Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Werkplaatsstoel


Filters

Kleur stoel

Materiaal stoel

Kruk W15 60h Zwart

De kruk W15 is een zeer stevige kruk die zeer geschikt is voor gebruik in een werkplaats of magazijn. Hoogte 60 cm. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

INOFEC Werkplaatskruk W5 met wielen

De werkplaatskruk W5 met wielen is een zeer stevige kruk die geschikt is voor gebruik in het magazijn of werkplaats.

Kruk W15 46h Zwart

De kruk W15 is een zeer stevige kruk die zeer geschikt is voor gebruik in een werkplaats of magazijn. Hoogte 46 cm. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

INOFEC Stahulp W1

Stahulp W1 voorzien van PU zitting en rug. Zitting en voetring in hoogte verstelbaar. Leverbaar in diverse kleuren.

Kassastoel Pro II

De kassastoel Pro II is een verhoogde bureaustoel met een verchroomde voetring. Deze stoel is zeer geschikt voor kassa- of baliewerkzaamheden. Leverbaar in 1 kleur.

Kruk W15 60h Alu

De kruk W15 is een zeer stevige kruk die zeer geschikt is voor gebruik in een werkplaats of magazijn. Hoogte 60 cm. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

INOFEC Werkplaatsstoel W7

De werkplaatsstoel W7 is een zeer stevige stoel die veelal wordt toegepast in een magazijn of werkplaats. Leverbaar in 4 kleuren.

INOFEC Werkplaatskruk W5

De werkplaatskruk W5 met glijdoppen is een zeer stevige kruk die geschikt is voor gebruik in het magazijn of werkplaats.

INOFEC Loketstoel W16

De loketstoel W16 is een verhoogde bureaustoel met voetring. Hierdoor is deze stoel zeer geschikt voor balie- of kassawerkzaamheden. Leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Werkplaatsstoel W13 54-80cm met armleggers

De stevige werkplaatsstoel W13 met hoogteverstelling 54-80cm is uitgevoerd met een voetring en verstelbare armleggers. Deze werkplaatsstoelen worden veelvuldig gebruikt door magazijn- of werkplaatsmedewerkers. Leverbaar in 1 kleur.

Kruk W15 46h Alu

De kruk W15 is een zeer stevige kruk die zeer geschikt is voor gebruik in een werkplaats of magazijn. Hoogte 46 cm. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

INOFEC Werkplaatsstoel Pro II

De werkplaatsstoel Pro II is een comfortabele stoel die geschikt is voor met name werkzaamheden in een magazijn of werkplaats. Leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Werkplaatsstoel W4 met wielen

De werkplaatsstoel W4 met wielen is een zeer voordelige stoel die uitermate geschikt is voor gebruik in uw magazijn of werkplaats.

ICT stoel Sigma

ICT stoel Sigma. Kunststof kuip in de kleur wit. Zwarte kunststof kruisvoet. In hoogte verstelbaar. Maten volgens EN 1729 / B2-G7.

INOFEC Werkplaatsstoel W13 54-80cm

De stevige werkplaatsstoel W13 met hoogteverstelling 54-80cm is uitgevoerd met een voetring. Deze werkplaatsstoelen worden veelal gebruikt door werkplaats- of magazijnmedewerkers. Leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Werkplaatsstoel W4 met glijdoppen

De werkplaatsstoel W4 is voorzien van een houten zitschaal en rugleuning. De zithoogteverstelling is van 41-55 cm. De werkplaatsstoel is voorzien van permanent rugcontact en glijdoppen.

INOFEC Stahulp W14

Stahulp W14 voorzien van PU zitschaal. Zitting in hoogte verstelbaar. Ideaal bij het uitvoeren van staande werkzaamheden.

INOFEC Stahulp W2

Stahulp W2 voorzien van PU zitting en rug. In hoogte verstelbaar. Zithoek verstelbaar. Vaste voetring van 45 cm hoog.

INOFEC Werkplaatsstoel W12

De werkplaatsstoel W12 is een zeer voordelige stoel die uitermate geschikt is bij het uitvoeren van werkzaamheden in een werkplaats of magazijn. Leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Werkplaatsstoel W13 44-64cm

Deze stevige werkplaatsstoel W13 met hoogteverstelling 44-64cm is een stoel die zeer geschikt is voor werkplaats- of magazijnmedewerkers. Leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Werkplaatsstoel W13 41-57cm

Deze stevige werkplaatsstoel W13 met hoogteverstelling 41-57cm is een stoel die zeer geschikt is voor werkplaats- of magazijnmedewerkers. Leverbaar in 1 kleur.

Werkplaatsstoel online kopen

Een werkplaatsstoel koop je tegenwoordig gewoon online in de webshop van Inofec. Bij ons vind je diverse werkplaatsstoelen in de webshop. Een goede stoel is dan ook onmisbaar om je werkzaamheden goed uit te kunnen oefenen. Dit geldt ook wanneer je werkzaamheden in een magazijn of op een werkplaats uitvoert. Bestel je nieuwe werkplaatsstoelen daarom snel en eenvoudig online bij Inofec!

Goede werkplaatsstoelen koop je bij Inofec

De werkplaatsstoelen van Inofec zijn bijna allemaal in hoogte verstelbaar. Zo kun je de hoogte van de stoel aanpassen aan de hoogte van je werkblad en je lichaamslengte. Enkele werkplaatsstoelen zijn uitgevoerd met een voetring om je voeten op te laten rusten.

Daarnaast zijn er zowel werkplaatsstoelen met glijdoppen als met wielen. Wanneer je tijdens je werkzaamheden veel van plaats moet wisselen, raden wij uiteraard aan om voor een werkplaatsstoel met wielen te kiezen. Deze werkplaatsstoelen worden naast het gebruik in een magazijn of werkplaats ook regelmatig gebruikt in een kapperszaak of winkel.

Werkplaatskruk InoW5

Werkplaatskruk InoW5 is een stevige kruk voor in een werkplaats of magazijn. Kies voor werkplaatskruk InoW5 met wielen wanneer je veel van plaats moet wisselen. InoW5 is er met een beukenhouten zitting of PU-zitting in rood, groen, blauw of zwart.

Kruk InoW15

Kruk InoW15 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kies voor een hoogte van 55 centimeter of 50 centimeter, afhankelijk van je werkhoogte en lichaamslengte. Daarnaast kun je kiezen tussen een aluminium of zwart onderstel. Alle uitvoeringen zijn verkrijgbaar met een beukenhouten zitting of een PU-zitting in de kleur rood, blauw, groen of zwart.

Werkplaatsstoel InoW7

Werkplaatsstoel InoW7 is een stevige en comfortabele stoel door de PU-zitting en -rugleuning. De hoogte van deze stoel is eenvoudig te verstellen, zodat je precies op de juiste hoogte kunt werken. Kies voor een rode, blauwe, groene of zwarte variant van InoW7.

Stahulp InoW1

Stahulp InoW1 is een zeer comfortabele werkplaatsstoel. De stoel beschikt namelijk over een rugleuning en een voetring. Ook is de stoel in hoogte te verstellen, waardoor je er mee aan een werkblad van 90 tot 110 centimeter hoogte kan werken. Daarnaast bevordert deze stahulp staand werken.

Loketstoel InoW16

Loketstoel InoW16 is in feite een hogere variant van een bureaustoel. Dit maakt deze stoel uitermate geschikt voor werkzaamheden aan een balie of kassa. De zithoogte, rugleuning en zithoek kunnen versteld worden.

Werkplaatsstoel InoPro II

Werkplaatsstoel InoPro II is een zeer comfortabele verstelbare stoel. Kassastoel InoPro II biedt nog meer zitcomfort door de verchroomde voetring waar je voeten op kunnen rusten.

Werkplaatsstoel InoW13

Op zoek naar een stevige, verstelbare werkplaatsstoel? Kies dan voor werkplaatsstoel InoW13. De stoel is voorzien van een zwarte PU-zitting en -rugleuning met rug- en zithoekverstelling. Kies uit een van de volgende hoogteverstellingen:

Werkplaatsstoel InoW4

Kies voor werkplaatsstoel InoW4 met wielen of werkplaatsstoel InoW4 met glijdoppen. De houten zitschaal en rugleuning zorgen voor een klassieke, warme uitstraling.

Stahulp InoW2

Stahulp InoW2 ondersteunt je tijdens het staand werken. De stahulp is in hoogte- en in zithoek verstelbaar. Op de vaste chromen voetring kun je comfortabel je voeten kwijt.

Werkplaatsstoel InoW12

Werkplaatsstoel InoW12 is de ultieme stoel voor in een werkplaats of magazijn. De stoel is verstelbaar, stevig en ook nog eens heel voordelig geprijsd!

Stahulp Ino14

Stahulp InoW14 biedt met zijn comfortabele PU-zitschaal voldoende ondersteuning tijdens het staand werken. Ook zittend met je voeten op de zwarte voetring werk je comfortabel vanaf deze stahulp.

ICT-stoel Sigma

De kuip van ICT-stoel Sigma is verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw en zwart. Een stijlvolle aanvulling op je kantoor- of schoolinrichting.

Kruk Tabouret Ino

Kruk Tabouret Ino is een handige stapelbare kruk voor industrieel gebruik. Ook verkrijgbaar als kruk Tabouret Ino Alu met aluminium poten.

Jouw werkplaatsstoel gemonteerd en gebruiksklaar geleverd

Bijna alle meubelen die in onze webshop staan, zijn direct uit voorraad leverbaar. Een overgroot gedeelte van de werkplaatsstoelen, die in de webshop staan, kunnen daarom snel geleverd geworden. Bovendien plaatsen onze bezorgers je nieuwe werkplaatsstoelen precies op de plek waar jij ze nodig hebt. Uiteraard gaan ze daarna niet weg. Onderdeel van onze service is dat onze meubelen ter plaatse door ons gemonteerd worden. Na het monteren van de werkplaatsstoelen, nemen onze bezorgers het verpakkingsmateriaal weer mee retour. Zo zit jij niet met de rommel en kunnen wij dit op een milieuverantwoorde wijze verwerken. Een win-win situatie dus!

Ruime keuze aan kantoormeubelen en schoolmeubilair

Inofec heeft nog honderden andere meubelen in haar assortiment. Ons assortiment bestaat uit diverse bureaus, zoals hoekbureaus, zit-sta-bureaus en schooltafels. Daarnaast hebben wij ook diverse stoelen, zoals een bureaustoel, wachtkamerstoel, schoolstoel en vergaderstoel. Inofec kan iedere ruimte in jouw kantoorpand inrichten. Onze adviseurs maken een inventarisatie van jouw eisen en wensen met betrekking tot de inrichting. Op basis van deze gegevens werken zij een tekening met bijbehorende offerte uit. Wij gaan graag voor je aan de slag! Neem contact op voor meer informatie.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.