Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Ergonomische kantoormeubelen


Filters

Afmeting tafel

Kleur stoel

Materiaal stoel

Meubellijn

Het Nieuwe Werken
INOFEC Zit sta bureau Flex T-poot elektrisch

INOFEC Zit sta bureau Flex T-poot elektrisch

Het elektrische zit sta bureau Flex van Inofec is ideaal voor het 'actief' werken of als bureau thuis. Zittend en staand werken aan je bureau. Elektrisch in hoogte verstelbaar. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

INOFEC Zit sta bureau Flex T-poot elektrisch NPR

Het elektrische zit sta bureau Flex van Inofec is ideaal voor het actief werken. Zittend en staand werken aan jouw bureau. Elektrisch in hoogte verstelbaar. Voldoet aan de NPR norm. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

INOFEC Zit sta bureau Flex Duo H-frame elektrisch NPR

Het elektrische zit sta bureau Flex Duo met H-frame van het merk INOFEC is ideaal te gebruiken als flexwerkplek. Je kunt niet alleen zittend aan deze tafel werken, maar ook staand. Eenvoudig in hoogte instelbaar.

Inklapbaar!
INOFEC OP=OP Inklapbaar Zit sta bureau HomeFlex elektrisch NPR | 160x80

INOFEC OP=OP Inklapbaar Zit sta bureau HomeFlex elektrisch NPR | 160x80

Het inklapbare & elektrisch verstelbare zit sta bureau HomeFlex van het merk Inofec is ideaal voor jouw thuiswerkplek! Zittend of staand werken. Elektrisch in hoogte verstelbaar. Voldoet aan de NPR norm (65cm-130cm). Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

INOFEC Zit sta hoekbureau Flex T-poot elektrisch NPR

Elektrisch zit sta hoekbureau Flex van het merk Inofec. Ideaal voor flexwerken. Zittend en staand werken aan je bureau. Elektrisch in hoogte verstelbaar. Voldoet aan de norm NPR 1813.

Best verkocht
INOFEC ARBO Bureaustoel Flow NPR net

INOFEC ARBO Bureaustoel Flow NPR net

Deze ergonomische ARBO bureaustoel Flow NPR net is volledig goedgekeurd volgens de NPR norm 1813-2016. De bureaustoel is voorzien van een gestoffeerde zitting en rug met netbespanning en uitgevoerd met uitgebreide instelopties. Leverbaar in 1 kleur.

OP=OP
INOFEC Zit Sta Bureau VENLIG T-Poot Elektrisch NPR

INOFEC Zit Sta Bureau VENLIG T-Poot Elektrisch NPR

Het elektrische zit sta bureau VENLIG met T-Poot van het merk Inofec is ideaal om ergonomisch verantwoord te werken. Wissel je werkzaamheden af door zittend & staand te werken. Eenvoudig in hoogte instelbaar.

OP=OP
INOFEC Zit Sta Bureau VENLIG Duo H-Frame Elektrisch NPR

INOFEC Zit Sta Bureau VENLIG Duo H-Frame Elektrisch NPR

Het elektrische zit sta bureau VENLIG Duo met H-frame van het merk Inofec is ideaal om ergonomisch verantwoord te werken. Wissel je werkzaamheden af door zittend & staand te werken. Eenvoudig in hoogte instelbaar.

INOFEC ARBO Bureaustoel Flow NPR

De ARBO bureaustoel Flow NPR van Inofec biedt een optimaal zitcomfort dankzij de uitgebreide instelmogelijkheden. Je kunt deze bureaustoel geheel naar jouw eigen wensen instellen. Leverbaar in zwart.

Ons advies
INOFEC ARBO Bureaustoel NPR Deluxe

INOFEC ARBO Bureaustoel NPR Deluxe

Deze ergonomische ARBO bureaustoel NPR Deluxe is volledig goedgekeurd volgens de NPR norm 1813-2016. De bureaustoel is uitgevoerd met een gestoffeerde zitting en rugleuning en voorzien van vele instelmogelijkheden.

Aeris Ergonomische kruk Swopper Microvezel met zwart onderstel en glijdoppen

De Swopper Microvezel met glijdoppen is de oplossing voor een ergonomische zithouding. Leverbaar in meerdere kleuren.

Actief zitten
Aeris Ergonomische kruk Swopper Microvezel met zwart onderstel en wielen

Aeris Ergonomische kruk Swopper Microvezel met zwart onderstel en wielen

De Swopper Microvezel met wielen is de oplossing voor een ergonomische zithouding. Leverbaar in meerdere kleuren.

ProfiM Ergonomische zit-sta kruk Mickey

De zit-sta kruk Mickey is perfect voor zowel zittend als staand werken. Door de kantelmogelijkheden biedt de Mickey ondersteuning aan de wervelkolom.

Aeris Ergonomische kruk Swopper Muvman hoog

De Swopper Muvman hoog is uitgevoerd in verschillende kleuren en heeft een onderstel in zwart of grijs.

Aeris Ergonomische bureaustoel Swopper 3Dee Microvezel

De ergonomische bureaustoel Swopper 3Dee is leverbaar in meerdere kleuren Microvezel.

INOFEC ARBO Bureaustoel Inofec Flex NPR

De ARBO bureaustoel Inofec Flex NPR is voorzien van 4D armleggers. De bureaustoel voldoet aan de NPR norm 1813-2016. Het onderstel is uitgevoerd in chroom en de stoffering is zwart gestoffeerd.

Actie
Girsberger ARBO Bureaustoel Yanos NPR

Girsberger ARBO Bureaustoel Yanos NPR

Deze moderne bureaustoel Yanos uitgevoerd met karakteristieke rug met netbespanning voldoet aan de NPR norm 1813-2016. De bureaustoel is uitgevoerd met diverse instelmogelijkheden en kan zodoende geheel naar wens ingesteld worden.

Actie
Girsberger Arbo Bureaustoel Reflex Net NPR

Girsberger Arbo Bureaustoel Reflex Net NPR

De bureaustoel Reflex Net NPR is een zeer luxe bureaustoel met veel instelmogelijkheden. Voldoet aan de NPR 1813 norm. Leverbaar in zwart.

Aeris Ergonomische kruk Swopper Microvezel met wit onderstel en glijdoppen

De Swopper Microvezel met glijdoppen is de oplossing voor een ergonomische zithouding. Leverbaar in meerdere kleuren.

Aeris Ergonomische kruk Swopper Leer met zwart onderstel en wielen

Deze ergonomische Swopper is uitgevoerd met zwart leren zitting, een zwart onderstel en wielen.

Aeris Ergonomische kruk Swopper Microvezel met wit onderstel en wielen

De Swopper Microvezel met wielen is de oplossing voor een ergonomische zithouding. Leverbaar in meerdere kleuren.

Actie
Girsberger ARBO Bureaustoel Kyra NPR

Girsberger ARBO Bureaustoel Kyra NPR

De bureaustoel Kyra voldoet aan de NPR norm 1813 en biedt uitstekend zitcomfort. Deze kwalitatief zeer goede bureaustoel is uitgevoerd met diverse instelopties en kan zodoende geheel naar wens van de gebruiker ingesteld worden. Leverbaar in 1 kleur.

Actie
Girsberger Ergonomische barkruk Simplex 3D

Girsberger Ergonomische barkruk Simplex 3D

Simplex 3D barkruk. Ervaar deze nieuwe ergonomische barkruk van Girsberger.

Aeris Ergonomische bureaustoel Swopper 3Dee Leer

De leren ergonomische bureaustoel Swopper 3Dee is leverbaar in zwart leer. Onderstel zwart.

Ergonomische kantoormeubelen online kopen bij Inofec

Een slechte werkhouding kan leiden tot regelmatig ziekteverzuim. Om dit tegen te gaan, kunnen ergonomische kantoormeubelen een oplossing zijn. Inofec levert diverse kantoormeubelen voor een juiste werkhouding. Start er binnenkort een nieuwe werknemer en wil je de meubelen snel ontvangen? Geen probleem, ook al onze ergonomische kantoormeubelen die in de webshop staan, worden snel geleverd.

ARBO goedgekeurd

Een ergonomische bureaustoel hoeft niet veel te kosten. In onze webshop bevat diverse ARBO bureaustoelen. Bij iedere ARBO bureaustoel heeft u de mogelijkheid om de hoogte, armleggers en zitdiepte te verstellen. De ARBO bureaustoel Raya is een voorbeeld van een ergonomische bureaustoel voor weinig geld. Tevens heb je de mogelijkheid om deze stoel in meerdere kleuren te bestellen.

NPR bureaustoelen

Als u zeker wilt zijn van een goede stoel, dan kiest u voor een NPR bureaustoel. Bij de NPR bureaustoel kunt u ook de hoogte, armleggers en zitdiepte instellen. Een verschil met de ARBO stoel is dat bij een NPR stoel de armleggers ook in breedte en diepte instelbaar zijn. In onze webshop vindt u de NPR bureaustoel Inofec die wij standaard uit voorraad leveren. Deze stoel kunt u bestellen in de kleuren zwart, rood en blauw.

Overig ergonomische meubelen

Een ergonomische bureaustoel maakt het nog geen ergonomische werkplek. Daarom leveren wij ook tientallen ergonomische ARBO bureaus. Deze ARBO bureautafels zijn allemaal in hoogte verstelbaar. Zo kan iedereen zijn of haar gewenste hoogte instellen. Deze bureaus zijn in diverse kleurcombinaties leverbaar.

Diverse kantoormeubelen

Naast diverse ergonomische kantoormeubelen levert Inofec honderden kantoormeubelen. Zo vind je in onze webshop diverse kantoorkastenbaliesmagazijnrekken en kantoorstoelen. Ook voor een vergaderruimte, wachtkamer of kantine hebben wij bijpassende meubelen, zoals vergaderstoelenreceptiebalies en kantinetafels. Inofec kan iedere ruimte in jouw kantoor inrichten.

Levering en montage van uw ergonomisch kantoormeubilair

Alle ergonomische kantoormeubelen die in de webshop van Inofec staan, worden snel geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle ergonomische kantoormeubelen ter plaatse. De monteurs plaatsen jouw nieuwe ergonomische meubelen op de gewenste plaats in jouw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat je direct gebruik kunt maken van jouw nieuwe ergonomisch kantoormeubilair van Inofec.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.