Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Instelbaar bureau


Filters

Afmeting tafel

Kleur stoel

Materiaal stoel

Meubellijn

INOFEC Bureautafel Smart

Deze compacte bureautafel Smart van Inofec kenmerkt zich door een modern en strak design voor de laagste prijs. De tafel is volledig goedgekeurd volgens de ARBO normering NEN 2449 en NPR 1813. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

INOFEC Bureautafel Pro T-poot (instelbare hoogte)

De rechthoekige bureautafel Pro met instelbare hoogte heeft een tijdloos design. Deze kantoortafel is volledig goedgekeurd volgens de ARBO normering NEN 2449 en NPR 1813. Door de instelbare hoogte kan iedereen deze bureautafel naar wens instellen.

De Thuiswerkplek!
Stel je ARBO thuiswerkplek samen

Stel je ARBO thuiswerkplek samen

Op zoek naar een thuiswerkplek voor jezelf of collega's? Het is belangrijk om ook tijdens het thuiswerken een goede werkhouding te hebben. Het begint dan ook met een goede thuiswerkplek, welke bestaat uit een goede bureaustoel en een goed bureau.

INOFEC Bureautafel Square (instelbare hoogte)

De compacte bureautafel Square, van het merk Inofec, met instelbare hoogte heeft een minimalistische vormgeving. Het oerdegelijke onderstel wordt gecombineerd met een ´zwevend´ topblad. Leverbaar in verschillende kleurcombinaties.

Verschil instelbaar bureau of verstelbaar bureau

Zoek jij een instelbaar bureau of een verstelbaar bureau? Of weet je het eigenlijk niet omdat het verschil niet helemaal duidelijk voor je is? Graag leggen we je het verschil uit, zodat je weet welk bureau het beste bij jou past. Een instelbare bureautafel kun je in hoogte verstellen door de hoogte van de inbusschroeven in de poot aan te passen met een inbussleutel. Dit gaat steeds met kleine stapjes van een paar centimeter. De hoogte van een verstelbaar bureau stel je in door middel van een slinger of elektrisch. Hiermee kun je de hoogte van het bureau veel nauwkeuriger instellen. De hoogte van een verstelbaar bureau pas je dus een stuk eenvoudiger aan dan de hoogte van een instelbaar bureau. Je moet jezelf dus afvragen of het wenselijk is om de hoogte van het bureau regelmatig aan te passen. Is dit niet nodig, dan volstaat een instelbare bureautafel prima. Bovendien zijn handmatig verstelbare bureaus voordeliger dan verstelbare bureaus.

Hoogte instelbaar bureau

Een instelbaar bureautafel is in te stellen van 62 tot 85 cm hoog. Hiermee voldoen deze bureautafels niet alleen aan de Europese norm NEN 2449 norm, maar ook aan de Nederlandse norm NPR 1813. Dit maakt deze instelbare bureaus geschikt voor zowel lange mensen als voor mensen met een geringe lengte. Combineer je instelbare bureau met een instelbare bureaustoel en je hebt een ergonomische werkplek. Een ARBO verantwoorde werkplek is immers beter voor je gezondheid. Een bureau dat te laag of te hoog ingesteld staat, kan op den duur klachten geven aan rug, schouders en nek. Blijf je hier te lang mee rondlopen, dan kan dit vervelende gevolgen hebben. Dus zorg er voor dat je een instelbaar bureau ook op de juiste hoogte instelt. Lees hier meer over de juiste hoogte van je bureau.

In hoogte instelbaar bureau Smart

Het goedkoopste instelbare bureau binnen het assortiment van Inofec is het bureau Smart. De afmetingen van de instelbare bureaus Smart variëren van 120x60 cm tot 200x100 cm, maar de meeste verkochte afmeting is 160x80 cm. Deze afmeting biedt voldoende ruimte om prettig aan te kunnen werken. Het bureau Smart is niet alleen in verschillende afmetingen te bestellen, maar ook in diverse kleuren. Het onderstel is leverbaar in de kleuren zwart, aluminium en wit en de topbladen kun je bestellen in de kleuren grijs eiken, donker beuken, chateau eiken en wit.

Instelbare bureaus Pro

De instelbare bureaus Pro zijn voorzien van een T-poot onderstel. Via dit onderstel kun je kabels netjes naar beneden geleiden. De instelbare bureautafel Pro is te bestellen in afmetingen die variëren van 120x80 cm tot 200x100 cm. Ook deze instelbare bureaus Pro kun je bestellen in diverse kleurcombinaties, het onderstel is leverbaar in 3 kleuren en de topbladen in 4 kleuren.

Bureautafel Square instelbaar

De instelbare bureaus Square zijn verkrijgbaar in 6 afmetingen, variërend van 120x60 cm tot 200x100 cm, en in verschillende kleurcombinaties. Het topblad kun je bestellen in de kleuren grijs eiken, donker beuken, chateau eiken en wit en het 4-poots onderstel in zwart, aluminium en wit. Het bureau Square lijkt door het 4-poots onderstel veel op de instelbare bureaus Smart. Het verschil zit ‘em echter in de dikte van de poten. De poten van de Smart bureaus zijn 50x50 cm tegenover 60x60 cm van de Square bureaus, waardoor het onderstel van de bureaus Square net wat robuuster oogt.

Instelbare bureaus geleverd en gemonteerd

Alle bureautafels die je bij Inofec bestelt, worden geleverd én gemonteerd, zo ook de instelbare bureaus. Dit besteden we niet uit, maar wordt verzorgd door ons eigen team van vakkundige bezorgers. Zij plaatsen de instelbare bureaus op de juiste plaats, ook als de bureaus naar boven gebracht moeten worden. Het bureau wordt uitgepakt en gemonteerd door ons. We zadelen jou dus niet op met ingewikkelde montage instructies, maar nemen dit volledig uit handen. Bovendien nemen we al het afval mee retour en voeren dit op een milieuvriendelijke en –verantwoorde wijze af.

2 jaar garantie op instelbaar bureau

De garantietermijn voor een instelbaar bureau is net als al onze andere kantoormeubelen 2 jaar. Hiermee geven we aan dat we overtuigd zijn van de kwaliteit van ons kantoormeubilair. Mocht er onverhoopt echter iets mankeren aan het bureau, neem dan contact op met onze serviceafdeling en wij zorgen zo spoedig mogelijk voor een passende oplossing. Dan wel door reparatie, dan wel door vervanging van een onderdeel of het complete bureau.

Naast een instelbaar bureau ook andere kantoormeubelen

Het assortiment van Inofec bestaat niet enkel en alleen uit instelbare bureaus, maar je vindt in onze webshop ook een zit sta bureau, een verstelbaar bureau, een elektrisch bureau, een hoekbureau of een directiebureau. Maar ook voor directiestoelen, ARBO bureaustoelen, deskbikes, werkplaatsstoelen, schuifdeurkasten, ladekasten, ladeblokken, glassboards, flipovers, vergadertafels, statafels, kantinetafels en ga zo maar door kun je bij Inofec terecht. Dankzij dit uitgebreide aanbod maken wij het mogelijk om je volledige kantoor van een nieuwe inrichting te voorzien. Hulp of advies nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.