Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Barkruk


Filters

Kleur stoel

Materiaal stoel

De horeca barkruk Vintage is tegenwoordig niet alleen meer aan de bar te vinden. Ook op het terras o
De zit-sta kruk Mickey is perfect voor zowel zittend als staand werken. Door de kantelmogelijkheden
Deze barkruk Kicca is voorzien van een 4-poots onderstel. De Kicca is leverbaar in veel meer kleuren
De bakruk Wood is voorzien van een gelast stalen frame. Frame leverbaar in 2 kleuren, zwart en alumi
De barkruk Kalea is voorzien van een 4-poots onderstel en kunststof zitting. Onderstel chroom. Zitti
De bakruk Wood is voorzien van een gelast stalen frame. Frame leverbaar in 2 kleuren, zwart en alumi
De barkruk Square is voorzien van gelast stalen frame. Frame leverbaar in de kleuren zwart en alumin
De barkruk Com is voorzien van een lage rugleuning en chromen slede onderstel. De kuipzitting is uit
De barkruk Square is voorzien van gelast stalen frame. Frame leverbaar in de kleuren zwart en alumin
De barkruk Classic is voorzien van een gelast stalen frame. Leverbaar in 2 kleuren.
Simplex 3D barkruk. Ervaar deze nieuwe ergonomische barkruk van Girsberger.
De barkruk Classic is voorzien van een gelast stalen frame. Leverbaar in 2 kleuren.

Een barkruk kopen bij Inofec

Het gebruik van barkrukken zie je veel terug in cafés, restaurants en woonkeukens, maar ook in een kantine of bedrijfsrestaurant is een barkruk uitstekend toe te passen. Juist in combinatie met hoge tafels zorgt dit voor een leuke en spannende afwisseling met lage tafels en kantinestoelen.

Barkrukken in divers modellen en kleuren

Zoals gezegd biedt Inofec barkrukken in diverse modellen en kleuren aan. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een barkruk wit, een barkruk zwart of een barkruk leer? Je vindt ze allemaal in onze webshop. De barkrukken Tremo, Com en Kalea zijn allemaal witte barkrukken. Zoek je een zwarte barkruk? Kijk dan eens bij de barkrukken Tremo en Parma. Deze modellen zijn onder meer in het zwart te bestellen. De meeste modellen zijn voorzien van een vast onderstel dat niet in hoogte verstelbaar is. Een van de modellen van de barkruk Tremo is echter ook met een gasgeveerde voet verkrijgbaar.

De barkrukken zijn allemaal uitgevoerd met een stalen frame. De zitting is echter in verschillende materialen te bestellen. We leveren barkrukken met een houten zitting, een leren zitting en een kunststof zitting. Allemaal materialen die in ieder geval goed en makkelijk schoon te maken zijn. Zeker bij gebruik in een omgeving waar eten geconsumeerd wordt, is dit wel zo prettig.

2 jaar garantie op alle barkrukken

Op alle kantoormeubelen die je bij ons koop, ontvang je maar liefst 2 jaar garantie. Dit geldt dus ook voor de barkrukken. Hiermee laten we zien dat we overtuigd zijn van de kwaliteit van de meubels die we leveren. Uiteraard is het altijd mogelijk dat er toch iets kapot gaat. Geen zorgen! Want we zorgen altijd netjes voor een oplossing. Is de gasveer van je barkruk bijvoorbeeld kapot gegaan, dan wordt deze vervangen. Is reparatie niet meer mogelijk, dan zal het gehele artikel omgeruild worden.

Levering van barkrukken

Alle barkrukken worden geleverd en eventueel gemonteerd door ons deskundige team van bezorgers. Zij zorgen ervoor dat de barkrukken naar de juiste locatie worden gebracht. Hier worden de krukken uitgepakt. Het verpakkingsmateriaal wordt verzameld en nemen we weer mee terug. Dit wordt bij terugkomst in het magazijn op een milieuvriendelijke en –verantwoorde wijze afgevoerd.

Compleet assortiment meubelen

Inofec levert niet alleen maar barkrukken. Ook voor de rest van de inrichting van je kantine, zoals kantinetafels, statafels en kantinestoelen, kun je bij ons terecht. Maar ook andere ruimtes richt je eenvoudig in met ons assortiment. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze NPR bureaustoelen, zit sta bureaus, archiefkasten, vergaderstoelen, hoekbureaus, deskbikes, ladeblokken, whiteboards, scheidingswanden, balies, monitorarmen en kunstplanten.

Je koopt al je nieuwe kantoormeubilair eenvoudig online via de webshop. Sta je voor een grotere uitdaging en dien je een compleet pand van nieuwe meubelen te voorzien? Neem dan contact met ons op en we helpen je hier graag bij! Een van onze adviseurs maakt een inventarisatie van al je wensen en eisen en gaat hiermee aan de slag. Op basis van je input werken we een inrichtingsvoorstel uit en koppelen hier tevens een kostenplaatje aan, zodat je gelijk inzichtelijk hebt welke investering hiervoor nodig is. Uiteraard ook rekening houdend met het beschikbare budget. Durf jij ons uit te dagen?

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.