Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Leerlingtafels diverse maatgroepen


Filters

De schoolset Alpha-2 70bx50d bestaat uit een schooltafel Alpha-2 en een schoolstoel Zeta. De schoolt
De leerlingtafel Alpha-2 70bx50d is een zeer stevige en voordelige schooltafel. Je kunt deze schoolt
De schoolset Beta-2 70bx50d bestaat uit een schooltafel Beta-2 en een schoolstoel Zeta. De schooltaf
De leerlingtafel Beta-2 70bx50d is een zeer stevige en voordelige schooltafel. Je kunt deze schoolta
Met de schooltafel Penta kun je zowel individueel als in groepsverband werken. Dankzij de vorm van d
De leerlingtafel Alpha-2 HPL 70bx50d is uitgevoerd met een HPL (High Pressure Laminate) topblad. Dez

Voordelige leerlingtafels koopt u bij Inofec

Bent u op zoek naar voordelige leerlingtafels, maar wilt u er niet de hoofdprijs voor betalen? Dan bent u bij Inofec aan het juiste adres. Wij hebben diverse leerlingtafels in ons assortiment die van uitstekende kwaliteit zijn, maar wel erg scherp in prijs zijn. Het goedkoopste model leerlingtafel is de INOAlpha-2. Dit model is al leverbaar vanaf € 49,50 exclusief BTW. De leerlingtafel INOAlpha-2 heeft een vaste hoogte en kunt u bestellen in maatgroep 2 t/m 7. Een ander populair model is de leerlingtafel INOBeta-2. Ook deze leerlingtafels hebben een vaste hoogte en zijn leverbaar in de maatgroepen 2 t/m 7. Naast deze leerlingtafels met een vaste hoogte hebben we ook tafels die verkrijgbaar zijn in een vaste hoogte, instelbaar en verstelbaar. Standaard zijn alle leerlingtafels uitgevoerd met een topblad in de kleuren grijs eiken of beuken en het onderstel in het aluminium. Alle leerlingtafels zijn overigens door TNO goedgekeurd volgens de geldende normen ENV 1729-1 en ENV 1729-2. Gezien de enorme diversiteit aan leerlingtafels qua kleuren, modellen en maatgroepen zijn deze niet uit voorraad leverbaar. Wij adviseren u dan ook om voor alle informatie omtrent mogelijkheden en levertijden contact op te nemen met onze afdeling verkoop. Zij kunnen je hier volledig over informeren. 

Gebruiksklare levering van uw leerlingtafels

Uw nieuwe leerlingtafels worden volledig gebruiksklaar opgeleverd door ons. De bezorgers plaatsen de leerlingtafels in de juiste klaslokalen alwaar ze vervolgens worden gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal wordt bijeen verzameld en gaat mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze afgevoerd kan worden. Het enige wat we dus van u vragen is om ervoor te zorgen dat de lokalen vrij toegankelijk en leeg zijn. Na de levering kunnen uw leerlingen de nieuwe tafels direct in gebruik nemen.

Compleet aanbod kantoormeubelen en schoolmeubilair

Naast leerlingtafels bent u bij Inofec ook aan het juiste adres voor andere schooltafels. Het assortiment schoolmeubels bevat onder meer docentenbureaus, kantinetafels en ICT-tafels. Maar ook voor ander schoolmeubilair, zoals schoolkasten en schoolstoelen kunt u bij ons terecht. En niet alleen schoolmeubelen, Inofec heeft eveneens een brede collectie kantoormeubelen. Hiermee zijn wij in staat om uw gehele schoolgebouw van een mooie en voordelige inrichting te voorzien. Geen inrichtingsvraagstuk is ons te gek. We gaan dan ook graag de uitdaging aan om op basis van uw input een passend voorstel op tafel te leggen dat volledig aansluit bij uw eisen en wensen. Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak. U kunt ons bereiken op het gratis telefoonnummer 0165-560542 of via het emailadres [email protected]

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.