Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Overige stoelen


Filters

Kleur stoel

Materiaal stoel

De Valk Horeca stoel Vintage

Deze horeca stoel beschikt over een stalen frame, dat is afgewerkt met een zwarte of een transparante coating. De zitting en rug worden gestoffeerd met kunstleder.

De Valk Horeca stoel 4x4 Vintage 4-poots

Deze horeca stoel beschikt over een stalen frame, dat is afgewerkt met een mat zwarte coating. De zitting en rug worden gestoffeerd met kunstleder of 100% leer naar keuze.

7 kleuren
Kantinestoel Sting Chromen onderstel

Kantinestoel Sting Chromen onderstel

Deze comfortabele kantinestoel stapelbaar Sting kun je in de kantine gebruiken maar ook bijvoorbeeld in een vergaderruimte. De kantinestoel is. van kunststof hierdoor is de stoel gemakkelijk schoon te maken. Leverbaar in verschillende kleuren.

De Valk Horeca stoel 4x4 Vintage slede

Deze horeca stoel beschikt over een stalen frame, dat is afgewerkt met een mat zwarte coating. De zitting en rug worden gestoffeerd met kunstleder of 100% leer naar keuze.

7 kleuren
Kantinestoel Sting Zwart onderstel

Kantinestoel Sting Zwart onderstel

Deze comfortabele kantinestoel stapelbaar Sting kun je in de kantine gebruiken maar ook bijvoorbeeld in een vergaderruimte. De kantinestoel is van kunststof hierdoor is de stoel gemakkelijk schoon te maken. Leverbaar in verschillende kleuren.

Perfecta Kuipstoel Horta

De Perfecta Horta is een elegante en stijlvolle kuipstoel. Het stalen frame van deze kuipstoelen is uitgevoerd in dezelfde kleur als de kunststof zitkuip.

INOFEC Werkplaatskruk W5 met wielen

De werkplaatskruk W5 met wielen is een zeer stevige kruk die geschikt is voor gebruik in het magazijn of werkplaats.

Perfecta Kuipstoel Claudio

De Perfecta Claudio is een stevige en elegante kuipstoel. De kunststof zitkuip en stalen frame van deze kuipstoelen zijn uitgevoerd in dezelfde kleur.

Kruk W15 60h Zwart

De kruk W15 is een zeer stevige kruk die zeer geschikt is voor gebruik in een werkplaats of magazijn. Hoogte 60 cm. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

De Valk 3306 Vintage Stoel

Onverwoestbare klassieker van Meubelfabriek De Valk. Deze 3306 Vintage Stoel, met houten rugleuning en zitting, is een tijdloos model en daarnaast stapelbaar!

ProfiM Ariz Stoel

De stapelbare ProfiM Ariz heeft een zwart draadframe onderstel i.c.m. een kunststof zitting en rugleuning. De Ariz stoelen zijn leverbaar in verschillende kleuren

Zeer comfortabel
ProfiM Fauteuil Fan 4-poots

ProfiM Fauteuil Fan 4-poots

De 4-poots vergaderstoel Fan is een moderne en comfortabele stoel. Uitgevoerd met een zwart onderstel en antraciete Next stoffering.

De Valk 3307 Vintage Stoel

Onverwoestbare klassieker van Meubelfabriek De Valk. Deze 3307 Vintage Stoel, met houten rugleuning en zitting, is een tijdloos model en daarnaast stapelbaar!

Kruk W15 46h Zwart

De kruk W15 is een zeer stevige kruk die zeer geschikt is voor gebruik in een werkplaats of magazijn. Hoogte 46 cm. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

Perfecta Kuipstoel Cloë

De Perfecta Cloë is een comfortabele en stevige kuipstoel. Het stalen frame van deze kantinestoelen is uitgevoerd in dezelfde kleur als de zitkuip.

Kantinestoel Kalea 4-poots

Deze kantinestoel Kalea is voorzien van een 4-poots onderstel. De kantinestoel Kalea is leverbaar in vele kleuren en met verschillende onderstellen. Je kunt deze stoelen ook gebruiken als conferentiestoelen of vergaderstoelen.

INOFEC Werkplaatsstoel W7

De werkplaatsstoel W7 is een zeer stevige stoel die veelal wordt toegepast in een magazijn of werkplaats. Leverbaar in 4 kleuren.

Kantinestoel Kicca 4-poots

De kantinestoel Kicca is voorzien van een 4-poots onderstel. De zitting is van kunststof. De kantinestoel Kicca is in vele kleuren te bestellen. Je kunt deze stoelen tevens gebruiken als vergaderstoelen of conferentiestoelen.

INOFEC Werkplaatskruk W5

De werkplaatskruk W5 met glijdoppen is een zeer stevige kruk die geschikt is voor gebruik in het magazijn of werkplaats.

De Valk 4102 Vintage Stoel

Deze eigentijds Vintage Stoel 4102 heeft een speels karakter. De houten stoel Vintage 4102 brengt sfeer in de ruimte en is leverbaar in verschillende kleurcombinaties.

Kantinestoel Novi koppelbaar met armleggers

De vergaderstoel Novi met armleggers is een comfortabele stoel met een strak vormgegeven slede onderstel. De stoel is niet alleen te gebruiken als vergaderstoel, maar dankzij de koppelmogelijkheid ook als conferentiestoel. Leverbaar in 6 kleuren.

Kantinestoel Novi koppelbaar zonder armleggers

De vergaderstoel Novi zonder armleggers is een comfortabele stoel met een strak vormgegeven slede onderstel. De stoel is niet alleen te gebruiken als vergaderstoel, maar dankzij de koppelmogelijkheid ook als conferentiestoel. Leverbaar in 6 kleuren.

Kruk W15 60h Alu

De kruk W15 is een zeer stevige kruk die zeer geschikt is voor gebruik in een werkplaats of magazijn. Hoogte 60 cm. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

INOFEC Werkplaatsstoel W4 met wielen

De werkplaatsstoel W4 met wielen is een zeer voordelige stoel die uitermate geschikt is voor gebruik in uw magazijn of werkplaats.

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.