Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Jaloeziedeurkasten


Filters

Hoogte kast

Breedte kast

Actie
Inofec Roldeurkast Standaard 100bx180h incl. 4 legborden

Inofec Roldeurkast Standaard 100bx180h incl. 4 legborden

Deze voordelige stalen roldeurkast van 180cm hoog is standaard uitgevoerd met 4 verstelbare legborden. De kast is voorzien van kunststof lamellen en een krasvaste epoxylak. U kunt deze hoge roldeurkast bestellen in 4 kleuren.

Inofec Roldeurkast Standaard 120bx195h excl. inrichting

Deze hoge stalen roldeurkast van 195cm hoog is niet alleen zeer voordelig, maar ook erg stevig. De kast is voorzien van kunststof lamellen en een krasvaste epoxylak. In te richten met verstelbare legborden en uittrekframes. Leverbaar in 4 kleuren.

Inofec Roldeurkast Standaard 120bx105h excl. inrichting

Deze voordelige halfhoge roldeurkast van 105cm hoog is voorzien van kunststof lamellen en een krasvaste epoxylak. U kunt de kast inrichten met verstelbare legborden en uittrekframes. Leverbaar in 4 kleuren.

Aanbevolen
Inofec Roldeurkast Trend 120bx198h excl. inrichting

Inofec Roldeurkast Trend 120bx198h excl. inrichting

Deze hoge stalen roldeurkast Trend van 120bx198h is zeer geschikt voor het archiveren van uw dossiers en ordners. U kunt deze kast inrichten met verstelbare legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden. Leverbaar in 3 kleuren.

Inofec Roldeurkast Standaard 120bx74,5h excl. inrichting

De lage stalen roldeurkast met een hoogte van 74,5cm is erg scherp geprijsd. De roldeurkast is voorzien van kunststof lamellen en krasvaste epoxylak. De roldeurkast is in te richten met verstelbare legborden en uittrekfames. Leverbaar in 4 kleuren.

Inofec Bouwpakket roldeurkast 120bx100h incl. 2 legborden

Deze stalen roldeurkast van 120bx46dx100h is voorzien van kunststof lamellen, een cilinderslot met 2 sleutels en 2 legborden. De roldeurkast is knock-down verpakt in 2 pakketten, maar wordt volledig gemonteerd voor u. Leverbaar in 5 kleuren.

Inofec Roldeurkast Trend 100bx103h excl. inrichting

Deze halfhoge stalen roldeurkast Trend van 100bx103h is zeer geschikt voor het archiveren van uw dossiers en ordners. U kunt deze kast inrichten met verstelbare legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden. Leverbaar in 3 kleuren.

Inofec Bouwpakket roldeurkast 120bx198h incl. 4 legborden

Deze stalen roldeurkast van 120bx46dx198h is voorzien van kunststof lamellen, een cilinderslot met 2 sleutels en 4 legborden. De roldeurkast is knock-down verpakt in 2 pakketten, maar wordt volledig gemonteerd voor u. Leverbaar in 5 kleuren.

Inofec Roldeurkast Trend 120bx103h excl. inrichting

Deze halfhoge stalen roldeurkast Trend van 120bx103h is zeer geschikt voor het archiveren van uw dossiers en ordners. U kunt deze kast inrichten met verstelbare legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden. Leverbaar in 3 kleuren.

Inofec Roldeurkast Trend 080bx070h excl. inrichting

Deze stevige stalen roldeurkast Trend van 80bx70h is zeer geschikt voor het archiveren van uw dossiers en ordners. U kunt deze kast inrichten met verstelbare legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden. Leverbaar in 3 kleuren.

Inofec Roldeurkast Trend 080bx198h excl. inrichting

Deze hoge stalen roldeurkast Trend van 80bx198h is zeer geschikt voor het archiveren van uw dossiers en ordners. U kunt deze kast inrichten met verstelbare legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden. Leverbaar in 3 kleuren.

Inofec Roldeurkast Trend 120bx070h excl. inrichting

Deze stevige stalen roldeurkast Trend van 120bx70h is zeer geschikt voor het archiveren van uw dossiers en ordners. U kunt deze kast inrichten met verstelbare legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden. Leverbaar in 3 kleuren.

Inofec Roldeurkast Trend 100bx198h excl. inrichting

Deze hoge stalen roldeurkast Trend van 100bx198h is zeer geschikt voor het archiveren van uw dossiers en ordners. U kunt deze kast inrichten met verstelbare legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden. Leverbaar in 3 kleuren.

Inofec Roldeurkast Trend 100bx133h excl. inrichting

Deze halfhoge stalen roldeurkast Trend van 100bx133h is zeer geschikt voor het archiveren van uw dossiers en ordners. U kunt deze kast inrichten met verstelbare legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden. Leverbaar in 3 kleuren.

Inofec Roldeurkast Trend 100bx160h excl. inrichting

Deze hoge stalen roldeurkast Trend van 100bx160h is zeer geschikt voor het archiveren van uw dossiers en ordners. U kunt deze kast inrichten met verstelbare legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden. Leverbaar in 3 kleuren.

Inofec Roldeurkast Trend 080bx160h excl. inrichting

Deze hoge stalen roldeurkast Trend van 80bx160h is zeer geschikt voor het archiveren van uw dossiers en ordners. U kunt deze kast inrichten met verstelbare legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden. Leverbaar in 3 kleuren.

Inofec Roldeurkast Trend 100bx070h excl. inrichting

Deze stevige stalen roldeurkast Trend van 100bx70h is zeer geschikt voor het archiveren van uw dossiers en ordners. U kunt deze kast inrichten met verstelbare legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden. Leverbaar in 3 kleuren.

Inofec Roldeurkast Trend 080bx103h excl. inrichting

Deze halfhoge stalen roldeurkast Trend van 80bx103h is zeer geschikt voor het archiveren van uw dossiers en ordners. U kunt deze kast inrichten met verstelbare legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden. Leverbaar in 3 kleuren.

Inofec Roldeurkast Trend 080bx133h excl. inrichting

Deze halfhoge stalen roldeurkast Trend van 80bx133h is zeer geschikt voor het archiveren van uw dossiers en ordners. U kunt deze kast inrichten met verstelbare legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden. Leverbaar in 3 kleuren.

Inofec Roldeurkast Trend 120bx160h excl. inrichting

Deze hoge stalen roldeurkast Trend van 120bx160h is zeer geschikt voor het archiveren van uw dossiers en ordners. U kunt deze kast inrichten met verstelbare legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden. Leverbaar in 3 kleuren.

Inofec Roldeurkast Trend 120bx133h excl. inrichting

Deze halfhoge stalen roldeurkast Trend van 120bx133h is zeer geschikt voor het archiveren van uw dossiers en ordners. U kunt deze kast inrichten met verstelbare legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden. Leverbaar in 3 kleuren.

Jaloeziedeurkasten online kopen bij Inofec Kantoormeubelen

Inofec Kantoormeubelen heeft diverse jaloeziedeurkasten in haar webshop staan. Er zijn 2 type jaloeziedeurkasten, namelijk de jaloeziedeurkast Trend en Standaard. Beide jaloeziedeurkasten zijn van goede kwaliteit. Ook zijn beide kasten voorzien van een epoxylaag die de kasten beschermen tegen kleine krasjes. Alle jaloeziedeurkasten zijn te bestellen in diverse kleuren en afmetingen. Deze jaloeziedeurkasten worden in onze webshop roldeurkasten genoemd. De jaloeziedeurkasten worden binnen 10 werkdagen gebruiksklaar geleverd.

Diverse jaloeziedeurkasten

In het assortiment van Inofec Kantoormeubelen vindt u diverse voordelige jaloeziedeurkasten. Met de jaloeziedeurkasten kunt u veel ruimte besparen. In tegenstelling tot een draaideurkast, waarbij de deuren naar buiten draaien, verdwijnen de jaloezieën in de kast. Hierdoor neemt de jaloeziedeurkast minder ruimte in beslag. De jaloeziedeurkasten zijn in te richten met onder meer legborden, uittrekframes, uittrekbare legborden en uittreklades. Binnen ons assortiment vindt u 2 verschillende modellen, de jaloeziedeurkasten Standaard en Trend. U kunt deze kasten bestellen in diverse afmetingen en kleuren.

Uitgebreid assortiment kantoormeubelen

Inofec levert niet alleen jaloeziedeurkasten, maar levert ook nog honderden andere kantoormeubelen. De kantoormeubelen die in onze webshop staan, worden binnen maximaal 10 werkdagen geleverd, mits anders staat vermeld. Een aantal meubelen die we in ons assortiment hebben, zijn onder mee balieskantoorstoelenstalen kasten en bureautafels. Met onze kantoormeubelen is het mogelijk om alle ruimtes in uw kantoor in te richten.

Gratis levering en montage van uw jaloeziedeurkasten

Alle jaloeziedeurkasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle kasten ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe jaloeziedeurkast op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec jaloeziedeurkasten.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.