Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Garderobekast kopen?


Filters

Hoogte kast

Breedte kast

Het Image garderobemeubel van Inofec is ideaal voor gebruik in sportlokalen, kleedruimtes of kantine
Deze 3-deurs garderobekast van Inofec is voorzien van een kledingstang, twee uitneembare legborden e
Deze 2-deurs werkkast met draaideuren is ideaal om bijvoorbeeld jouw werk- of schoonmaakspullen in o
De 6-deurs garderobekast Image van Inofec is voorzien van 1 stang met 3 haken en een slot. Afmetinge
De 3-deurs garderobekast Image van het merk Inofec is voorzien van 1 legbord, 3 kledinghaken en een
Deze garderobebank van 80 cm breed is te combineren met de garderobekast Image van 80 cm breed. Leve
Deze 2-deurs garderobekast van Inofec is voorzien van een kledingstang, twee uitneembare legborden e
De 4-deurs garderobekast Image van Inofec is voorzien van 1 stang met 3 haken en een slot. Afmetinge
Deze garderobebank van 90 cm breed is te combineren met de garderobekast Image van 90 cm breed. Leve
Deze garderobebank van 120 cm breed is te combineren met de garderobekast Image van 120 cm breed. Le
De 2-deurs garderobekast Image van het merk Inofec is voorzien van 1 legbord, 3 kledinghaken en een
De stofkap van 60 cm breed is te combineren met de garderobekasten Image. Door deze stofkappen op jo
Deze 4-deurs garderobekast van het merk Inofec is voorzien van een kledingstang en een slot. Kleur g
Deze garderobebank van 60 cm breed is te combineren met de garderobekast Image van 60 cm breed. Leve
De 2-deurs garderobekast Image XL van Inofec is ideaal voor gebruik in sportlokalen, kleedruimtes of
De stofkap van 120 cm breed is te combineren met de garderobekasten Image. Door deze stofkappen op j
De stofkap van 90 cm breed is te combineren met de garderobekasten Image. Door deze stofkappen op jo
De 3-deurs garderobekast Image XL van Inofec is ideaal voor gebruik in sportlokalen, kleedruimtes of
De stofkap van 80 cm breed is te combineren met de garderobekasten Image. Door deze stofkappen op jo

Garderobekast kopen bij Inofec

De garderobekasten zoals we die allemaal kennen, zien we vooral terug in slaapkamers om je kleding in op te bergen. Dit zijn echter niet de garderobekasten die wij in onze webshop aanbieden. Garderobekasten voor thuisgebruik zijn meestal gemaakt van hout, de kasten van Inofec daarentegen zijn vervaardigd uit metaal. Deze garderobekasten wordt toegepast in kleedkamers van bedrijven, sportscholen, sportverenigingen en scholen, zodat je hier kleding en andere persoonlijke bezittingen in op kan bergen als je aan het werk of sporten bent.

Garderobekast 50 cm diep of garderobekast 90 cm breed

In onze webshop staan garderobekasten in verschillende afmetingen. Zo bieden we een garderobekast 2-deurs, 3-deurs, 4-deurs en 6-deurs aan. Uiteraard kun je deze garderobekasten ook met elkaar combineren. Heb je bijvoorbeeld ruimte nodig voor 10 medewerkers, dan kun je een 6-deurs garderobekast combineren met een 4-deurs garderobekast of je kiest voor 5 keer een 2-deurs lockerkast. Al deze kasten zijn standaard 50 cm diep. De breedte van de kasten is uiteraard afhankelijk van het aantal deuren. Om je een idee te geven, de garderobekast 3-deurs is 90 cm breed en een 2-deurs garderobekast is 60 cm breed. De hoogte van de garderobekasten zit tussen de 180 cm en 195 cm. Dus of je nu op zoek bent naar een smalle garderobekast, hoge garderobekast of grote garderobekast, je vind ze allemaal in onze webshop.

Eigenschappen garderobekasten

De garderobekasten zijn voorzien van een kledingstang of kledinghaak om je kleding aan op te hangen. Daarnaast zitten er nog een of twee legborden in de kast waar je bijvoorbeeld je portemonnee, telefoon of schoenen op kunt leggen. Standaard is iedere kast uitgevoerd met een slot, zodat je de kast kunt afsluiten. Wel zo fijn als je er ook waardevolle spullen in op wilt bergen. Om te voorkomen dat vervelende luchtjes in de kast blijven hangen, zijn er ventilatiestrips in de deuren aangebracht. De kasten zijn dus niet volledig afgesloten en er kan voldoende frisse lucht bij.

Garderobekast zwart en garderobekast grijs

Op zoek naar een garderobekast zwart of een garderobekast grijs? Dan ben je bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. Je vindt in onze webshop zowel een grijze als een zwarte garderobekast. De grijze garderobekasten zijn volledig in de kleur grijs uitgevoerd. De zwarte garderobekasten hebben, om precies te zijn, een grijze romp met deurtjes in het antraciet RAL 7016 wat neigt naar zwart.

Garderobekasten Image uit te breiden met banken en stofkappen

In ons assortiment bieden we 2 type garderobekasten aan, standaard en Image. Die laatste is uit te breiden met bijpassende garderobebanken en stofkappen. Bankjes zijn natuurlijk erg handig als je aan het omkleden bent. De garderobebanken Image zijn te bestellen in de breedtes 60, 80, 90 en 120 cm. Op de garderobekasten Image is eveneens een stofkap te plaatsen. Deze kap is voorzien van een schuine kant en zoals de naam al aangeeft, dit is om te voorkomen dat het stof zich gaat ophopen op de kast. Deze stofkappen zijn in dezelfde breedtematen als de bankjes te bestellen.

Garderobekasten gebruiksklaar geleverd en gemonteerd

Als je bij Inofec garderobekasten bestelt, dan worden deze door onze eigen bezorgers gebruiksklaar en gemonteerd geleverd. En dit geldt niet enkel voor de kasten, maar ook voor de bijbestelde garderobebanken en stofkappen. Jij hoeft enkel aan te geven waar je de kasten geplaatst wilt hebben en wij doen de rest. Of het nu een levering op de begane grond of etage is, dat maakt geen verschil. Eenmaal op hun plek, wordt het verpakkingsmateriaal verwijderd en worden de garderobekasten volledig gebruiksklaar opgeleverd. Je hebt er zelf dus geen omkijken meer naar.

Compleet assortiment meubelen

Je vindt in onze webshop ook andere kantoormeubelen. Ons aanbod is zo compleet dat we je in staat stellen om je volledige kantoor of werkplek van een nieuwe inrichting te voorzien. Of het nu gaat om meubilair voor je kantoortuin, kantine, vergaderkamer, directiekantoor, wachtruimte of conferentieruimte. We bieden het allemaal aan. Neem maar eens een kijkje in onze webwinkel voor bureaustoelen, bureautafels, roldeurkasten, ladeblokken, vergadertafels, kantinestoelen, conferentiestoelen, barkrukken, whiteboards, glassboards, dossierkasten, en veel meer. We helpen je graag bij het samenstellen van de juiste inrichting voor jouw kantoor. Je wensen en ideeën werken we uit in een passend inrichtingsplan en schaven we net zo lang bij tot jij helemaal tevreden bent. Ga jij de uitdaging aan? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.