Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Accessoires tafels


Filters

Hoogte kast

Breedte kast

Meubellijn

dUTCHCREEN Akoestische Opzetwand Novu

De akoestische opzetwanden of bureauschermen Novu van dUTCHCREEN zijn in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust.

dUTCHCREEN Akoestische Tussenwand Novu

De akoestische Tussenwand Novu van dUTCHCREEN is in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust tussen twee bureautafels.

dUTCHCREEN Akoestische Opzetwand Novu (vilt stoffering)

De Akoestische Opzetwanden of bureauschermen Novu van dUTCHCREEN zijn in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust.

dUTCHCREEN Akoestische Tussenwand Novu (vilt stoffering)

De akoestische Tussenwand (vilt stoffering) Novu van dUTCHCREEN is in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust tussen twee bureautafels.

dUTCHCREEN Akoestische Opzetwand Mute

Dit bureauscherm is 100% recyclebaar & leverbaar in meer dan 20 kleuren. De opzetwand verbetert de akoestiek, is bestand tegen schimmelvorming en brandvertragend!

dUTCHCREEN Akoestische Tussenwand Mute

De akoestische Tussenwand Mute van dUTCHCREEN is in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust tussen twee bureautafels.

dUTCHCREEN Akoestische Opzetwand Mute (vilt stoffering)

Dit bureauscherm is 100% recyclebaar & leverbaar in meer dan 20 kleuren. De opzetwand verbetert de akoestiek, is bestand tegen schimmelvorming en brandvertragend!

dUTCHCREEN Akoestische Tussenwand Mute (vilt stoffering)

De akoestische Tussenwand Mute met viltstoffering van dUTCHCREEN is in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust tussen twee bureautafels.

INOFEC Akoestische Opzetwand Tone

Dit bureauscherm is 100% recyclebaar & leverbaar in 4 Medley kleuren. De opzetwand verbetert de akoestiek, is bestand tegen schimmelvorming en brandvertragend!

Kabelmanagementpakket Deluxe Inbouw

Kabelmanagementpakket Deluxe Inbouw bestaande uit inbouwunit 1x230V+1xUSB charger, kabeldoorvoer, kabelgoot, 5-weg stekkerdoos, Wieland aansluitkabel 300cm.

Verstelbare kabelgoot 100-170 cm

Werk je kabels en bedrading gemakkelijk weg met deze verstelbare kabelgoot. Geschikt voor bureautafels van 120 - 200 cm breed. Leverbaar in 3 kleuren.

INOFEC Akoestische Tussenwand Tone

De akoestische Tussenwand Tone van INOFEC is in 3 afmetingen en 4 kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust tussen twee bureautafels.

Kabelmanagementpakket Comfort

Kabelmanagementpakket Comfort bestaande uit kabeldoorvoer, kabelgoot, 5-weg stekkerdoos en Wieland aansluitkabel 300cm.

OP=OP
Evoline Flip Top

Evoline Flip Top

De Evoline Flip Top is een inbouw unit voor jouw bureaublad waardoor je direct 3 stroompunten en 2 datapoorten tot jouw beschikking heeft. De Flip Top is voorzien van 3 meter snoer, dus lang genoeg om op jouw stroomnetwerk aan te sluiten.

Kabeldoorvoer 8 cm

Met behulp van deze ronde kunststof kabeldoorvoer met een doorsnede van 8cm kun je gemakkelijk jouw kabels door het blad leiden. Leverbaar in 3 kleuren.

Wieland stekkerdoos GST18

Wieland stekkerdozen zijn voorzien van GST18 in en uit. De stekkerblokken zijn uitgevoerd met 2 vaste bevestigingen om het stekkerblok vast te schroeven onder je bureau of in de kabelgoot.

INOFEC Materiaallade

Deze materiaallade van het merk Inofec is te monteren onder een bureautafel en geschikt om kleinmateriaal, zoals pennen, in op te bergen. Leverbaar in 3 kleuren.

Wieland aansluitkabel GST18

Wieland aansluitkabel GST18 met randaarde stekker. Leverbaar in 3 lengtes, 1 meter, 2 meter en 3 meter.

Monitorarm gasgeveerd dubbel

Deze dubbele monitorarm is gasgeveerd. De monitorarm kan een gewicht tot 10 kg dragen. Leverbaar in 3 kleuren.

Monitorarm dubbel

De dubbele monitorarm is voorzien van 2 knikarmen en hiermee dus geschikt om 2 monitors aan te bevestigen. Door middel van een bladklem monteer je de monitorarm op het bureaublad.

INOFEC Frontpaneel Square

Het frontpaneel Square is geschikt om aan de voorzijde van het Square bureau breed te monteren. Ideaal om meer privacy voor de medewerker te creëren. Leverbaar in 2 kleuren en afmetingen.

INOFEC Memory Unit

De Memory Unit biedt de mogelijkheid om 4 verschillende tafelhoogtes in het geheugen op te slaan. Je kunt dus nu gemakkelijk afwisselen tussen jouw ideale zit- en stahoogte.

Wieland koppelkabel GST18

Wieland koppelkabel GST18. Leverbaar in 3 lengtes, 1 meter, 1,5 meter en 2 meter.

Monitorarm enkel

Enkele monitorarm leverbaar in 3 kleuren. De monitorarm is voorzien van knikarm en snelsluiting voor de hoogteverstelling.

Accessoires tafels

Accesores nodig voor tafels? Koop al uw asseccoires bij Inofec. Van opzetwanden tot kabelgoten to stekkerdozen bij Inofec kunt u het vinden. Bekijk ons ruime assortiment. Wj komen alles gebruiksklaar leveren zodat u gelijk gebruikt kunt maken van uw product. We plaatsen het op de gewenste plek en nemen het afval weer mee terug zodat u dit niet hoeft weg te gooien. Wij scheiden ons afval zodat het op een milieuvriendelijke manier wordt weggegooit. U heeft 2 jaar garantie op onze producten.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.