Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Locker


Filters

Hoogte kast

Breedte kast

Deze 10-deurs lockerkast van Inofec is ideaal voor gebruik in kleedruimtes, kantines of sportlokalen
Deze 15-deurs lockerkast van Inofec is ideaal voor gebruik in kleedruimtes, kantines of sportlokalen
Deze 5-deurs lockerkast van Inofec is ideaal voor gebruik in kleedruimtes, kantines of sportlokalen

Lockerkast kopen bij Inofec

Als je online op zoek gaat naar een lockerkast of lockers, zie je dat lockerkasten ook veel in woningen toegepast worden, zeker een vintage lockerkast. Dit is echter niet de lockerkast die je in onze webshop vindt. De lockers die wij aanbieden zijn vooral geschikt voor kleedruimtes bij (industriële) bedrijven, scholen, sportverenigingen en sportscholen. Mensen kunnen hier hun persoonlijke spullen, zoals portemonnee  en telefoon, veilig in opbergen terwijl ze aan het werk of sporten zijn.

Eigenschappen lockerkasten

De standaard lockerkasten van Inofec is uitgevoerd met een ombouw in de kleur grijs RAL 7035 en deuren in het antraciet RAL 7016. Heb je echter interesse om grote aantallen af te nemen, dan zijn andere kleuren ook mogelijk. Kijk maar eens bij deze 15-deurs lockerkast die bijvoorbeeld met oranje of groene deurtjes leverbaar is. Dus ook voor een zwarte lockerkast, lockerkast zwart, grijze lockerkast of lockerkast grijs ben je bij Inofec aan het juiste adres.

De binnenmaat van een locker is 41bx42dx35,5h. Dit biedt voldoende ruimte om wat waardevolle spullen in op te bergen. Uiteraard is iedere locker van een uniek slot voorzien. Standaard worden er 2 sleutels bij de lockers geleverd. Mocht er onverhoopt een sleutel kwijt raken, dan heb je altijd een reservesleutel tot je beschikking. Iedere locker is voorzien van een etikethouder. Je kunt dus namen of cijfers op de lockers plaatsen voor de vindbaarheid van de juiste locker. Het is een metalen lockerkast of lockerkast metaal. Je weet dus dat dit stevige lockerkasten zijn die goed tegen een stootje kunnen.

Lockerkasten gebruiksklaar geleverd

Je nieuwe lockerkast wordt door onze eigen bezorgers geleverd. Je hoeft dus niet zelf je gaan sjouwen met deze zware kasten. Voor de 15-deurs lockerkast geldt echter wel dat deze enkel via een rechte en brede trap naar boven gebracht kan worden. Zit er een draai in de trap of is het een hele smalle trap, dan bestaat de kans dat de kast niet door het trapgat past. Levering op een etage met behulp van een ruime (goederen)lift is uiteraard wel mogelijk. En als de kasten eenmaal op hun plek staan, nemen we al het verpakkingsmateriaal mee retour.

Naast lockerkasten ook andere kantoormeubelen

Zoals je wellicht al gezien hebt, bieden we nog veel meer kantoormeubelen aan in onze webshop. Je kunt met dit ruime assortiment je complete kantoor inrichten, van kantoortuin tot vergaderruimte, en van kantine tot directiekantoor. Het aanbod bestaat onder meer uit zit sta bureaus, ARBO goedgekeurde bureaustoelen, kantinetafels, projectstoelen, directiestoelen, archiefkasten, ladeblokken, barkrukken, balies, flip-overs en een compleet kabelmanagement. Onze verkopers denken graag met je over de inrichting van jouw nieuwe kantoor. We vertalen je wensen in een passend inrichtingsvoorstel, zodat je een goed beeld krijgt van hoe je nieuwe kantoor eruit komt te zien. Nieuwsgierig geworden? Neem dan nu contact met ons op!

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.