Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Postkast


Filters

Hoogte kast

Breedte kast

Deze postvakkenkast van het merk Inofec is voorzien van 10 vakken. Individueel, maar ook centraal af

Postvakkenkast koop je bij Inofec

Meer en meer bedrijven gaan over op digitale post, maar het komt ook nog voor dat post fysiek verstuurd wordt. Je kunt er dan voor kiezen om alle inkomende post in te scannen en digitaal door te sturen naar de persoon waarvoor de post bestemd is. Niet ieder bedrijf is hier echter al op ingericht of heeft de middelen om dit daadwerkelijk op die manier te realiseren. De alom bekende postkast biedt in dat geval uitkomst. Omdat de vraag naar een postkast echter afneemt, is het assortiment inmiddels uitgedund tot 1 model postvakkenkast. Maar zoek je een postkast met vakken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dus bestel je postkast met vakken vandaag nog online in de webshop van Inofec Kantoormeubelen.

Eurolock postkast afmetingen

De postkast heeft een afmeting van 40 cm breed x 50 cm diep x 180 cm hoog. Dit model postvakkenkast 10 vakken is zoals de naam al aangeeft, voorzien van 10 postvakken. De binnenmaten van een postvakje zijn 40bx46dx14h. Voldoende om wat post in kwijt te kunnen. Ieder postvak is uitgevoerd met een slot, dus alle postvakken zijn individueel afsluitbaar. Daarnaast is de postkast voorzien van een centraal Eurolock slot, zodat je de kast in een keer in zijn geheel kunt afsluiten. Het is natuurlijk handig om te zien van wie welk postvakje is. Daarom heeft ieder postvak een etikethouder, zodat je hier een kaartje met de naam van je collega of van een afdeling in kunt hangen. De postkast met vakken is te bestellen in 4 verschillende kleuren, namelijk in wit, aluminium, grijs of zwart. Er zit dus altijd wel een kleur tussen die aansluit bij je de rest van je kantoormeubelen.

Postkast gebruiksklaar geleverd

De postkast wordt door ons gratis bij je geleverd. Naast deze gratis levering bieden we je nog meer service. Zo leveren we de postkasten direct uit voorraad, dus je hoeft nooit lang te wachten op je bestelling. Daarnaast zorgen we voor een gebruiksklare levering. Dit houdt in dat de postvakkenkast op de juiste locatie geleverd wordt. Ook als dit betekent dat de kast via een trap naar een etage gebracht moet worden. Onze bezorgers draaien hun hand hier niet voor om en sjouwen de kast voor jou naar boven. Eenmaal op de juiste locatie wordt de postkast uitgepakt en nemen we al het verpakkingsmateriaal weer mee retour. Dus we laten jou niet in de rotzooi achter en we zorgen ervoor dat het afval op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd wordt.

Compleet aanbod kantoormeubilair naast postkasten

Heb je al gezien dat we nog meer producten aanbieden dan enkel postkasten? Nee? Neem dan snel eens een kijkje in onze webshop of kom langs in een van onze showrooms. Hier vind je ook elektrisch verstelbare bureaus, ARBO bureaustoelen, instelbare bureautafels, archiefkasten, ladeblokken, dossierkasten, vergaderstoelen, conferentiestoelen, scheidingswanden, flip-overs, balies, salontafels, prullenbakken, ordners, alles voor je kabelmanagement en meer. Graag helpen we je bij het samenstellen van jouw nieuwe kantoorinrichting, eventueel samen met een uitgewerkt inrichtingsvoorstel, zodat je een goed beeld krijgt van hoe jouw nieuwe kantoor eruit kan komen te zien. Op basis van jouw input gaan we aan de slag en samen maken we er iets moois van!

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.