Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Loketstoel of kassastoel


Filters

Kleur stoel

Materiaal stoel

Kassastoel Pro II

De kassastoel Pro II is een verhoogde bureaustoel met een verchroomde voetring. Deze stoel is zeer geschikt voor kassa- of baliewerkzaamheden. Leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Stahulp W1

Stahulp W1 voorzien van PU zitting en rug. Zitting en voetring in hoogte verstelbaar. Leverbaar in diverse kleuren.

INOFEC Loketstoel W16

De loketstoel W16 is een verhoogde bureaustoel met voetring. Hierdoor is deze stoel zeer geschikt voor balie- of kassawerkzaamheden. Leverbaar in 1 kleur.

Actie
Girsberger Ergonomische barkruk Simplex 3D

Girsberger Ergonomische barkruk Simplex 3D

Simplex 3D barkruk. Ervaar deze nieuwe ergonomische barkruk van Girsberger.

INOFEC Werkplaatsstoel W13 54-80cm met armleggers

De stevige werkplaatsstoel W13 met hoogteverstelling 54-80cm is uitgevoerd met een voetring en verstelbare armleggers. Deze werkplaatsstoelen worden veelvuldig gebruikt door magazijn- of werkplaatsmedewerkers. Leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Werkplaatsstoel W13 54-80cm

De stevige werkplaatsstoel W13 met hoogteverstelling 54-80cm is uitgevoerd met een voetring. Deze werkplaatsstoelen worden veelal gebruikt door werkplaats- of magazijnmedewerkers. Leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Stahulp W14

Stahulp W14 voorzien van PU zitschaal. Zitting in hoogte verstelbaar. Ideaal bij het uitvoeren van staande werkzaamheden.

INOFEC Stahulp W2

Stahulp W2 voorzien van PU zitting en rug. In hoogte verstelbaar. Zithoek verstelbaar. Vaste voetring van 45 cm hoog.

ProfiM Arbo Loketstoel LightUP

De Arbo loketstoel LightUP is voorzien van een verhoogde gasveer met voetring, wat deze kassastoel geschikt maakt voor kassa-, loket- of baliewerkzaamheden.

Een nieuwe loketstoel koop je bij Inofec

In de webshop van Inofec vind je diverse loketstoelen. Andere benamingen die voor een loketstoel gebruikt worden, zijn kassastoel, baliestoel of hoge werkstoel. Een loketstoel is in feite een gewone bureaustoel, maar dan met een verhoogde gasveer, waardoor je hoger zit op een loketstoel. Vaak is het loket of de balie waar je aan werkt hoger. Dankzij een loketstoel kom je op gelijke hoogte met de persoon die je aan het loket of de balie ontvangt, wel zo prettig in de communicatie.

Loketstoel, kassastoel of baliestoel in diverse modellen

Het assortiment loketstoelen bestaat uit verschillende modellen. Zoals eerder al aangegeven worden er verschillende benamingen voor dit soort hoge stoelen gebruikt. Vandaar dat je in dit overzicht ook een stahulp of werkplaatsstoel tegenkomt. De meest verkochte kassastoel is de hoge loketstoel InoW16. Deze loketstoel is voorzien van een rug- en zithoekverstelling en is van 55-81 cm in hoogte verstelbaar. Zoek je echter een ergonomische kassastoel, koop dan de kassastoel InoPro II. Deze baliestoel voldoet namelijk aan de ARBO norm EN 1335. De werkplaatsstoel InoW13 met en zonder armleggers kan ook prima als loketstoel gebruikt worden, net zoals de stahulpen InoW1, InoW2 en InoW14.

Levering en montage van de loketstoel

Als je bij Inofec een nieuwe loketstoel koopt, dan wordt deze door onze eigen bezorgers geleverd en gemonteerd. Zodra we je bestelling ontvangen hebben, sturen we je eerst een orderbevestiging. En wanneer het moment van levering bekend is, laten we je dit per mail of telefonisch weten, zodat we nooit onaangekondigd voor de deur staan. Op het moment van levering wordt de loketstoel uitgepakt en netjes op de juiste locatie geplaatst. Bovendien nemen we na de levering ook al het afval weer mee retour. Dit wordt bij terugkomst in het magazijn op een milieuvriendelijke en –verantwoorde wijze afgevoerd.

Compleet aanbod meubilair naast loketstoelen

Inofec verkoopt meer dan alleen loketstoelen. In feite kun je bij ons terecht voor de gehele inrichting van je kantoor, school, zorginstelling of horeca gelegenheid. Zo bestaat ons assortiment meubilair onder meer uit tafels, kasten en stoelen. Maar ook voor specifieke ruimtes als de receptie, het directiekantoor, de kantine en de garderoberuimte bieden wij kantoormeubelen aan. Daarnaast hebben we ook meubilair voor scholen, zoals schooltafels, schoolstoelen en meer. Neem gerust eens een kijkje. Persoonlijk advies nodig? Ook geen probleem. We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende afspraak, maar je bent ook welkom in onze showroom in Roosendaal, waar een groot deel van onze collectie te zien is.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.