Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Schoolkluisjes


Filters

Hoogte kast

Breedte kast

INOFEC Garderobemeubel Image

Het Image garderobemeubel van Inofec is ideaal voor gebruik in sportlokalen, kleedruimtes of kantines. Jouw medewerkers of bezoekers kunnen hun eigendommen veilig in deze lockerkasten opbergen. De ombouw is grijs en de deuren zijn antraciet.

INOFEC Garderobekast 3-deurs

Deze 3-deurs garderobekast van Inofec is voorzien van een kledingstang, twee uitneembare legborden en een slot. Kleur grijs.

INOFEC Garderobekast 2-deurs

Deze 2-deurs garderobekast van Inofec is voorzien van een kledingstang, twee uitneembare legborden en een slot. Kleur grijs.

INOFEC Garderobekast Image 80b - garderobebank

Deze garderobebank van 80 cm breed is te combineren met de garderobekast Image van 80 cm breed. Leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Lockerkast Image 190h 15-deurs

Deze 15-deurs lockerkast van Inofec is ideaal voor gebruik in kleedruimtes, kantines of sportlokalen. Jouw medewerkers of bezoekers kunnen zo veilig hun eigendommen opbergen. De ombouw van de lockerkast is grijs en de deuren zijn antraciet.

INOFEC Lockerkast Image 190h 5-deurs

Deze 5-deurs lockerkast van Inofec is ideaal voor gebruik in kleedruimtes, kantines of sportlokalen. Jouw medewerkers of bezoekers kunnen zo veilig hun eigendommen opbergen. De ombouw van de lockerkast is grijs en de deuren zijn antraciet.

INOFEC Garderobekast Image 120b - garderobebank

Deze garderobebank van 120 cm breed is te combineren met de garderobekast Image van 120 cm breed. Leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Garderobekast Image XL 180h 3-deurs

De 3-deurs garderobekast Image XL van Inofec is ideaal voor gebruik in sportlokalen, kleedruimtes of kantines. Jouw medewerkers of bezoekers kunnen hun eigendommen veilig in deze garderobekasten opbergen. Leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Garderobekast Image 195h 6-deurs

De 6-deurs garderobekast Image van Inofec is voorzien van 1 stang met 3 haken en een slot. Afmetingen 90bx50dx195h. Leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Lockerkast Image 190h 10-deurs

Deze 10-deurs lockerkast van Inofec is ideaal voor gebruik in kleedruimtes, kantines of sportlokalen. Jouw medewerkers of bezoekers kunnen zo veilig hun eigendommen opbergen. De ombouw van de lockerkast is grijs en de deuren zijn antraciet.

INOFEC Garderobekast 4-deurs

Deze 4-deurs garderobekast van het merk Inofec is voorzien van een kledingstang en een slot. Kleur grijs.

INOFEC Garderobekast Image 180h 2-deurs

De 2-deurs garderobekast Image van het merk Inofec is voorzien van 1 legbord, 3 kledinghaken en een slot. Afmetingen 60bx50dx180h. Leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Garderobekast Image 180h 3-deurs

De 3-deurs garderobekast Image van het merk Inofec is voorzien van 1 legbord, 3 kledinghaken en een slot. Afmetingen 90bx50dx180h. Leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Garderobekast Image 195h 4-deurs

De 4-deurs garderobekast Image van Inofec is voorzien van 1 stang met 3 haken en een slot. Afmetingen 60bx50dx195h. Leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Garderobekast Image 60b - garderobebank

Deze garderobebank van 60 cm breed is te combineren met de garderobekast Image van 60 cm breed. Leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Garderobekast Image 90b - garderobebank

Deze garderobebank van 90 cm breed is te combineren met de garderobekast Image van 90 cm breed. Leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Garderobekast Image XL 180h 2-deurs

De 2-deurs garderobekast Image XL van Inofec is ideaal voor gebruik in sportlokalen, kleedruimtes of kantines. Jouw medewerkers of bezoekers kunnen hun eigendommen veilig in deze garderobekasten opbergen. Leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Garderobekast Image stofkap 120b

De stofkap van 120 cm breed is te combineren met de garderobekasten Image. Door deze stofkappen op jouw garderobekasten te plaatsen, voorkom je dat stof zich bovenop de kast ophoopt. Leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Garderobekast Image stofkap 60b

De stofkap van 60 cm breed is te combineren met de garderobekasten Image. Door deze stofkappen op jouw garderobekasten te plaatsen, voorkom je dat stof zich bovenop de kast ophoopt. Leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Garderobekast Image stofkap 90b

De stofkap van 90 cm breed is te combineren met de garderobekasten Image. Door deze stofkappen op jouw garderobekasten te plaatsen, voorkom je dat stof zich bovenop de kast ophoopt. Leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Garderobekast Image stofkap 80b

De stofkap van 80 cm breed is te combineren met de garderobekasten Image. Door deze stofkappen op jouw garderobekasten te plaatsen, voorkom je dat stof zich bovenop de kast ophoopt. Leverbaar in 1 kleur.

Lockerkasten

Bent u op zoek naar een veilige kluisjes om uw persoonlijke bezittingen of die van uw leerlingen veilig in op te bergen? Bij Inofec hebben we een ruim assortiment aan kluisjes. De lockers kunnen voor allerlei zaken gebruikt worden. De lockerkasten worden vaak ingezet in kleedruimtes, garderobes, scholen of personeelsruimtes. Bij iedere locker zitten 2 sleutels en u kunt ook nog een moedersleutel bij bestellen die geschikt is om alle lockers mee te openen.

Allerlei soorten lockerkasten

We hebben een gelaste locker premium die bestaat uit 3 uitvoeringen, namelijk met 5, 10 en 15 vakken. De premium is een gelaste kast met een ombouw die grijs van kleur is. De deuren van de kluisjes zijn antraciet van kleur. Verder hebben wij een basis locker hierbij kunt u er oneindig veel aan elkaar koppelen. U begint met een basislocker die u met oneindig veel aanbouwelementen kunt uitbreiden. Zowel de basis als de premium lockers zijn volledig van staal gemaakt. Door de stalen behuizing zijn de kasten minder schadegevoelig.

Waarom schoolkluisjes?

Onze kluisjes zijn van zeer goede kwaliteit en beschadigen niet snel door de stalen behuizing. De basislockers zijn uiterst geschikt wanneer een grote ruimte met lockers opgevuld moet worden doordat deze aan elkaar gekoppeld kan worden. Ze kunnen dus makkelijk ingezet worden als schoolkluisjes. 

 

 

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.