Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Brandwerende kast


Filters

Hoogte kast

Breedte kast

Veilige keus
INOFEC Brandwerende archiefkast Standaard

INOFEC Brandwerende archiefkast Standaard

Deze brandwerende archiefkast is ideaal om jouw belangrijke documenten in te bewaren. De 4 verstelbare legborden bieden voldoende opbergruimte. Leverbaar in 2 kleuren.

Brandwerende archiefkast Sistec TSF 120b

De brandwerende archiefkast Sistec TSF heeft een afmeting van 120bx55dx195h en is voorzien van 4 verstelbare legborden. Deze brandwerende archiefkast is leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Kastkluis

Deze stalen kastkluis van Inofec past in iedere archiefkast en is zeer geschikt om waardevolle spullen in op te bergen, zoals jouw laptop, telefoon of vertrouwelijke documenten. Leverbaar in 1 kleur.

Brandwerende archiefkast Sistec TSF 95b

De brandwerende archiefkast Sistec TSF heeft een afmeting van 95bx55dx195h en is voorzien van 4 verstelbare legborden. Deze brandwerende archiefkast is leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Legbord brandwerende archiefkast InoStandaard 95 cm breed

Dit legbord is geschikt voor de brandwerende archiefkast InoStandaard van 95cm breed. Leverbaar in 2 kleuren.

Waarom een brandkast kopen?

Sommige documenten of spullen wil je niet alleen in een afsluitbare archiefkast opbergen, maar ook in een brandwerende kast. Dit kunnen waardevolle spullen, zoals laptops, tablets of back-ups, of belangrijke documenten zijn die bij het uitbreken van een brand ook veilig opgeborgen zijn. Je spullen zijn dan voor de duur van enkele minuten tot circa een half uur beschermd tegen brand. De brandkasten zijn uitgevoerd met een dubbele stalen wand welke voorzien is van thermisch isolatiemateriaal. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de kast brandwerend is. Dus heb jij documenten of andere zaken die goed beschermd moeten zijn in het geval van een brand, dan biedt een brandvrije kast de oplossing.

Je vindt in de webshop van Inofec diverse brandwerende kasten die we hieronder een voor een kort zullen toelichten. Zeker in prijs zijn er namelijk nogal wat verschillen.

Brandwerende kast InoStandaard

De brandwerende archiefkast InoStandaard is de goedkoopste brandkast binnen ons assortiment. Je betaalt slechts € 669,50 exclusief BTW voor deze kast. Deze kast heeft de normering DIN 4102. Dat wil zeggen dat de brandwerendheid van deze kast enkele minuten bedraagt. Andere kenmerken van deze brandwerende kast is dat hij is voorzien van een veiligheidsslot met 5-puntsstluiting en deuren die tot 180° geopende kunnen worden. De brandkast is standaard ingericht met legborden, maar optioneel kun je er ook uittrekframe bij bestellen. Ideaal als je ook waardevolle files in de kast wilt opbergen. De brandkast InoStandaard is verkrijgbaar in de kleuren grijs en zwart. Extra detail om te vermelden, je kunt de brandkast aan de vloer of muur bevestigen. Dit maakt deze kast niet alleen brandwerend, maar ook inbraakwerend.

Brandwerende kast HS2

De brandkast HS2 draagt eveneens de DIN 4102 normering. De prijs van deze kast bedraagt € 1.255,- exclusief BTW. Wat maakt dan dat de kast bijna 2x zo duur is als de InoStandaard kast? De HS2 brandkast heeft eveneens een SAFE 1 certificering, wat wil zeggen dat indicatie waardeberging € 1.000,- bedraagt. Daarnaast sluit je de brandkast af met een dubbelbaardslot, extra veilig dus. De HS2 kast is standaard voorzien van legborden, maar kan eventueel ook met 1 tot maximaal 5 uittrekframes ingericht worden. Je kunt deze brandkasten bestellen in de kleuren antraciet en grijswit. Wanneer je brandwerende kast aan de vloer of muur bevestigd, is de kast ook nog eens inbraakwerend.

Brandwerende archiefkast Sistec TSF 95b en 120b

De duurste brandkast binnen ons assortiment is de Sistec kast, welke in 2 breedtematen te bestellen is, 95 cm breed en 120 cm breed. Beide kasten zijn voorzien van 4 verstelbare legborden, maar de inrichting is uit te breiden met onder meer een leesplank of hangmappenframe. De gecertificeerde brandveilige kast Sistec is voor de duur van minimaal 30 minuten brandwerend, is inbraakwerend, heeft een indicatie waardeberging van maar liefst € 5.000,- en is voorzien van een gecertificeerd dubbelbaard veiligheidsslot. Door deze kast te kopen, weet je één ding zeker, je belangrijke en waardevolle documenten zijn bij een brand of inbraak in ieder geval veilig opgeborgen en dat is de prijs wel waard!

Brandwerende kast op begane grond geleverd

Onze bezorgers leveren de brandwerende kasten op de begane grond achter de 1e deur. Wanneer de brandkast echter verder ingehuisd moet worden, schakelen wij een gespecialiseerd bedrijf in. Wij zijn zelf namelijk niet met het juiste materieel uitgerust om dergelijke zware kasten in te huizen. De extra kosten die dit bedrijf hiervoor rekent, zijn uiteraard geheel afhankelijk van de situatie ter plaatse en worden rechtstreeks gefactureerd. Wil je vooraf weten wat de inhuizing gaat kosten, dan kun je een indicatie opvragen.

Ruim assortiment kantoorkasten en andere kantoormeubelen

Naast een brandwerende kast vind je nog vele andere kantoorkasten in ons assortiment, zoals een lockerkast, archiefkast, roldeurkast, dossierkast, sleutelkast, postvakkenkast, folderkast, of verbandkast. Maar ook voor bureautafels, vergaderstoelen, directiebureaus, ladeblokken, prikborden, conferentiestoelen, scheidingswanden, projectstoelen, zadelkrukken, deskbikes, kantinetafels, garderoberekken en kunstplanten kun je bij ons terecht. Dankzij ons uitgebreide assortiment kantoormeubilair stellen wij je in staat om je complete kantoor van een nieuwe inrichting te voorzien. Hulp nodig hierbij? Neem dan contact op met een van onze deskundige adviseurs. Zij helpen u graag bij het samenstellen van de juiste kantoormeubelen voor uw kantoor.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.