Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Salontafel


Filters

Afmeting tafel

De salontafel heeft een afmeting van ø60x45h cm. De salontafel is voorzien van een melk glazen topb
Deze salontafel October is perfect toe te passen in de wachtkamer of receptieruimte. De tafel heeft
Deze salontafel October is perfect toe te passen in de wachtkamer of receptieruimte. De tafel heeft
Deze salontafel heeft een afmeting van ø60x45h cm. De salontafel is voorzien van een glazen topblad

Glazen en houten salontafels in diverse afmetingen

Wanneer je op zoek bent naar een mooie salontafel voor jouw entree, receptieruimte of wachtkamer, dan ben je bij Inofec aan het juiste adres. Wij hebben diverse salontafels in ons assortiment, zoals salontafels met een houten topblad, maar ook tafels met glazen topbladen en een strak chromen onderstel. Voor elk interieur is wel een bijpassende salontafel te vinden. Uiteraard zijn deze salontafels ook in verschillende afmetingen te bestellen. Eén van de modellen is uitgevoerd met twee glazen topblad, een boven- en onderblad in glas. Jouw nieuwe salontafels bestel je eenvoudig en snel via de online webshop van Inofec. Bovendien zijn veel salontafels uit de webshop direct uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat we een snelle levertijd weten te realiseren. Je kunt dus zeer snel over jouw nieuwe salontafels beschikken.

Salontafels geleverd en gemonteerd

Alle salontafels worden geleverd en gemonteerd door onze bezorgers. Enkele dagen voor de aflevering wordt je door ons geïnformeerd, zodat je hier rekening mee kunt houden. Wanneer onze bezorgers eenmaal ter plaatse zijn, hoef je enkel nog aan te geven waar de salontafels geplaatst mogen worden. Op locatie worden alle verpakkingsmaterialen verwijderd en worden de salontafels gemonteerd. De verpakking nemen wij mee retour, zodat dit op een milieuvriendelijke manier verwerkt kan worden en je opgeruimd aan de slag kunt. 

Volledig assortiment kantoormeubelen

Naast salontafels hebben we ook andere meubelen voor jouw receptie- of wachtruimte. Hierbij kun je onder meer denken aan kapstokken, folderkasten, receptiebalies en fauteuils. Het assortiment van Inofec is zo compleet dat je jouw volledige bedrijf kunt inrichten. Je vindt in de online webshop ook bureautafels, bureaustoelen, archiefkasten, presentatiemateriaal of meubilair voor uw kantine of directiekantoor. Onze adviseurs helpen je graag bij het samenstellen van jouw complete nieuwe kantoorinrichting. Hiervoor ben je van harte welkom in onze showroom. Wens je liever een afspraak bij jou op locatie? Geen enkel probleem, wij komen ook graag bij je langs.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.