Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Vergaderstoel


Filters

Kleur stoel

Materiaal stoel

De Valk Horeca stoel Vintage

Deze horeca stoel beschikt over een stalen frame, dat is afgewerkt met een zwarte of een transparante coating. De zitting en rug worden gestoffeerd met kunstleder.

De Valk Horeca stoel 4x4 Vintage 4-poots

Deze horeca stoel beschikt over een stalen frame, dat is afgewerkt met een mat zwarte coating. De zitting en rug worden gestoffeerd met kunstleder of 100% leer naar keuze.

De Valk Horeca stoel 4x4 Vintage slede

Deze horeca stoel beschikt over een stalen frame, dat is afgewerkt met een mat zwarte coating. De zitting en rug worden gestoffeerd met kunstleder of 100% leer naar keuze.

Vergaderstoel Ino10

Deze sterke stapelbare vergaderstoel 10 is een eenvoudige, maar zeer voordelige stoel. Leverbaar in 3 kleuren.

INOFEC Conferentiestoel Verso

De stapelbare vergaderstoel Verso is een ideale stoel voor gebruik in vergaderruimtes. Daarnaast kun je deze stoel ook prima toepassen in conferentiezalen, dit dankzij het koppelstuk. De vergaderstoelen Verso zijn leverbaar in 3 kleuren.

Zeer comfortabel
ProfiM Fauteuil Fan 4-poots

ProfiM Fauteuil Fan 4-poots

De 4-poots vergaderstoel Fan is een moderne en comfortabele stoel. Uitgevoerd met een zwart onderstel en antraciete Next stoffering.

Vergaderstoel Ino10 met armleggers

Deze sterke stapelbare vergaderstoel is een eenvoudige, maar zeer voordelige stoel. De vergaderstoel is uitgevoerd met armleggers voor extra comfort. Leverbaar in 3 kleuren.

ProfiM Vergaderstoel Fan 4-poots met wielen

Deze vergaderstoel Fan is voorzien van een 4-poots zwart onderstel met wielen. Zitting en rugleuning zijn antraciet gestoffeerd.

ProfiM Fan Kantoorstoel met slede

De vergaderstoel Fan met slede onderstel is een moderne en comfortabele stoel.

INOFEC Conferentiestoel Ero

De stapelbare en koppelbare vergaderstoel Ero is een ideale stoel voor gebruik in vergaderruimtes en conferentiezalen en biedt veel zitcomfort. De stoel is voorzien van een strak vormgegeven 4-poots onderstel. Leverbaar in 3 kleuren.

INOFEC Vergaderstoel Imo met wielen

Deze luxe design vergaderstoel Imo met wielen is zeer geschikt voor de vergaderruimtes of conferentiezalen. De vergaderstoel Imo biedt veel zitcomfort, zeker bij lange vergaderingen is dit erg prettig. Leverbaar in 2 kleuren.

ProfiM Vergaderstoel Bit 4-poots

Deze vergaderstoel Bit is voorzien van een chromen 4-poots onderstel. Stoffering zwart. Uitgevoerd met kunststof armleggers.

Vergaderstoel Fresh 4-poots met armleggers

De comfortabele vergaderstoel Fresh met 4-poots onderstel is een luxe vergaderstoel voorzien van een strak zwart frame. De armleggers zorgen voor meer zitcomfort.

ProfiM Vergaderstoel Chic

De Chic vergaderstoel is een ideale stoel voor in vergaderruimtes. De vergaderstoelen Chic zijn leverbaar in 3 kleuren.

ProfiM Fauteuil Fan kruisvoet

De vergaderstoel Fan met kruisvoet is een moderne en comfortabele stoel. Onderstel uitgevoerd in zwart.

INOFEC Vergaderstoel Bizzy

De Bizzy vergaderstoel is een moderne en comfortabele vergaderstoel voor een aantrekkelijke prijs. Dankzij het slede onderstel biedt deze vergaderstoel Bizzy veel zitcomfort. Leverbaar in 1 kleur.

ProfiM Vergaderstoel Bit sledemodel

De vergaderstoel Bit is een luxe en zeer aangename stoel voorzien van slede onderstel. Je kunt deze vergaderstoel bestellen in chroom/zwart.

Actie
Girsberger Vergaderstoel Connexion

Girsberger Vergaderstoel Connexion

De vergaderstoel Connexion is een zeer comfortabele en luxe vergaderstoel. Perfect te combineren met de bureaustoel Reflex. Leverbaar in zwart.

ProfiM AcosPro 4-poots

De ProfiM AcosPro is voorzien van een zwart 4-poots onderstel en antraciet stoffering. De stoelen zijn stapelbaar en inclusief armleggers.

Actie
Girsberger Ergonomische draaistoel Simplex 3D

Girsberger Ergonomische draaistoel Simplex 3D

Ervaar de Simplex 3D. De nieuwe ergonomische kantoorstoel van Girsberger.

ProfiM Fauteuil Sorriso draadframe

Fauteuil Sorriso met draadframe. Stoffering zwart. Onderstel chroom. Uitstekend zitcomfort.

ProfiM Fauteuil Nu kolompoot

Deze fauteuil Nu is voorzien van een chromen kolompoot. De fauteuils Nu zijn in diverse kleuren en stofferingen leverbaar.

ProfiM Fauteuil Fan 4-poots hout

De 4-poots vergaderstoel Fan met houten poten is een moderne en comfortabele stoel.

Vergaderstoel Fresh 4-poots

De comfortabele vergaderstoel Fresh met 4-poots onderstel is een luxe vergaderstoel voorzien van een strak zwart frame.

Vergaderstoelen kopen

Vergaderstoelen kopen doe je tegenwoordig gewoon online. In de webshop van Inofec Kantoormeubelen vind je een uitgebreid assortiment vergaderstoelen in verschillende uitvoeringen. Bestel de vergaderstoel die het beste past in jullie vergaderruimte.

Bij ons kun je onder meer kiezen uit gestoffeerde of kunststof vergaderstoelen. Gestoffeerde vergaderstoelen bieden meestal meer zitcomfort, terwijl kunststof vergaderstoelen gemakkelijker schoon te houden zijn. Daarnaast leveren wij zowel vergaderstoelen met vier stoelpoten als stoelen met een slede-onderstel, glijdoppen of wielen. Ook kun je kiezen voor een stoel met of zonder armleggers. Tot slotte kun je natuurlijk kiezen uit legio kleuren, zoals zwart, blauw, groen, oranje en rood.

Ons aanbod vergaderstoelen is niet voor niets zo groot. Aan vergaderstoelen worden belangrijke besluiten genomen, wat de vergaderstoel tot een belangrijk meubelstuk maakt. Daarom bieden wij zoveel verschillende soorten, kleuren en maten. Lees hieronder alles over onze verschillende vergaderstoelen!

Vergaderstoel Ino10

Vergaderstoel Ino10 is een sterke stapelbare stoel. Handig wanneer er niet altijd evenveel mensen aansluiten bij de vergadering. Zo kun je makkelijk een stoel erbij pakken of een stoel opbergen. Kies voor het standaard model of voor vergaderstoel Ino10 met armleggers in zwart, antraciet, rood of blauw.

Conferentiestoel Verso

Conferentiestoel Verso kan zowel tijdens vergaderingen als conferenties worden gebruikt. Met het speciale koppelstuk voor conferentiestoel Verso zet je de stoelen namelijk eenvoudig aan elkaar vast. De stoel is naast koppelbaar ook stapelbaar en verkrijgbaar in zwart, rood en blauw.

Vergaderstoel Gloss

Vergaderstoel Gloss is een luxe vergaderstoel en dat zie je direct door zijn chromen armliggers en onderstel. De zwarte of witte netbespanning zorgen bovendien voor een comfortabele zitting.

Conferentiestoel Ero

Conferentiestoel Ero is aan elkaar te koppelen met het conferentiestoel Ero koppelstuk. Hierdoor is de stoel niet alleen perfect voor in de vergaderruimte, maar ook voor in een conferentiezaal. Stoel Ero is stapelbaar en verkrijgbaar in zwart, blauw en rood.

Fauteuil Fan

Fauteuil Fan is een van onze meest veelzijdige vergaderstoelen. Deze stijlvolle en zeer comfortabele fauteuils zijn namelijk verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waaronder:

Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren en stofferingen. Bijna alles is mogelijk, dus neem vooral contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie over deze veelzijdige vergaderstoel!

Vergaderstoel Imo

Vergaderstoel Imo met glijdoppen is een luxe design vergaderstoel uitgevoerd in chroom met zwart of wit leer. Hij is ook verkrijgbaar als vergaderstoel Imo met wielen.

Fauteuil Sorriso

Fauteuil Sorriso draadframe is een zwarte gestoffeerde stoel met een geweldig zitcomfort. Mede door het smalle chromen draadframe onderstel is deze stoel een eyecatcher in iedere ruimte op kantoor.

Vergaderstoel Connexion

Vergaderstoel Connexion komt uit dezelfde meubellijn als arbobureaustoel Reflex. De vergaderstoel is minstens zo comfortabel als de bureaustoel en is verkrijgbaar in luxueus zwart.

Vergaderstoel Passa

Vergaderstoel Passa zit super comfortabel door het chromen slede onderstel. Verkrijgbaar in zwart stof met zwarte kunststof armleggers.

Fauteuil Nu

Fauteil Nu is een veelzijdige stoel die verkrijgbaar is in diverse kleuren en stofferingen. Maak een keuze uit een van de volgende chromen onderstellen:

Vergaderstoel Acos

Vergaderstoel Acos is een zeer praktische en comfortabele vergaderstoel. Door het chromen sledeonderstel, de zwarte kunststof armleggers en kunstleren zitting, zit hij heerlijk. Daarnaast is de stoel stapelbaar.

Vergaderstoel Yesteryears

Vergaderstoel Yesteryears is een van onze voorraadmodellen. Dit betekent dat je de zwarte uitvoering al in twee weken in je vergaderruimte kunt hebben staan. Wil je de stoel liever in een andere kleur of stof ontvangen? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers.

Vergaderstoel Bit

Vergaderstoel Bit is verkrijgbaar in vier uitvoeringen, namelijk:

Kies voor een sledemodel of stoel met vier poten. Daarnaast kun je kiezen voor een rugleuning met of zonder netbespanning.

Vergaderstoel Camiro

Vergaderstoel Camiro is een hele comfortabele vergaderstoel. Dit komt niet alleen door het sledemodel, maar ook door de netbespannen rugleuning. De stoel is stapelbaar en verkrijgbaar in zwarte stof.

Vergaderstoel Time Out

Vergaderstoel Time Out gestoffeerd is een stapelbare vergaderstoel. Voor extra comfort is er tevens een variant van vergaderstoel Time Out gestoffeerd met armleggers.

Vergaderstoelen van Inofec

Dankzij ons brede aanbod aan vergaderstoelen vind je altijd wel een stoel die aansluit bij jouw bestaande of nieuwe inrichting van de vergaderruimte. Tientallen stoelen voor de vergaderruimte zijn direct uit voorraad leverbaar en worden snel bij jou op kantoor geleverd. Dat betekent dat je al binnen 2 weken een compleet nieuw ingerichte vergaderkamer kunt hebben. Bestel daarom direct jouw vergaderstoelen in de webshop van Inofec!

Kantoormeubilair online bij Inofec

Bij Inofec slaag je naast vergaderstoelen voor allerlei andere stoelen voor op kantoor. Zo vind je er ook een bureaustoel, deskbike, stahulp en conferentiestoel bijvoorbeeld. Daarnaast slaag je bij ons ook voor tafels en kasten voor op kantoor. Wist je dat wij ook schoolmeubilair leveren?

Naast het kantoormeubilair en schoolmeubilair in de webshop, is er nog veel meer mogelijk bij Inofec. Onze verkopers helpen je graag met een inrichtingsvoorstel op maat. Ze zijn niet alleen op de hoogte van alle mogelijkheden op het gebied van onze meubels, maar ook van de laatste trends en ontwikkelingen. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs in onze showroom in Roosendaal.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.