Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Kabelmanagement


Filters

OP=OP
Evoline Flip Top

Evoline Flip Top

De Evoline Flip Top is een inbouw unit voor jouw bureaublad waardoor je direct 3 stroompunten en 2 datapoorten tot jouw beschikking heeft. De Flip Top is voorzien van 3 meter snoer, dus lang genoeg om op jouw stroomnetwerk aan te sluiten.

Kabelmanagementpakket Deluxe Inbouw

Kabelmanagementpakket Deluxe Inbouw bestaande uit inbouwunit 1x230V+1xUSB charger, kabeldoorvoer, kabelgoot, 5-weg stekkerdoos, Wieland aansluitkabel 300cm.

Verstelbare kabelgoot 100-170 cm

Werk je kabels en bedrading gemakkelijk weg met deze verstelbare kabelgoot. Geschikt voor bureautafels van 120 - 200 cm breed. Leverbaar in 3 kleuren.

Wieland stekkerdoos GST18

Wieland stekkerdozen zijn voorzien van GST18 in en uit. De stekkerblokken zijn uitgevoerd met 2 vaste bevestigingen om het stekkerblok vast te schroeven onder je bureau of in de kabelgoot.

Powerbox opbouwunit Filex Power Desk Up

De Powerbox opbouwunit Filex Power Desk Up is standaard uitgerust met 2 klemmen voor bladdiktes van 15-45mm. De opbouwunit is uitgerust met 2 x 230V aansluiting en een dubbele USB charger 5V-2,4A.

Wieland aansluitkabel GST18

Wieland aansluitkabel GST18 met randaarde stekker. Leverbaar in 3 lengtes, 1 meter, 2 meter en 3 meter.

Kabelmanagementpakket Comfort

Kabelmanagementpakket Comfort bestaande uit kabeldoorvoer, kabelgoot, 5-weg stekkerdoos en Wieland aansluitkabel 300cm.

INOFEC Memory Unit

De Memory Unit biedt de mogelijkheid om 4 verschillende tafelhoogtes in het geheugen op te slaan. Je kunt dus nu gemakkelijk afwisselen tussen jouw ideale zit- en stahoogte.

Kabeldoorvoer 8 cm

Met behulp van deze ronde kunststof kabeldoorvoer met een doorsnede van 8cm kun je gemakkelijk jouw kabels door het blad leiden. Leverbaar in 3 kleuren.

OP=OP
Inbouwunit Flip Top

Inbouwunit Flip Top

De Inbouwunit Flip Top wordt geplaatst in je bureaublad en is uitgevoerd met 3x 230V, 2x USB en 2x Data aansluitingen. De inbouwunits zijn voorzien van 3 meter aansluitkabel.

Wieland koppelkabel GST18

Wieland koppelkabel GST18. Leverbaar in 3 lengtes, 1 meter, 1,5 meter en 2 meter.

Kabelmanagementpakket Deluxe Opbouw

Kabelmanagementpakket Deluxe Opbouw bestaande uit opbouwunit 2x230V+2xUSB charger, kabeldoorvoer, kabelgoot, 4-weg stekkerdoos en Wieland aansluitkabel 300cm.

Kabeldoorvoer rond 8 cm

Met behulp van deze ronde metalen kabeldoorvoer met een doorsnede van 8cm kun je gemakkelijk jouw kabels door het blad leiden. Leverbaar in 1 kleur.

Kabelmanagementpakket Basis

Kabelmanagementpakket Basis bestaande uit kabeldoorvoer, 3 kabelklemmen, 3-weg stekkerdoos en Wieland aansluitkabel 300cm.

Kabelklem

Met behulp van deze kabelklem kun je op een voordelige wijze al de kabels netjes wegwerken onder jouw bureautafel. Leverbaar in 1 kleur.

Powerbox opbouwunit Filex Power-Spot

De Powerbox opbouwunit Filex Power-Spot is standaard uitgerust met 1 bladklem voor bladdiktes van 0-50mm. De opbouwunit is uitgerust met 2 x 230V aansluiting, een dubbele USB charger 5V-2,4A en 1 datapoort.

Ook kabelmanagement koop je bij Inofec

Kabels wegwerken is voor velen een doorn in het oog. Inofec biedt daarom diverse oplossingen om jouw kabels netjes weg te werken. De kabels van jouw desktop of laptop kun je eenvoudig via een kabeldoorvoer en een kabelgoot onder je bureau wegwerken. De kabelgoten zijn leverbaar in diverse afmetingen, zodat je de lengte kunt afstemmen op de afmeting van uw bureaus. Ook voorziet ons assortiment in verschillende desk docks en powerboxen welke voorzien zijn van datapoorten en stroompunten. Hierdoor kun je heel makkelijk jouw laptop aansluiten of ontkoppelen op het netstroom. Alle producten die onder het kabelmanagement vallen, worden binnen no time bij je geleverd en gemonteerd. Montage vindt overigens alleen plaats indien ook de bureaus van ons afkomstig zijn. Wij adviseren je reeds bij de aankoop van jouw nieuwe bureautafels goed na te denken over hoe je de kabels wilt wegwerken, zodat je dit allemaal in één keer aan kunt schaffen. Zodoende kunnen wij alles in één keer voor je monteren.

Jouw kabelmanagement wordt gemonteerd

Geen gedoe met het monteren van het kabelmanagement, want dat doen wij voor je. Twee dagen voor levering nemen wij contact met je op om de leverdag door te geven. Je hoeft enkel aan te geven in welke bureaus het kabelmanagement gemonteerd dient te worden. Zodra de bezorgers klaar zijn met de montage hoef je zelf enkel nog de kabels weg te werken. De bezorgers nemen ook al het verpakkingmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze afgevoerd kan worden.

Diverse kantoormeubelen

Inofec levert naast oplossingen voor uw kabelmanagement nog meer meubelen. Je kunt hierbij denken aan tientallen archiefkasten, bureaustoelen en kantoorstoelen. Naast Jouw kantoorruimtes kunnen wij nog meerdere ruimtes in je pand inrichten, zoals je kantine, vergaderruimte en receptie. Voor deze ruimtes leveren wij bijpassende meubelen als kantinestoelen, vergadertafels en receptiemeubilair. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van de juiste kantoorinrichting? Onze adviseurs werken op basis van jouw eisen en wensen graag een volledig inrichtingsvoorstel voor je uit, mét bijhorende offerte.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.