Gratis bezorging (vanaf €300,-)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Tekeningkasten voor al uw papierformaten


Filters

Hoogte kast

Breedte kast

De zware stalen tekeningladekast A1 met 6 laden is zeer geschikt voor het opbergen van grote (bouw)t
De zware stalen tekeningladekast A0 met 6 laden is zeer geschikt voor het opbergen van grote (bouw)t
De zware stalen tekeningladekast A3 met 13 laden is zeer geschikt voor het opbergen van (bouw)tekeni

Tekeningkasten online kopen bij Inofec Kantoormeubelen

Wanneer uw bedrijf veel tekeningen of van grote papierformaten gebruik maakt, dan is een tekeningkast een perfecte oplossing. Inofec Kantoormeubelen heeft diverse tekeningkasten voor diverse papierformaten. Voor vrijwel ieder papierformaat hebben wij een bijpassende kast. Alle tekeningkasten worden binnen 10 werkdagen geleverd.

Diverse tekeningkasten

Inofec Kantoormeubelen biedt diverse tekeningkasten aan in haar online webshop. U kunt in deze tekeningkasten verschillende papierformaten bewaren, zoals A0, A1, A3 en A4 papier. De A0 en A1 tekeningkasten zijn met name geschikt om bouwtekeningen en dergelijke in te archiveren. Deze papierkasten zijn uitgerust met 6 lades welke voorzien zijn van telescopische geleiding. Hierdoor blijven de lades soepel rollen. Ook voor kleinere papierformaten, zoals A3 en A4 papier, hebben we papierkasten in ons assortiment. De A3 papierkasten zijn voorzien van 13 lades en de A4 papierkasten heeft maar liefst 18 lades. U kunt de papierkasten, ook wel tekeningladekasten of ladekasten genoemd, bestellen in diverse kleuren.

Overige kantoormeubelen

Het assortiment van Inofec bestaat niet alleen uit tekeningkasten, maar bestaat nog uit honderden andere kantoormeubelen. In de webshop vindt u ook tientallen kantoorkasten en bureaus. Wij leveren ook meubelen voor specifieke ruimtes, zoals bezoekersstoelenkantinetafelsmagazijnstellingenwerkplaatsstoelen en vergadertafels.

Gratis levering en montage van uw tekeningkasten

Alle tekeningkasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle kasten ter plaatse, met uitzondering van de A0 en A1 ladekasten. Deze tekeningkasten kunnen door een gespecialiseerde transporteur worden ingehuisd. De monteurs plaatsen uw nieuwe tekeningkast op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec tekeningkast.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis bezorging (vanaf €300,-)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.