Gratis bezorging (vanaf €300,-)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Goedkope kantinetafel koop je online bij Inofec!


Filters

Afmeting tafel

Meubellijn

Deze compacte en voordelige kantoortafel InoStandaard is te gebruiken als bureautafel, vergadertafel
Deze compacte en stevige kantoortafel Univers is uitstekend te gebruiken als bureautafel of kantinet
De benchtafel Square kan als bureautafel en als vergadertafel gebruikt worden. Het oerdegelijke onde
De hoge statafel Square heeft een minimalistische uitstraling. Deze statafel kan zowel gebruikt word
Deze ronde kantinetafel is voorzien van een ronde kolompoot. De kantinetafels zijn leverbaar in dive
De compacte vergadertafel Square met een vaste hoogte van 74cm heeft een minimalistische vormgeving.
Deze ruime en stevige kantoortafel Standaard van 140bx140d is te gebruiken als bureautafel, vergader
De vergadertafel Smart kenmerkt zich door een modern en strak design voor de laagste prijs. De tafel
Deze vierkante statafel is voorzien van een kolompoot. Afmeting statafel 80bx80dx105h cm. Te bestell
Deze statafel is voorzien van een ronde kolompoot en een rond topblad. Te bestellen in 1 afmeting en
Deze kantinetafel is voorzien van een vierkante kolompoot. Afmeting kantinetafel 80bx80dx75h cm. Te
De vergaderset Sting is een complete opstelling bestaande uit een vergadertafel en 8 vergaderstoelen
De ronde tafel Punto met een doorsnede van 80cm is uitstekend toe te passen in uw receptie of wachtr

Kantinetafels kopen bij Inofec Kantoormeubelen

De kantine vormt vaak het middelpunt van een kantoor. Dit is de ruimte waar je met je collega’s samenkomt om even lekker te ontspannen en te genieten van een welverdiende lunch. Niet alleen de kantoorruimtes moeten daarom met de juiste kantoormeubelen ingericht worden, ook de kantine verdient goed kantinemeubilair. En goed kantinemeubilair hoeft niet duur te zijn. Bij Inofec koop je al een goedkope kantinetafel voor nog geen 100 euro.

Je ziet tegenwoordig steeds vaker dat er gekozen wordt voor lage kantinetafels gecombineerd met hoge statafels, dit voor een speels effect. De hoge kantinetafels zijn samen met goede barkrukken overdag te gebruiken voor het nuttigen van je boterhammetjes en op vrijdagmiddag zijn de tafels ideaal als statafel voor de vrijmibo.

Afmetingen kantinetafels

De afmetingen van een kantinetafel variëren uiteraard. Een van de meest gebruikte afmetingen is een kantinetafel 140 x 80 cm. Aan kantinetafels 140x80 cm kunnen 4-6 personen zitten. Als je dit vergelijkt met een kantinetafel 120 x 80 cm, hier kun je met maximaal 4 personen aan zitten. Een andere afmeting die ook veel toegepast wordt, is de kantinetafel 80x160 cm die ruimte biedt aan 6 personen. Afhankelijk van het aantal mensen dat tegelijk van de kantine gebruik maakt, bepaal je dus het aantal benodigde zitplekken. En dit is weer bepalend voor het aantal benodigde kantinetafels en de maatvoering hiervan.

Naast rechthoekige kantinetafels hebben we ook ronde kantinetafels in ons assortiment. De ronde tafels zijn zowel in een standaard hoogte van 75 cm verkrijgbaar als in hoge statafels. De ronde kantinetafels hebben meestal een doorsnede van 80 cm. Een ronde kantinetafel biedt meestal plaats aan zo’n 4 personen.

Vind je het lastig om zelf de juiste keuze te maken? Geen probleem! Geef ons de afmetingen van jouw kantine en aantal gewenste zitplaatsen door en wij werken een mooi plannetje voor je uit. Uiteraard geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Bovendien maken we de inrichting van jouw nieuwe kantine visueel met een 3D tekening.

Kantinetafel en stoelen

Aan een kantinetafel mogen natuurlijk geen kantinestoelen ontbreken. Inofec biedt dan ook een kantinetafel met stoelen aan, zoals de kantinetafel Sting met 8 kantinestoelen. In de categorie kantinestoelen vind je een compleet overzicht van alle kantinestoelen die we aanbieden. En voor de hoge statafels zijn er ook barkrukken te vinden in onze webshop. Je koopt dus heel eenvoudig je nieuwe kantinetafel en stoelen via de online shop van Inofec Kantoormeubelen.

Kantinetafel gratis geleverd en gemonteerd

De levering en montage van de kantinetafels wordt gratis door ons verzorgd. We werken niet met een extern transportbedrijf, maar we hebben onze eigen bezorgers en monteurs in dienst. We zorgen ervoor dat de door jou bestelde kantinetafel netjes op de juiste locatie wordt afgeleverd. Hier wordt al het verpakkingsmateriaal verwijderd en vervolgens zetten we de kantinetafel in elkaar. Als alle kantinetafels eenmaal op hun plek staan, ruimen we de rotzooi op en nemen we al het afval mee retour, zodat we dit op een milieuvriendelijke en –verantwoorde wijze af kunnen voeren.

Compleet assortiment kantoormeubilair

Je koopt bij Inofec Kantoormeubelen niet alleen goedkope kantinetafels. Ook voor ander kantoormeubilair kun je bij ons terecht. In de webshop vind je een overzicht van onder meer vergadertafels, zit sta werkplekken, instelbare bureaus, folderkasten, draaideurkasten, conferentiestoelen, directiestoelen, ergonomische bureaustoelen, loketstoelen, kapstokken, balies, maar ook presentatiemiddelen als flipovers, whiteboards en glassboards. Je koopt alles eenvoudig online in de webshop.

Liever de kantoormeubelen eerst zelf zien en ervaren? Kom dan langs in onze showroom in Roosendaal of Alphen aan den Rijn. Hier staat een groot deel van onze collectie opgesteld, ook diverse kantinetafels. Vooral bij de aankoop van een bureaustoel wordt gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. Graag tot ziens!

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €300,-)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.