Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Ladeblok


Filters

Hoogte kast

Breedte kast

INOFEC Ladeblok Standaard mobiel 3 laden

Dit mobiele ladeblok Standaard van Inofec is voorzien van 3 laden. Leverbaar in diverse kleuren.

INOFEC Ladeblok Praktika mobiel 3 laden + pennenlade

Dit mobiele ladeblok Praktika, van het merk Inofec, is voorzien van 3 laden. Diverse kleurcombinaties.

INOFEC Ladeblok Praktika mobiel 2 laden + pennenlade

Dit mobiele ladeblok Praktika, van het merk Inofec, is voorzien van 2 laden waarvan 1 hangmappenlade. Diverse kleurcombinaties.

INOFEC Ladeblok Smart mobiel 3 laden

Dit mobiele ladeblok Smart van Inofec is voorzien van 3 laden met telescopische geleiding. Leverbaar in 3 kleuren.

Actie
INOFEC OP=OP Ladeblok Smart mobiel 2 laden

INOFEC OP=OP Ladeblok Smart mobiel 2 laden

Dit mobiele ladeblok Smart van het merk Inofec is voorzien van 2 laden waarvan 1 hangmappenlade. Telescopische geleiding. Leverbaar in 2 kleuren.

INOFEC Materiaallade

Deze materiaallade van het merk Inofec is te monteren onder een bureautafel en geschikt om kleinmateriaal, zoals pennen, in op te bergen. Leverbaar in 3 kleuren.

Waarom een bureau ladeblok kopen?

Omdat een ladeblok ideaal is om documenten en andere spullen, zoals bijvoorbeeld schrijfgerei, binnen handbereik in op te bergen. Het rolblok plaats je onder of naast je bureau, zodat je er gemakkelijk bij kunt. Je vindt in het assortiment van Inofec diverse modellen ladeblokken, kleuren en afmetingen. Zo zijn er ladeblokken met 2 lades, ladeblokken met 3 lades, metalen ladeblokken met een houten topblad, maar ook ladeblokken die volledig in staal of hout uitgevoerd zijn.

Ladeblokken Smart

Het ladeblok Smart is het goedkoopste binnen ons assortiment. Deze rolblokken zijn volledig uitgevoerd in metaal, dus ook het topblad is van metaal. Je betaalt € 159,50 voor dit ladeblok metaal. Het is te verkrijgen in 3 verschillende kleuren, namelijk in zwart, aluminium en wit. Drie neutrale kleuren die daardoor in elke kantooromgeving passen. Dus ben je op zoek naar een ladeblok wit of ladeblok zwart, dan slaag je zeker bij Inofec. Ook heb je de keuze uit 2 of 3 laden. 

Ladeblokken Praktika

De Praktika ladeblokken zijn de meest verkochte ladeblokken van Inofec. Hiermee doe je dus altijd een goede aankoop. Wat maakt dit ladeblok zo populair? Dat zit ‘em vooral in de prijs en de kleuren waarin deze ladeblokken te koop zijn. De rolblokken Praktika zijn namelijk te bestellen in dezelfde kleuren als onze bureautafels, waardoor ze perfect te combineren zijn. De ombouw is leverbaar in zwart, aluminium en wit en de topbladen in de kleuren wit, grijs eiken, donker beuken en chateau eiken. Ook de ladeblokken Praktika kun je kopen in 2 uitvoeringen, met 2 of met 3 laden.

Ladeblok op wielen of verrijdbaar ladeblok

Alle ladeblokken zijn standaard voorzien van wielen, zodat je het ladeblok gemakkelijk onder je bureau kunt plaatsen. Staat het rolblok eenmaal op zijn plek, dan zet je het vast dankzij de 2 geremde wielen. Enkel het rolblok Rato is niet voorzien van geremde wielen. Alle overige ladeblokken in ons assortiment wel.

Houten ladeblok

Inofec Kantoormeubelen biedt ook houten ladeblokken aan, zoals het ladeblok Rato. Het ladeblok is voorzien van 3 laden. De rolblokken Rato zijn te bestellen in de kleuren wengé en wild peren. Wengé is een hele donkere kleur. Wild peren is een stuk lichter, maar wel een mooie warme houtkleur.

Ladeblok met slot

Ook persoonlijke spullen berg je veilig op in de onze ladeblokken. Alle modellen zijn namelijk uitgevoerd met een slot. Standaard worden er 2 sleutels bijgeleverd. Je hebt dus altijd een reservesleutel tot je beschikking en mocht je deze onverhoopt kwijt raken, dan kunnen we altijd een moedersleutel naleveren, zodat het ladeblok altijd weer open krijgt.

Ladeblok 2 lades en ladeblok 3 lades

De meeste mensen kiezen voor een ladeblok met 3 lades. Alle lades zijn dan exact hetzelfde uitgevoerd. Wil je echter ook hangmappen in je ladeblok opbergen, koop dan een ladeblok 2 lades. De onderste lade is namelijk een hangmappenlade en, zoals de naam als zegt, geschikt voor hangmappen. Dankzij de bijgeleverde stang is het mogelijk om zowel A4 hangmappen als folio hangmappen in de lade op te hangen.

Materiaallade perfecte alternatief

Heb je niet zoveel opbergruimte nodig, dan biedt de materiaallade uitkomst. Perfect om wat pennen en potloden in op te bergen. Deze persoonlijke materiaallade wordt onder het bureaublad gemonteerd en is afsluitbaar.

Ladeblokken gebruiksklaar geleverd

De ladeblokken worden gebruiksklaar geleverd. Het sjouwen kun je dus overlaten aan onze sterke mannen. Zij draaien hun hand hier niet voor om. Ook niet wanneer de ladeblokken 3 hoog met trap geleverd moeten worden. Nadat we de rolblokken netjes op hun plaats hebben gezet, wordt het verpakkingsmateriaal verwijderd en weer retour genomen. Het afval wordt in ons magazijn op een milieuvriendelijke manier gescheiden en verwerkt.

Niet alleen ladeblokken, ook andere kantoormeubelen

Inofec biedt een compleet assortiment aan meubelen voor bedrijven, onderwijs, zorg, overheid, horeca en verenigingen. Je slaagt bij ons ook voor zit sta bureaus, roldeurkasten, deskbikes, ergonomische bureaustoelen, vergadertafels, kantinestoelen, scheidingswanden, glassboards, receptiestoelen, balies, kapstokken en nog veel meer. Je complete kantoor richt je in met het kantoormeubilair van Inofec. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een inrichtingsadvies aan. Onze verkoopteam denkt graag met je mee welke inrichting past in jouw kantoor.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.