel kopen doe je in de webshop van Inofec. Hier vind je vergadertafels in verschillende vormen en afmetingen. Kies een vergadertafel die het beste in jouw vergaderruimte past.

Aan vergadertafels worden belangrijke beslissingen genomen. Dit maakt de vergadertafel tot een belangrijk meubelstuk in de organisatie. Het is daarom van belang goed na te denken over de vorm en het formaat van een dergelijke tafel. Het is immers het centrum van de vergaderruimte.

Zo voelt iedereen zich aan een ronde tafel gelijkwaardig, maar maak je aan een vierkante tafel het meest efficiënt gebruik van het gehele tafelblad. De makkelijkste vormen voor in de meeste vergaderruimtes zijn echter een ovale vergadertafel en een tafel met rechthoekig blad.

Bij het formaat van de vergadertafel moet je rekening houden met 60 tot 80 centimeter breedte per zitplek. Aan een vergadertafel tot 200 centimeter breed zit je dus het beste met twee personen per zijde en aan een tafel van 240 centimeter met zijn drieën per zijde.

Natuurlijk bieden wij ook een ruime keuze aan verschillende uitvoeringen en modellen. Zo kun je kiezen uit verschillende houtafwerkingen en kleuren voor het blad en diverse onderstellen. We zetten ons assortiment graag voor je op een rij!

Tafels van Inofec 

Bij Inofec vind je naast vergadertafels diverse andere tafels voor op kantoor. Zo slaag je in onze webshop natuurlijk ook voor een bureau en kantinetafel. Maak je kantoortafels compleet met een opzetwand, frontpaneel, monitorarm en benodigdheden voor kabelmanagement.

Naast ons assortiment in de webshop, zijn er nog veel meer mogelijkheden bij Inofec Kantoormeubelen. Ons verkoopteam staat voor je klaar met een inrichtingsvoorstel op maat. Ze informeren je graag over alle mogelijke kantoormeubelen en uitvoeringen in ons assortiment. Neem contact met ons op of kom langs in een van onze showrooms in Roosendaal.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.