Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Archiefkast


Filters

Hoogte kast

Breedte kast

INOFEC Archiefkast Deluxe 92bx194h incl. 4 legborden

Deze archiefkast van 92bx42dx194h is uitgevoerd met 4 verstelbare legborden. De kast is leverbaar in 4 kleuren.

INOFEC Roldeurkast Standaard 120bx105h

Deze voordelige halfhoge roldeurkast van 105cm hoog is voorzien van kunststof lamellen en een krasvaste epoxylak. De roldeurkasten worden inclusief 2 legborden geleverd. Leverbaar in 4 kleuren.

INOFEC Tekeningladekast A3 13 laden

De zware stalen tekeningladekast A3 met 13 laden is zeer geschikt voor het opbergen van (bouw)tekeningen en andere papieren van groot formaat. Jouw documenten zijn zodoende netjes en overzichtelijk opgeborgen. Leverbaar in 2 kleuren.

INOFEC Archiefkast Deluxe 80bx180h incl. 4 legborden

Deze archiefkast van 80bx38dx180h is uitgevoerd met 4 verstelbare legborden. De kast is leverbaar in 4 kleuren.

INOFEC Roldeurkast Standaard 100bx180h

Deze kwalitatieve stalen roldeurkast van 180cm hoog is standaard uitgevoerd met 4 verstelbare legborden. De kast is voorzien van kunststof lamellen en een krasvaste epoxylak. Je kunt deze hoge roldeurkast bestellen in 4 kleuren.

INOFEC Tekeningladekast A0 6 laden

De zware stalen tekeningladekast A0 met 6 laden is zeer geschikt voor het opbergen van grote (bouw)tekeningen. Jouw tekeningen zijn zodoende netjes en overzichtelijk opgeborgen. Leverbaar in 3 kleuren.

INOFEC Tekeningladekast A1 6 laden

De zware stalen tekeningladekast A1 met 6 laden is zeer geschikt voor het opbergen van grote (bouw)tekeningen. Jouw tekeningen zijn zodoende netjes en overzichtelijk opgeborgen. Leverbaar in 3 kleuren.

INOFEC Roldeurkast Standaard 120bx195h

Deze hoge stalen roldeurkast van 195cm hoog is niet alleen zeer voordelig, maar ook erg stevig. De kast is voorzien van kunststof lamellen en een krasvaste epoxylak. De roldeurkasten worden geleverd met 4 legborden. Leverbaar in verschillende kleuren.

INOFEC Schuifdeurkast Standaard 160bx45dx75h

De schuifdeurkast Standaard van 160cm breed is een zeer stevige stalen kantoorkast met lichtlopende schuifdeuren. De legborden zijn geschikt voor ordners en het inhangen van laterale A4 hangmappen.

INOFEC Ladekast A4 met 18 laden

Deze stalen A4 ladekast van Inofec is voorzien van 18 laden laden en geschikt voor het opbergen van documenten van A4 formaat of andere kleine kantooraccessoires. Leverbaar in 3 kleuren.

INOFEC Schuifdeurkast Standaard 120bx45dx75h

De schuifdeurkast Standaard van 120cm breed is een zeer stevige stalen kantoorkast met lichtlopende schuifdeuren. Het legbord is geschikt voor ordners en het inhangen van laterale A4 hangmappen. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

INOFEC Roldeurkast Standaard 120bx74,5h

De lage stalen roldeurkast met een hoogte van 74,5cm is voorzien van kunststof lamellen en krasvaste epoxylak. De roldeurkast word inclusief 1 legbord geleverd. Leverbaar in 4 kleuren.

Veilige keus
INOFEC Brandwerende archiefkast Standaard

INOFEC Brandwerende archiefkast Standaard

Deze brandwerende archiefkast is ideaal om jouw belangrijke documenten in te bewaren. De 4 verstelbare legborden bieden voldoende opbergruimte. Leverbaar in 2 kleuren.

INOFEC Archiefkast Deluxe 80bx100h incl. 2 legborden

Deze archiefkast van 80bx38dx100h is uitgevoerd met 2 verstelbare legborden. De kast is leverbaar in 4 kleuren.

INOFEC Schuifdeurkast Praktika 180bx45dx200h

De hoge schuifdeurkast Praktika van 180bx45dx200h is een zeer stevige stalen archiefkast. De kast is voorzien van lichtlopende schuifdeuren, 8 verstelbare legborden en een cilinderslot met 2 sleutels. Leverbaar in 2 kleuren.

BISLEY Draaideurkast Basic 92bx40dx195h

De Basic draaideurkast van het merk Bisley heeft de afmeting 92bx40dx195h. Voorzien van 4 verstelbare legborden. Te bestellen in 4 kleuren.

INOFEC Draaideurkast Slim 91bx45dx207h

De archiefkast Slim van 207 cm hoog is voorzien van 4 legborden. Deze designkast is leverbaar in verschillende kleuren.

INOFEC Bouwpakket archiefkast 92bx194h incl. 4 legborden

De hoge stalen bouwpakket archiefkast 92bx42dx194h is voorzien van 4 verstelbare legborden. Leverbaar in 4 kleuren.

INOFEC Postvakkenkast 10 vakken

Deze postvakkenkast van het merk Inofec is voorzien van 10 vakken. Individueel, maar ook centraal afsluitbaar. Leverbaar in diverse kleuren.

Aanbevolen
INOFEC Roldeurkast Trend 120bx198h

INOFEC Roldeurkast Trend 120bx198h

Deze hoge stalen roldeurkast Trend van 120bx198h is zeer geschikt voor het archiveren van jouw dossiers en ordners. Deze kasten worden geleverd inclusief 4 legborden. In 3 kleuren leverbaar

INOFEC Draaideurkast Slim 91bx45dx86,5h

De lage archiefkast Slim van 86,5 cm hoog is een mooie aanvulling op jouw kantoor. Deze designkast is voorzien van 1 legbord. De kantoorkast is leverbaar in diverse kleuren.

INOFEC Trend Roldeurkast 80cm breed (080bx070h)

Deze stevige stalen roldeurkast Trend van 80bx70h is zeer geschikt voor het archiveren van jouw dossiers en ordners. De kasten worden inclusief 1 legbord geleverd.

INOFEC Dossierkast De Luxe Plus 4 laden

Deze dossierkast, van het merk Inofec, met 4 laden is leverbaar in diverse kleuren. Ideaal voor het archiveren van jouw A4 en folio hangmappen.

INOFEC Dossierkast De Luxe Plus 2 laden

Stevige en voordelige dossierkast, van het merk Inofec, voorzien van 2 laden met telescoopgeleiding. Deze dossierhangmappenkast is ideaal voor het archiveren van hangmappen.

Kwalitatieve Archiefkast

Op zoek naar een degelijke archiefkast? Dan ben je bij Inofec aan het juiste adres! In onze webshop als showroom vind je een uitgebreid assortiment archiefkasten. Denk aan kasten voor documenten, tijdschriften, post of papier, maar ook aan een kast met draaideuren, schuifdeuren en roldeuren. Zo koop je al jouw kantoorkasten gemakkelijk en snel online bij Inofec!

Meest verkocht: de draaideurkast

Het type kantoorkast dat het meest verkocht wordt, is de draaideurkast.

Archiefkast Deluxe

Het populairste model is archiefkast Deluxe. Deze draaideurkast wordt dan ook geleverd inclusief vier (bij de hoge uitvoeringen) of twee (bij de lage uitvoeringen) legborden. Ook is er de keuze tussen vier verschillende kleuren. Bepaal tot slot welke afmetingen het beste in jouw ruimte passen en bestel deze gelijk in onze webshop!

Bouwpakket archiefkast

De Bouwpakket archiefkast wordt – in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden – kosteloos door ons gemonteerd. Deze kast wordt vaak gekozen, wanneer het moeilijk is om een gelaste kast op een verdieping te krijgen. Kies een van de vijf kleuren en bestel direct online!

Draaideurkast Slim

Draaideurkast Slim is een warme toevoeging aan je kantoorinrichting door de diverse houten afwerkingen van de deuren. Kies daarnaast je eigen kleur ombouw en stel zo jouw draaideurkast op maat samen!

Roldeurkast: ideaal bij weinig ruimte

Ook de roldeurkast is een populair model. Dit type kast heeft als voordeel dat hij verschillende inrichtingsmogelijkheden biedt.

Roldeurkast Standaard

Met de Roldeurkast Standaard kies je voor een stevige en kwalitatieve roldeurkast. Bepaal welke kleur en afmeting je wil en bestel je kast direct online!

Roldeurkast Trend

Met de roldeurkast Trend kun je alle kanten op. Deze kast is verkrijgbaar in zoveel verschillende afmetingen, dat er altijd wel een variant voor op jouw werkplek te vinden is!

Zowel draaideurkasten als roldeurkasten zijn met name geschikt voor het opbergen van ordners. Dit komt door de stevige legborden. Naast legborden kun je deze kasten ook inrichten met onder meer uittrekframes, zodat je hangmappen in de archiefkast kunt bewaren.

Ruim assortiment archiefkasten

Wat voor archiefkast je ook zoekt, bij Inofec vind je altijd een geschikte kast voor jouw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan mooie design kasten. Andere archiefkasten die je onder andere in onze webshop vindt, zijn de schuifdeurkast, dossierkast en postvakkenkast.

Schuifdeurkast

Het grote voordeel van schuifdeurkasten is dat ze weinig plek innemen. Kies voor de zeer stevige stalen schuifdeurkast InoStandaard of Praktika. Beide kasten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Dossierkast

Met onze dossierkasten De Luxe berg je documenten en tekeningen netjes op in handige hangmappen. Kies voor Dossierkast De Luxe met 4 laden, Dossierkast De Luxe met 3 laden of Dossierkast De Luxe met 2 laden.

Postvakkenkast

Postvakkenkasten zijn onmisbaar op grote kantoren. Kies voor een postvakkenkast met 10 vakken om lekker veel post te kunnen ontvangen.

Brandwerende kast

Belangrijke of waardevolle documenten bewaar je in een brandwerende kast. Om de keuze voor een brandwerende kast makkelijker te maken, hebben we Brandwerende archiefkast InoStandaard aangemerkt als veilige keuze. Deze archiefkast is eventueel uit te breiden met Brandwerende archiefkast InoStandaard legbord. Uiteraard behoort ook een kastkluis tot de mogelijkheden.

Andere mogelijkheden zijn met het bijpassende HS2 uittrekframe en HS2 legbord en Brandwerende archiefkast Sistec TSF 95 cm of Brandwerende archiefkast Sistec TSF 120 cm.

Ladekast

Voor het bewaren van papier heeft Inofec Kantoormeubelen verschillende ladekasten in het assortiment. Kies voor een ladekast geschikt voor A0, A1, A3 en A4 papier.

Overige kasten

Liever een ladeblok voor onder het bureau? Ook die vind je in onze webshop! Bekijk ook onze overige kasten en kastaccessoires.

Archiefkast kopen

Archiefkast kopen? Koop je nieuwe archiefkast snel en eenvoudig via de webshop van Inofec Kantoormeubelen! In onze webshop staan heel veel verschillende archiefkasten, ook wel kantoorkasten, ordnerkasten of documentenkasten genoemd. Wat voor archiefkast je ook zoekt, Inofec Kantoormeubelen heeft heel veel verschillende kasten die geschikt zijn voor jouw bedrijf. Onze verkoopadviseurs helpen je graag bij het vinden van de kasten die aansluiten bij jouw behoeftes.

Gebruiksklaar en montage van jouw kast

Een archiefkast uit de webshop van Inofec wordt al vrij snel bij jou op kantoor geleverd. Twee werkdagen voor levering wordt je telefonisch of via een e-mail geïnformeerd over de levering. Zo weet je precies wanneer we bij je langskomen.

Naast onze snelle bezorging, monteren onze bezorgers altijd alle archiefkasten direct ter plaatse, met uitzondering van de magazijnstellingen. Uiteraard plaatsen de monteurs de nieuwe archiefkast gelijk op de gewenste plaats in het kantoor. Zo kun je direct gebruikmaken van je nieuwe Inofec kast!

Na montage nemen onze bezorgers uiteraard al het verpakkingsmateriaal mee retour. Zo kunnen wij dit op een milieuverantwoorde wijze verwerken en blijf jij niet met de rommel zitten. Na de montage van de archiefkast, zie je bijna niet meer dat we geweest zijn. Op de aanwezigheid van jouw prachtige nieuwe kantoorkast na natuurlijk!

Kasten en ander kantoormeubilair van Inofec Kantoormeubelen

In onze webshop vind je ook andere kantoormeubelen dan enkel een nieuwe archiefkast. Ook voor bijvoorbeeld een goede bureaustoel of kantoorstoel, een voordelig bureau en een mooie scheidingswand zit je bij ons goed. Tevens ben je bij ons aan het juiste adres voor meubels voor de receptie, presentatiemateriaal en andere kantoorbenodigdheden. Onderwijsinstellingen kunnen een kijkje nemen bij ons uitgebreide assortiment schoolmeubilair.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen! Of kom langs in onze showroom in Roosendaal. De koffie staat klaar!

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.