Gratis bezorging (vanaf €300,-)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Folderkast of tijdschriftenkast kopen


Filters

Hoogte kast

Breedte kast

Deze stevige stalen tijdschriftenkast biedt ruime opbergmogelijkheden voor al uw tijdschriften, broc
De folderstandaard Piramide is zeer geschikt om op uw leestafel te plaatsen. U kunt uw documentatie
Deze metalen folderkast is ideaal voor het presenteren en opbergen van uw tijdschriften en folders.
Modern folderrek waar u uw catalogi, folders en ander reclamemateriaal overzichtelijk kunt presenter

Folderkast om je folders of brochures mooi te presenteren

Als je folders of brochures zichtbaar en op een mooie manier wilt presenteren, koop dan een folderkast. Andere benamingen die ook wel voor een folderkast worden gebruikt, zijn tijdschriftenkast, folderrek, presentatiekast of brochurekast. Allemaal benamingen voor kasten die je gebruikt om folders, brochures, tijdschriften en dergelijke te presenteren. Vaak zie je dit soort presentatiekasten in de hal of wachtruimte van een bedrijf of bijvoorbeeld een huisartsenpraktijk. Bedrijven kunnen hierin hun brochures presenteren aan bezoekers en klanten. In een huisartsenpraktijk wordt een folderkast vooral gebruikt om informatieve folders in te plaatsen. Tevens worden op een tijdschriftenkast tijdschriften en magazines geplaatst die patiënten er even bij kunnen pakken om de tijd te doden terwijl ze wachten tot ze aan de beurt zijn.

Verschillende modellen folderkast

In de webshop van Inofec Kantoormeubelen vind je 4 verschillende modellen folderkasten. We zullen alle modellen even kort toelichten, zodat je op basis van deze informatie gemakkelijk de keuze kunt maken van welke folderkast het beste bij jouw behoefte past.

Folderstandaard Piramide

De folderstandaard Piramide kost € 59,50 exclusief BTW. Deze folderstandaard wordt vaak toegepast op een leestafel en is te bestellen in de kleuren aluminium en wit.

Folderrek

Het folderrek is voorzien van 6 schuine legborden waarop je documentatie kunt plaatsen. Je koopt dit folderrek voor € 199,50 ex BTW en het is leverbaar in 3 kleuren.

Tijdschriftenkast

Zoek je een folderkast met veel opbergruimte, dan is dit dé perfecte kast. Deze tijdschriftenkast is namelijk voorzien van 5 schuine legborden. Achter deze 5 opklapbare legborden is genoeg ruimte om folders, magazines of brochures op te slaan. De prijs van deze folderkast bedraagt € 229,50 ex BTW.

Folderkast

Dit laatste model folderkast is aan de bovenzijde voorzien van 3 opklapbare legborden en aan de onderzijde van een draaideurkast met 1 legbord. Deze folderkasten zijn te bestellen in 4 verschillende kleuren en kosten per stuk € 259,50 ex BTW.

Gratis levering van de folderkast

Als je bij Inofec Kantoormeubelen een folderkast bestelt, wordt deze gratis geleverd. Wij rekenen hier geen kosten voor. Eenmaal op de plaats van bestemming wordt de kast uitgepakt. Het verpakkingsmateriaal nemen we voor je mee retour, dit wordt op een milieuvriendelijke manier in ons magazijn afgevoerd. We laten je dus niet in de rotzooi achter, maar we zorgen ervoor dat jij direct na levering je nieuwe folderkast in gebruik kunt nemen.

Naast folderkasten ook andere kantoormeubelen

In onze webshop vind je naast presentatiekasten nog veel meer kantoormeubelen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de zit sta bureaus, kantinetafels, ARBO bureaustoelen, ergonomische krukken, vergaderstoelen, deskbikes, barkrukken, archiefkasten, balies, scheidingswanden, presentatiemiddelen of ons uitgebreide kabelmanagement. Wil je de producten graag eerst eens zien en ervaren, breng dan een bezoek aan een van onze showrooms in Roosendaal of Alphen aan de Rijn. Uiteraard is een afspraak bij jouw op locatie ook mogelijk. Laat ons weten welke plannen je hebt en we denken graag met je mee. Op basis van jouw input, werken we een passend voorstel voor je uit, eventueel vergezeld van een mooie inrichtingstekening.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €300,-)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.