Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Verplaatsbare scheidingswanden

Verplaatsbare scheidingswanden online kopen bij Inofec 

Inofec biedt in haar online webwinkel een uitgebreide collectie verplaatsbare scheidingswanden aan. Dankzij het mobiele onderstel zijn deze scheidingswanden eenvoudig te verplaatsen in jouw kantoor. Daarnaast zijn deze verplaatsbare scheidingswanden te bestellen in een akoestische en niet-akoestische variant. De akoestische scheidingswanden hebben de eigenschap geluid te absorberen. Hierdoor wordt de geluidsoverlast aanzienlijk beperkt. Zeker in een grote kantoorruimte kan dit zeer wenselijk zijn. Je kunt deze verplaatsbare scheidingswanden zowel in een koppelbare als in een niet-koppelbare uitvoering bestellen. Tevens zijn de wanden verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

Geluidsabsorberende en verplaatsbare scheidingswanden

Je wilt uw kantoor flexibel kunnen afscheiden of indelen? Dan bieden de verplaatsbare scheidingswanden van Inofec uitkomst. Dankzij het mobiele onderstel zijn deze wanden eenvoudig te verplaatsen. Op die manier kan je jouw kantoorruimte in een handomdraai een andere indeling geven. Een extra pluspunt van deze verplaatsbare scheidingswanden is dat ze ook in een geluidsabsorberende variant te bestellen zijn. Het gebruikte materiaal zorgt ervoor dat de geluidsoverlast tot een minimum wordt beperkt. De verrijdbare scheidingswanden zijn te bestellen in 2 verschillende uitvoeringen; koppelbare en niet-koppelbare scheidingswanden. Wanneer je meerdere wanden naast elkaar wilt plaatsen, is het aan te raden om koppelbare scheidingswanden te kopen. Deze zijn namelijk voorzien van het slimme Magnetyx koppelsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de wanden dankzij sterke magneten naadloos op elkaar aansluiten. Je kunt deze verplaatsbare scheidingswanden in meerdere maten en kleuren bestellen.

Compleet aanbod kantoormeubilair

Naast verplaatsbare scheidingswanden biedt Inofec ook staande wanden en opzetwanden aan. Maar ook voor andere kantoormeubelen kun je bij ons terecht. Dankzij het complete aanbod is Inofec in staat om iedere ruimte binnen uw bedrijf van een nieuwe kantoorinrichting te voorzien. Onze verkoopadviseurs helpen je hier overigens graag bij. Op basis van jouw input werken zij een compleet inrichtingsvoorstel met bijbehorende offerte voor je uit. Ons assortiment bestaat onder andere uit verstelbare bureausprojectstoelenbureaustoelendossierkasten en comfortabele fauteuils.

Levering en montage van uw verplaatsbare scheidingswanden

Alle verplaatsbare scheidingswanden die in de webshop van Inofec staan, worden snel geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec de wanden ook ter plaatse. De monteurs plaatsen jouw nieuwe verplaatsbare scheidingswanden op de gewenste plaats in jouw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat je direct gebruik kunt maken van jouw nieuwe verplaatsbare wanden van Inofec.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.