Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Vergadertafel kopen? Vergadertafels bestel je hier!


Filters

Afmeting tafel

Meubellijn

Deze ronde kantinetafel is voorzien van een ronde kolompoot. De kantinetafels zijn leverbaar in dive
De hoge statafel Square van Inofec heeft een minimalistische uitstraling. Deze statafel kan zowel ge
De benchtafel Square van het merk Inofec kan als bureautafel en als vergadertafel gebruikt worden. H
De compacte vergadertafel Square van Inofec met een vaste hoogte van 74cm heeft een minimalistische
Deze ruime en stevige kantoortafel Standaard van 140bx140d is te gebruiken als bureautafel, vergader
De vergadertafel Smart van Inofec kenmerkt zich door een modern en strak design voor de laagste prij
LAATSTE STUKS!

INOFEC Vergadertafel MEET

€449,50 €349,50
De MEET is een grote vergadertafel van 160cm bij 160cm én goedgekeurd volgens de ARBO normering NE
Deze kantinetafel is voorzien van een vierkante kolompoot. Afmeting kantinetafel 80bx80dx75h cm. Te
Vergadertafel Float is in 6 afmetingen verkrijgbaar. Voorzien van een wit topblad en een onderstel i
De vergaderset Sting is een complete opstelling bestaande uit een vergadertafel en 8 vergaderstoelen
Actie

OP=OP Vergadertafel Lea

€962,00 €599,00
Vergadertafel Lea in de afmeting 260bx120d. Voorzien van massief eiken houten poten en wit topblad.
Actie

OP=OP Dubbele werkplek Lea

€1.132,50 €499,00
Bureautafel Lea is verkrijgbaar in de afmeting 160bx160d. Geschikt voor 2 personen. Massief eiken ho
Actie

OP=OP Benchtafel Lea

€1.853,50 €799,00
Benchtafel Lea is er in de afmeting 320bx160d. Geschikt voor 8 personen. Massief eiken houten poten
Vergadertafel Sura is in 6 afmetingen verkrijgbaar. Voorzien van een wit topblad en zwart X-frame on
Actie

OP=OP Statafel Lea

€1.544,50 €599,00
Statafel Lea is verkrijgbaar in de afmetingen 200bx100d en 260bx100d. Massief eiken houten poten en
Vergadertafel Baryon is in 6 afmetingen verkrijgbaar. Vergadertafel met een wit topblad en zwart ond

Vergadertafel kopen

Een vergadertafel kopen doe je in de webshop van Inofec Kantoormeubelen. Hier vind je vergadertafels in verschillende vormen en afmetingen. Kies een vergadertafel die het beste in jouw vergaderruimte past.

Aan vergadertafels worden belangrijke beslissingen genomen. Dit maakt de vergadertafel tot een belangrijk meubelstuk in de organisatie. Het is daarom van belang goed na te denken over de vorm en het formaat van een dergelijke tafel. Het is immers het centrum van de vergaderruimte.

Zo voelt iedereen zich aan een ronde tafel gelijkwaardig, maar maak je aan een vierkante tafel het meest efficiënt gebruik van het gehele tafelblad. De makkelijkste vormen voor in de meeste vergaderruimtes zijn echter een ovale vergadertafel en een tafel met rechthoekig blad.

Bij het formaat van de vergadertafel moet je rekening houden met 60 tot 80 centimeter breedte per zitplek. Aan een vergadertafel tot 200 centimeter breed zit je dus het beste met twee personen per zijde en aan een tafel van 240 centimeter met zijn drieën per zijde.

Natuurlijk bieden wij ook een ruime keuze aan verschillende uitvoeringen en modellen. Zo kun je kiezen uit verschillende houtafwerkingen en kleuren voor het blad en diverse onderstellen. We zetten ons assortiment graag voor je op een rij!

Vergadertafel Square

Statafel Square is een sta-vergadertafel met een minimalistische uitstraling. Het blad is zowel in wit, beuken als verschillende eikenhouten afwerking verkrijgbaar. Voor de poten is er de keuze tussen zwart, wit en aluminium. Kies voor een lengte van 160 of 180 centimeter.

Benchtafel Square heeft dezelfde minimalistische uitstraling en afwerkingsmogelijkheden als de statafel. Door de constructie van het onderstel, lijkt het net alsof het tafelblad zweeft. Kies voor het formaat 240 x 120 voor 8 personen of het formaat 320 x 160 voor 10 personen.

Vergadertafel Square doet zijn naam eer aan met zijn vierkante tafelblad van 120x120 of 160x160 centimeter.

Kantinetafel kolompoot

Kantinetafel kolompoot rond is een ronde tafel waaraan iedereen zich gelijkwaardig voelt. Kies voor een diameter van 80 centimeter voor twee tot drie personen. Een diameter van 100 centimeter is geschikt voor drie tot vier personen en aan een ronde vergadertafel van 120 centimeter overleg je zeer comfortabel met zijn vieren.

Kantinetafel kolompoot vierkant heeft een topblad van 80x80 centimeter. De perfecte vergadertafel voor een overleg met twee personen!

De kantinetafels met kolompoot zijn verkrijgbaar met een topblad van grijs- of chateau eiken, donker beuken en in het wit. Kies voor een bijpassend aluminium, zwart of wit onderstel.

Ovale vergadertafel Pro

Vergadertafel Pro is een ovale vergadertafel voor 6 tot 8 personen. Een handige vorm, want enerzijds kunnen er meerdere mensen rondom zitten en anderzijds past hij toch goed in de meeste vergaderruimtes. Kies de uitvoering van het tafelblad en de kleur van het onderstel zelf voor een tafel die in jouw vergaderruimte past. Bovendien voldoet deze vergadertafel aan de ARBO normen NEN 2449 en NPR 1813!

Ontmoetingstafel Sting

Ontmoetingstafel Sting is de ideale tafel voor een vergadering met acht personen. Door zijn vierkante tafelblad wordt het werkblad optimaal benut. Pluspunt aan deze tafel is dat hij inclusief 8 vergaderstoelen geleverd wordt. Bovendien kun je zelf de kleur van de stoelen kiezen. Ga jij voor strak zwart, wit of grijs of kies je toch voor een knalkleur als groen, rood, oranje of blauw?

Vergadertafel Smart

Vergadertafel Smart is een vierkante vergadertafel met een modern en strak design dat past bij iedere kantoorinrichting. Het blad is verkrijgbaar in het formaat 160x160 centimeter en 120x120 centimeter. De kleuren van het topblad en onderstel kun je zelf bepalen.

Vergadertafel Lea

Vergadertafel Lea is onze design vergadertafel. Het witte topblad met de massief eikenhouten poten is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo is er ook een dubbele werkplek Lea en benchtafel Lea. Voor een staande vergadering kies je voor statafel Lea. De tafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Vergadertafel InoStandaard

Bureautafel InoStandaard 140x140 is een multifunctionele kantoortafel die ook perfect is te gebruiken als vergadertafel. Ook de kantinetafel InoStandaard Trapezium 160x80 is goed te gebruiken als vergadertafel. Door zijn vorm is de tafel ideaal in smalle ruimtes. Kies voor grijs of midgrijs of een notenhouten blad met zwart onderstel.

Kantinetafel InoUnivers trapezium

Kantinetafel InoUnivers trapezium is een multifunctionele, compacte kantoortafel van 160x80 centimeter. Kies voor een topblad in de kleur peren, appel of wit gecombineerd met een aluminium, wit of zwart onderstel. De poten van deze tafel zijn vierkant.

Tafels van Inofec Kantoormeubelen

Bij Inofec Kantoormeubelen vind je naast vergadertafels diverse andere tafels voor op kantoor. Zo slaag je in onze webshop natuurlijk ook voor een bureau en kantinetafel. Maak je kantoortafels compleet met een opzetwand, frontpaneel, monitorarm en benodigdheden voor kabelmanagement.

Naast ons assortiment in de webshop, zijn er nog veel meer mogelijkheden bij Inofec Kantoormeubelen. Ons verkoopteam staat voor je klaar met een inrichtingsvoorstel op maat. Ze informeren je graag over alle mogelijke kantoormeubelen en uitvoeringen in ons assortiment. Neem contact met ons op of kom langs in een van onze showrooms in Roosendaal en Alphen aan den Rijn.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.