Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Accessoires tafels


Filters

Hoogte kast

Breedte kast

Meubellijn

Kabelgoot t.b.v. tafel van 180 cm (breedte 160 cm)

De kabelgoot Standaard van 160cm breed is geschikt voor een bureautafel van 180cm breed. De kabels kun je zo netjes wegwerken. Leverbaar in 1 kleur.

Wieland stekkerdoos GST18

Wieland stekkerdozen zijn voorzien van GST18 in en uit. De stekkerblokken zijn uitgevoerd met 2 vaste bevestigingen om het stekkerblok vast te schroeven onder je bureau of in de kabelgoot.

dUTCHCREEN Akoestische Opzetwand Novu

De akoestische opzetwanden of bureauschermen Novu van dUTCHCREEN zijn in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust.

Kabelgoot t.b.v. tafel van 160 cm (breedte 140 cm)

De kabelgoot Standaard van 140cm breed is geschikt voor een bureautafel van 160cm breed. De kabels kun je zo netjes wegwerken. Leverbaar in 1 kleur.

Kabeldoorvoer 8 cm

Met behulp van deze ronde kunststof kabeldoorvoer met een doorsnede van 8cm kun je gemakkelijk jouw kabels door het blad leiden. Leverbaar in 3 kleuren.

Kabelgoot t.b.v. tafel van 140 cm (breedte 120 cm)

De kabelgoot Standaard van 120cm breed is geschikt voor een bureautafel van 140cm breed. De kabels kun je zo netjes wegwerken. Leverbaar in 1 kleur.

dUTCHCREEN Akoestische Opzetwand Mute

Dit bureauscherm is 100% recyclebaar & leverbaar in meer dan 20 kleuren. De opzetwand verbetert de akoestiek, is bestand tegen schimmelvorming en brandvertragend!

Kabelmanagementpakket Deluxe Opbouw

Kabelmanagementpakket Deluxe Opbouw bestaande uit opbouwunit 2x230V+2xUSB charger, kabeldoorvoer, kabelgoot, 4-weg stekkerdoos en Wieland aansluitkabel 300cm.

Monitorarm dubbel

De dubbele monitorarm is voorzien van 2 knikarmen en hiermee dus geschikt om 2 monitors aan te bevestigen. Door middel van een bladklem monteer je de monitorarm op het bureaublad.

Kabelgoot t.b.v. tafel van 120 cm (breedte 100 cm)

De kabelgoot Standaard van 100cm breed is geschikt voor een bureautafel van 120cm breed. De kabels kun je zo netjes wegwerken. Leverbaar in 3 kleuren.

dUTCHCREEN Akoestische Tussenwand Novu

De akoestische Tussenwand Novu van dUTCHCREEN is in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust tussen twee bureautafels.

dUTCHCREEN Akoestische Tussenwand Novu (vilt stoffering)

De akoestische Tussenwand (vilt stoffering) Novu van dUTCHCREEN is in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust tussen twee bureautafels.

Kabelgoot t.b.v. tafel van 200 cm (breedte 180 cm)

De kabelgoot Standaard van 180cm breed is geschikt voor een bureautafel van 200cm breed. De kabels kun je zo netjes wegwerken. Leverbaar in 1 kleur.

Kabeldoorvoer rond 8 cm

Met behulp van deze ronde metalen kabeldoorvoer met een doorsnede van 8cm kun je gemakkelijk jouw kabels door het blad leiden. Leverbaar in 1 kleur.

Monitorarm gasgeveerd dubbel

Deze dubbele monitorarm is gasgeveerd. De monitorarm kan een gewicht tot 10 kg dragen. Leverbaar in 2 kleuren.

dUTCHCREEN Akoestische Opzetwand Novu (vilt stoffering)

De Akoestische Opzetwanden of bureauschermen Novu van dUTCHCREEN zijn in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust.

Kabelmanagementpakket Comfort

Kabelmanagementpakket Comfort bestaande uit kabeldoorvoer, kabelgoot, 4-weg stekkerdoos en Wieland aansluitkabel 300cm.

Flip Top Powerbox

Deze Flip Top Powerbox inbouwunit is voorzien van 2x 220 aansluiting, 2x datapoort, 2x USB en 1x HDMI.

Inofec Duurzaam Kartonnen scheidingswand (per 10 stuks)

LET OP! Elk pakket wordt GRATIS bezorgd & bevat 10 kartonnen scheidingswanden.
Deze kartonnen tussenschotten (10 stuks!) zijn dé oplossing om ruimtes (bijv. kantine of vergaderruimte) óf werkplekken op een duurzame manier te verdelen.

Monitorarm enkel

Enkele monitorarm leverbaar in 3 kleuren. De monitorarm is voorzien van knikarm en snelsluiting voor de hoogteverstelling.

Kabelmanagementpakket Deluxe Inbouw

Kabelmanagementpakket Deluxe Inbouw bestaande uit inbouwunit 1x230V+1xUSB charger, kabeldoorvoer, kabelgoot, 5-weg stekkerdoos, Wieland aansluitkabel 300cm.

Wieland aansluitkabel GST18

Wieland aansluitkabel GST18 met randaarde stekker. Leverbaar in 3 lengtes, 1 meter, 2 meter en 3 meter.

INOFEC Frontpaneel Square

Het frontpaneel Square is geschikt om aan de voorzijde van het Square bureau breed te monteren. Ideaal om meer privacy voor de medewerker te creëren. Leverbaar in 2 kleuren en afmetingen.

INOFEC Materiaallade

Deze materiaallade van het merk Inofec is te monteren onder een bureautafel en geschikt om kleinmateriaal, zoals pennen, in op te bergen. Leverbaar in 3 kleuren.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.