Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Schoolmeubilair

Schoolmeubelen

Inofec Kantoormeubelen, leverancier van schoolmeubilair

Schoolmeubelen kopen? Inofec Kantoormeubelen is al meer dan 25 jaar een gerenommeerde leverancier van kantoormeubelen en schoolmeubelen. Inmiddels mogen we ruim 3.500 onderwijsinstellingen tot onze klantenkring rekenen. Behoor jij al tot onze klantenkring? Bekijk hier direct ons online assortiment schoolmeubilair!

Schoolinrichting van schoolstoelen tot schooltafels

Ons assortiment schoolmeubelen bestaat onder meer uit schoolkasten, schooltafels, schoolstoelen en presentatiemateriaal. Dankzij dit uitgebreide assortiment is iedere ruimte op school in te richten met ons schoolmeubilair. Van aula tot klaslokaal en van docentenkamer tot kantoorruimte. In iedere ruimte op school past wel een schoolstoel, schooltafel of andere schoolinrichting van Inofec Kantoormeubelen.

Direct les aan de nieuwe schoolmeubelen

Onze adviseurs staan graag voor je klaar om advies te geven op het gebied van nieuwe schoolinrichting. Op basis van jouw eisen en wensen wordt een inrichtingsvoorstel uitgewerkt inclusief bijbehorende offerte. Bovendien wordt al het schoolmeubilair gratis geleverd en gemonteerd door onze vakbekwame bezorgers. Zo staan de docenten niet tussen de dozen in het klaslokaal, maar kunnen ze direct werken aan de nieuwe schoolmeubelen.

Schoolmeubelen online bestellen

Al het schoolmeubilair is te vinden in de webshop van Inofec Kantoormeubelen. Hier kun je eenvoudig en snel je nieuwe kantoormeubelen en schoolmeubelen bestellen. Ben je op zoek naar een product dat niet in de webshop staat? Neem dan contact op met de afdeling verkoop. Door onze nauwe samenwerking met diverse leveranciers kunnen wij ieder inrichtingsvraagstuk invullen. Dus ook dat van jouw school inrichting of kantine inrichting!

Gratis levering en montage van al jouw schoolmeubilair

Nieuwe schoolmeubelen bij Inofec besteld? Dan heb je zelf geen omkijken meer naar de levering en montage van de schoolmeubels! Eén van de vele pluspunten van Inofec Kantoormeubelen is namelijk dat onze bezorgers al het schoolmeubilair gratis leveren en monteren. Zij zorgen ervoor dat de schoolmeubelen netjes in de juiste ruimtes worden geleverd. Vervolgens wordt al het verpakkingsmateriaal verwijderd en worden de schoolmeubelen gemonteerd. Onze bezorgers nemen al het verpakkingsmateriaal weer mee. Zo kan het op een milieuverantwoorde wijze worden afgevoerd. Na de levering kun je de nieuwe schoolmeubelen direct in gebruik nemen. Bovendien ontvang je maar liefst 5 jaar garantie op ons gehele assortiment!

Inrichtingsprojecten met persoonlijke begeleiding

Het samenstellen van een nieuwe schoolinrichting kan een hele uitdaging zijn. Wanneer je de samenwerking aangaat met Inofec Kantoormeubelen is dit echter een fluitje van een cent! Tijdens het gehele inrichtingstraject heb je namelijk één aanspreekpunt: jouw persoonlijke verkoopadviseur. Voor al je vragen of onduidelijkheden omtrent de nieuwe schoolmeubelen kun je bij hem of haar terecht. De verkoopadviseur volgt het gehele project op de voet en leidt het in goede banen. Zo hoef jij je nergens druk om te maken!

Uitgebreid assortiment kantoormeubelen

Naast een ruim assortiment schoolmeubilair heeft Inofec Kantoormeubelen ook een uitgebreide collectie kantoormeubilair. Zo vind je in ons assortiment archiefkasten, bureaus, bureaustoelen, kantoorstoelen, scheidingswanden en bureau accessoires. Hiermee kun je niet alleen het klaslokaal, de aula of de lerarenkamer inrichten, maar ook de kantoorruimtes of de receptie. Voor al het zakelijke meubilair ben je bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres!

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×