Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Roldeurkast kopen? Goedkope roldeurkasten bestel je bij Inofec!


Filters

Hoogte kast

Breedte kast

Inofec Roldeurkast Trend uittreklade voor kast 120b

Deze uittreklade is geschikt voor de roldeurkast Trend van 120cm breed. Leverbaar in 1 kleur.

Actie
Inofec Roldeurkast Standaard 100bx180h incl. 4 legborden

Inofec Roldeurkast Standaard 100bx180h incl. 4 legborden

Deze voordelige stalen roldeurkast van 180cm hoog is standaard uitgevoerd met 4 verstelbare legborden. De kast is voorzien van kunststof lamellen en een krasvaste epoxylak. U kunt deze hoge roldeurkast bestellen in 4 kleuren.

Inofec Roldeurkast Standaard 120bx195h excl. inrichting

Deze hoge stalen roldeurkast van 195cm hoog is niet alleen zeer voordelig, maar ook erg stevig. De kast is voorzien van kunststof lamellen en een krasvaste epoxylak. In te richten met verstelbare legborden en uittrekframes. Leverbaar in 4 kleuren.

Inofec Roldeurkast Standaard 120bx105h excl. inrichting

Deze voordelige halfhoge roldeurkast van 105cm hoog is voorzien van kunststof lamellen en een krasvaste epoxylak. U kunt de kast inrichten met verstelbare legborden en uittrekframes. Leverbaar in 4 kleuren.

Inofec Roldeurkast Standaard legbord voor kast 120b

Dit legbord is geschikt voor de roldeurkast Standaard van 120cm breed. Leverbaar in 4 kleuren.

Aanbevolen
Inofec Roldeurkast Trend 120bx198h excl. inrichting

Inofec Roldeurkast Trend 120bx198h excl. inrichting

Deze hoge stalen roldeurkast Trend van 120bx198h is zeer geschikt voor het archiveren van uw dossiers en ordners. U kunt deze kast inrichten met verstelbare legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden. Leverbaar in 3 kleuren.

Inofec Roldeurkast Standaard 120bx74,5h excl. inrichting

De lage stalen roldeurkast met een hoogte van 74,5cm is erg scherp geprijsd. De roldeurkast is voorzien van kunststof lamellen en krasvaste epoxylak. De roldeurkast is in te richten met verstelbare legborden en uittrekfames. Leverbaar in 4 kleuren.

Inofec Roldeurkast Standaard uittrekframe voor kast 120b

Dit uittrekframe is geschikt voor de roldeurkast Standaard van 120cm breed. Leverbaar in 4 kleuren.

Inofec Bouwpakket roldeurkast 120bx198h incl. 4 legborden

Deze stalen roldeurkast van 120bx46dx198h is voorzien van kunststof lamellen, een cilinderslot met 2 sleutels en 4 legborden. De roldeurkast is knock-down verpakt in 2 pakketten, maar wordt volledig gemonteerd voor u. Leverbaar in 5 kleuren.

Inofec Roldeurkast Trend 100bx070h excl. inrichting

Deze stevige stalen roldeurkast Trend van 100bx70h is zeer geschikt voor het archiveren van uw dossiers en ordners. U kunt deze kast inrichten met verstelbare legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden. Leverbaar in 3 kleuren.

Inofec Roldeurkast Trend uittrekframe voor kast 120b

Dit uittrekframe is geschikt voor de roldeurkast Trend van 120cm breed. Leverbaar in 1 kleur.

Inofec Roldeurkast Trend 080bx198h excl. inrichting

Deze hoge stalen roldeurkast Trend van 80bx198h is zeer geschikt voor het archiveren van uw dossiers en ordners. U kunt deze kast inrichten met verstelbare legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden. Leverbaar in 3 kleuren.

Inofec Roldeurkast Trend 120bx133h excl. inrichting

Deze halfhoge stalen roldeurkast Trend van 120bx133h is zeer geschikt voor het archiveren van uw dossiers en ordners. U kunt deze kast inrichten met verstelbare legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden. Leverbaar in 3 kleuren.

Inofec Roldeurkast Trend legbord voor kast 120b

Dit legbord is geschikt voor de roldeurkast Trend van 120cm breed. Leverbaar in 1 kleur.

Inofec Topblad Roldeurkast Standaard 120b

Het melamine topblad met een dikte van 25 mm is geschikt voor alle roldeurkasten Standaard van 120 cm breed. Leverbaar in 4 kleuren.

Inofec Bouwpakket roldeurkast 120bx100h incl. 2 legborden

Deze stalen roldeurkast van 120bx46dx100h is voorzien van kunststof lamellen, een cilinderslot met 2 sleutels en 2 legborden. De roldeurkast is knock-down verpakt in 2 pakketten, maar wordt volledig gemonteerd voor u. Leverbaar in 5 kleuren.

Inofec Roldeurkast Trend 80bx49h opzetkast excl. inrichting

De opzetkast Trend van 80bx49h is ideaal om bovenop uw roldeurkast te plaatsen. U kunt deze kast inrichten met een verstelbaar legbord, uittrekframe, uittreklade en uittrekbaar legbord. Leverbaar in 3 kleuren.

Inofec Roldeurkast Trend 120bx103h excl. inrichting

Deze halfhoge stalen roldeurkast Trend van 120bx103h is zeer geschikt voor het archiveren van uw dossiers en ordners. U kunt deze kast inrichten met verstelbare legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden. Leverbaar in 3 kleuren.

Inofec Topblad Roldeurkast Trend 120b

Het melamine topblad met een dikte van 25 mm is geschikt voor alle roldeurkasten Trend van 120 cm breed. Leverbaar in 4 kleuren.

Inofec Roldeurkast Trend 080bx070h excl. inrichting

Deze stevige stalen roldeurkast Trend van 80bx70h is zeer geschikt voor het archiveren van uw dossiers en ordners. U kunt deze kast inrichten met verstelbare legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden. Leverbaar in 3 kleuren.

Inofec Roldeurkast Trend 100bx103h excl. inrichting

Deze halfhoge stalen roldeurkast Trend van 100bx103h is zeer geschikt voor het archiveren van uw dossiers en ordners. U kunt deze kast inrichten met verstelbare legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden. Leverbaar in 3 kleuren.

Inofec Roldeurkast Trend uittreklade voor kast 100b

Deze uittreklade is geschikt voor de roldeurkast Trend van 100cm breed. Leverbaar in 1 kleur.

Inofec Roldeurkast Trend 100bx198h excl. inrichting

Deze hoge stalen roldeurkast Trend van 100bx198h is zeer geschikt voor het archiveren van uw dossiers en ordners. U kunt deze kast inrichten met verstelbare legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden. Leverbaar in 3 kleuren.

Inofec Roldeurkast Trend 100bx133h excl. inrichting

Deze halfhoge stalen roldeurkast Trend van 100bx133h is zeer geschikt voor het archiveren van uw dossiers en ordners. U kunt deze kast inrichten met verstelbare legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden. Leverbaar in 3 kleuren.

Roldeurkast voor een scherpe prijs

Archiefkast roldeur, kast met roldeur, kast roldeur, kantoorkast roldeur, archiefkast met roldeur, allemaal termen waarop gezocht wordt wanneer men op zoek is naar een roldeurkast. Bij ons vind je deze populaire kantoorkast onder de zoekterm roldeurkast of roldeurkasten.

Wat maakt de roldeurkast nu eigenlijk zo populair? Dat zit hem vaak vooral in het design van de kast. Een stalen archiefkast volstaat prima in een archiefruimte, maar in een kantoorruimte ziet een roldeurkast met kunststof deuren er toch een stuk mooier uit. In ons online assortiment vind je twee type roldeurkasten, de roldeurkast Standaard en de roldeurkast Trend van het merk Bisley. Wil je een roldeurkast goedkoop, dan is de roldeurkast Standaard de beste keus. Beide type roldeurkasten zijn overigens van zeer goede kwaliteit.

Roldeurkast Standaard

De roldeurkast Standaard is te bestellen in diverse hoogtes, deze varieert van 74 cm tot 195 cm hoog. Je kunt deze kantoorkast daarnaast in twee breedtematen bestellen, namelijk in 100 cm breed en 120 cm breed. De kast is in te richten met legborden en uittrekframes. Wanneer je de roldeurkast gaat gebruiken voor ordners, dan bestel je de kast enkel met legborden. Ieder legbord kan een gewicht tot circa 50 kg dragen. Wil je echter ook hangmappen in de kast kwijt, koop er dan een uittrekframe bij. De roldeurkast Standaard is te bestellen in de kleuren wit, grijs, zwart of aluminium. Dus wil je graag een roldeurkast wit voor jouw kantoor, dan zit je bij Inofec goed.

Roldeurkast Trend

Ben je op zoek naar een Bisley roldeurkast? Dan ben je bij Inofec aan het juiste adres. Je vindt in ons online aanbod diverse roldeurkasten van het bekende merk Bisley. De meest gangbare maten zijn allemaal uit voorraad leverbaar. De inrichting van de Trend kast kun je zelf samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld volledig voor een inrichting met legborden gaan, maar het is ook mogelijk om een combinatie te maken met uittrekframes, uittreklades of uittrekbare legborden. Het draagvermogen van de legborden is 50-80 kg. Dit model is leverbaar 3 kleuren, namelijk in wit, zwart of aluminium. Dus wens je een roldeurkast zwart, bestel deze dan direct online in de webshop van Inofec Kantoormeubelen.

Roldeurkast 80 cm breed of roldeurkast 100 cm breed

De standaard breedtemaat van een roldeurkast is 120 cm breed. Soms komt dit echter niet lekker uit en zoek je een kast die wat smaller is. Inofec heeft daarop ingespeeld door ook roldeurkasten van 80 cm breed en 100 cm breed in haar assortiment op te nemen. Ook deze archiefkasten bestel je simpel en snel via de online webshop van Inofec Kantoormeubelen.

Roldeurkasten afsluitbaar

Alle roldeurkasten van Inofec zijn afsluitbaar. De kasten zijn namelijk voorzien van een cilinderslot van zeer goede kwaliteit. Zeker wanneer je belangrijke documenten of waardevolle spullen in de roldeurkast wilt opbergen, is dit een zeer geschikte kantoorkast. Standaard worden er 2 sleutels bijgeleverd. En mocht je een sleutel kwijt raken? Geen nood! Dan leveren we een nieuw slot of een moedersleutel, zodat je de kast toch weer kunt openen.

Gratis levering en montage van roldeurkasten

Zelf sjouwen met kasten? Nee hoor, niet wanneer je je nieuwe roldeurkasten bij Inofec Kantoormeubelen bestelt. Wij hebben namelijk een team van enthousiaste sterke mannen in dienst die hun hand er niet voor omdraaien om een beetje te sjouwen. Dus of je nu op de begane grond zit met je kantoor of op de 3e verdieping die je enkel met een trap kunt bereiken, dat maakt voor ons niets uit. We zouden het wel graag al op voorhand weten, zodat we genoeg mankracht in kunnen plannen.

Breed aanbod kantoormeubelen naast roldeurkasten

Wil je je gehele kantoor inrichten met nieuwe kantoormeubelen? Ook dan zit je goed bij Inofec Kantoormeubelen. Want je hebt bij ons ook een ruime keuze uit ergonomische bureaustoelen, comfortabele vergaderstoelen en stevige kantinestoelen. Maar we bieden nog veel meer! Denk aan een zit sta bureau, een vergadertafel, barkrukken, verstelbare bureautafels, een balie, scheidingswanden, whiteboards, ladeblokken of een receptiebank. Ons slimste aanbod kantoormeubilair is uit voorraad leverbaar, dus lang wachten is er niet bij. En bovendien geven we maar liefst 5 jaar garantie op onze collectie. Dit om nog maar eens aan te geven dat onze collectie kantoormeubelen van uitstekende kwaliteit is.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.