Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Voordelig geprijsde balies


Filters

Geen producten gevonden

Je bezoekers gastvrij ontvangen met de balies van Inofec

Een mooie entree is belangrijk voor jouw bedrijf. Jouw klanten zien namelijk als eerste jouw entree en je wilt dat je klanten en bezoekers een goede indruk van het bedrijf krijgen. Een balie is dan ook onmisbaar. Het geeft je de mogelijkheid om je bezoekers op een professionele manier te ontvangen en te woord te staan. Een nieuwe balie van goede kwaliteit hoeft niet duur te zijn. De balie INORato is van uitstekende kwaliteit en bovendien erg voordelig geprijsd. Deze balie heeft als grote voordeel dat je de afmeting zelf kunt bepalen. De balie is namelijk samen te stellen uit een hoekelement en diverse aanbouwelementen. De balie is leverbaar in de kleuren peren en wengé. Een andere balie die recent aan ons assortiment is toegevoegd en enorm aan populariteit wint, is de receptiebalie INOLinus. Ook deze balie is geheel naar eigen wens samen te stellen. Informeer bij onze afdeling verkoop voor alle mogelijkheden. Het kopen van een balie kan soms vrij lastig zijn. Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze vertegenwoordigers. Zij helpen je graag om de juiste balie voor je te kiezen. Veel balies die in de webshop staan, zijn snel leverbaar. Je kunt dus binnen zeer korte termijn over je nieuwe receptiebalie beschikken. Bovendien worden alle balies gratis geleverd en gemonteerd.

Gratis levering en montage van jouw balies

Veel balies die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden snel geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle balies ter plaatse. De monteurs plaatsen jouw nieuwe balie op de gewenste plaats in je kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat je direct gebruik kunt maken van jouw nieuwe balie van Inofec.

Naast balies vele andere voordelige kantoormeubelen

Naast balies levert Inofec nog honderden andere kantoormeubelen. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld ook diverse vergadertafels en kantinetafels. Daarnaast bieden wij je ook een uitgebreid assortiment stoelen, zoals bureaustoelen, vergaderstoelen, directeursstoelen en conferentiestoelen. Inofec kan iedere ruimte in jouw kantoor inrichten. Onze adviseurs helpen je hier graag bij. Op basis van jouw eisen en wensen wordt een passend inrichtingsvoorstel voor je uitgewerkt. Hierbij ontvang je eveneens een offerte, zodat je exact weet waar je financieel aan toe bent. Wil je het meubilair graag eerst zelf uitproberen en aanschouwen? Breng dan een bezoek aan onze showroom.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.