Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Bureautafel


Filters

Afmeting tafel

Hoogte kast

Breedte kast

Kleur stoel

Materiaal stoel

Meubellijn

Actie
INOFEC Bureautafel Standaard

INOFEC Bureautafel Standaard

Deze compacte en voordelige kantoortafel Standaard is te gebruiken als bureautafel, vergadertafel en kantinetafel. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

Het Nieuwe Werken
INOFEC Zit sta bureau Flex T-poot elektrisch

INOFEC Zit sta bureau Flex T-poot elektrisch

Het elektrische zit sta bureau Flex van Inofec is ideaal voor het 'actief' werken of als bureau thuis. Zittend en staand werken aan je bureau. Elektrisch in hoogte verstelbaar. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

Actie
INOFEC Bureaucombinatie Standaard, 2 bureautafels Wing met schuifdeurkast

INOFEC Bureaucombinatie Standaard, 2 bureautafels Wing met schuifdeurkast

Deze ruime bureauopstelling bestaat uit 2 bureautafels Wing en een bijpassende schuifdeurkast.

INOFEC Zit sta bureau Flex T-poot elektrisch NPR

Het elektrische zit sta bureau Flex van Inofec is ideaal voor het actief werken. Zittend en staand werken aan jouw bureau. Elektrisch in hoogte verstelbaar. Voldoet aan de NPR norm. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

INOFEC Bureautafel Univers

Deze compacte en stevige kantoortafel Univers van Inofec is uitstekend te gebruiken als bureautafel of kantinetafel. Leverbaar in diverse kleuren en maten.

INOFEC Bureautafel Smart

Deze compacte bureautafel Smart van Inofec kenmerkt zich door een modern en strak design voor de laagste prijs. De tafel is volledig goedgekeurd volgens de ARBO normering NEN 2449 en NPR 1813. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

De Thuiswerkplek!
Stel je ARBO thuiswerkplek samen

Stel je ARBO thuiswerkplek samen

Op zoek naar een thuiswerkplek voor jezelf of collega's? Het is belangrijk om ook tijdens het thuiswerken een goede werkhouding te hebben. Het begint dan ook met een goede thuiswerkplek, welke bestaat uit een goede bureaustoel en een goed bureau.

INOFEC Bureautafel Square (instelbare hoogte)

De compacte bureautafel Square, van het merk Inofec, met instelbare hoogte heeft een minimalistische vormgeving. Het oerdegelijke onderstel wordt gecombineerd met een ´zwevend´ topblad. Leverbaar in verschillende kleurcombinaties.

INOFEC Zit sta bureau Flex Duo H-frame elektrisch NPR

Het elektrische zit sta bureau Flex Duo met H-frame van het merk INOFEC is ideaal te gebruiken als flexwerkplek. Je kunt niet alleen zittend aan deze tafel werken, maar ook staand. Eenvoudig in hoogte instelbaar.

INOFEC Bureautafel Square (vaste hoogte)

De compacte bureautafel Square met een vaste hoogte van 74cm heeft een minimalistische vormgeving. Het oerdegelijke onderstel wordt gecombineerd met een ´zwevend´ topblad. Leverbaar in verschillende kleurcombinaties.

INOFEC Bureautafel Pro T-poot (instelbare hoogte)

De rechthoekige bureautafel Pro met instelbare hoogte heeft een tijdloos design. Deze kantoortafel is volledig goedgekeurd volgens de ARBO normering NEN 2449 en NPR 1813. Door de instelbare hoogte kan iedereen deze bureautafel naar wens instellen.

INOFEC Bureautafel Pro T-poot (vaste hoogte)

De rechthoekige bureautafel Pro met vaste hoogte heeft een tijdloos design voor een voordelige prijs. Leverbaar in diverse kleurcombinaties. U kunt de bureautafel in verschillende ruimtes gebruiken.

INOFEC Bureautafel Flex 4-poots slinger

De 4-poots bureautafel Flex van Inofec is middels een slinger in hoogte verstelbaar van 62 tot 95 cm. Deze bureaus kun je in meerdere kleurcombinaties en afmetingen bestellen.

INOFEC Bureautafel Flex T-poot slinger

De bureautafel Flex, van het merk Inofec, is voorzien van een T-poot onderstel en kun je middels een slinger in hoogte verstellen. Het bureau is volledig ARBO goedgekeurd en leverbaar in diverse kleurcombinaties en afmetingen.

INOFEC Bureautafel Flex Duo H-frame slinger

De bureautafel Flex Duo met H-frame is middels een slinger in hoogte verstelbaar van 62 tot 85 cm. Deze bureaus kun je in meerdere kleurcombinaties en afmetingen bestellen.

OP=OP
INOFEC Zit Sta Bureau VENLIG Duo H-Frame Elektrisch NPR

INOFEC Zit Sta Bureau VENLIG Duo H-Frame Elektrisch NPR

Het elektrische zit sta bureau VENLIG Duo met H-frame van het merk Inofec is ideaal om ergonomisch verantwoord te werken. Wissel je werkzaamheden af door zittend & staand te werken. Eenvoudig in hoogte instelbaar.

INOFEC Zit sta hoekbureau Flex T-poot elektrisch NPR

Elektrisch zit sta hoekbureau Flex van het merk Inofec. Ideaal voor flexwerken. Zittend en staand werken aan je bureau. Elektrisch in hoogte verstelbaar. Voldoet aan de norm NPR 1813.

INOFEC Bureautafel Standaard computerwerkplek

Grote computerwerkplek Standaard. Leverbaar in diverse kleurcombinaties. Vaste hoogte van 75 cm.

Inklapbaar!
INOFEC OP=OP Inklapbaar Zit sta bureau HomeFlex elektrisch NPR | 160x80

INOFEC OP=OP Inklapbaar Zit sta bureau HomeFlex elektrisch NPR | 160x80

Het inklapbare & elektrisch verstelbare zit sta bureau HomeFlex is ideaal voor jouw thuiswerkplek! Zittend of staand werken. Elektrisch in hoogte verstelbaar. Voldoet aan de NPR norm (65cm-130cm). Ingeklapt is het bureau makkelijk verrijdbaar.

Actie
INOFEC Bureaucombinatie Standaard, 2 bureautafels met schuifdeurkast

INOFEC Bureaucombinatie Standaard, 2 bureautafels met schuifdeurkast

LET OP: Dit product wordt in een woonhuis alleen op de begane grond geleverd.
Deze bureaucombinatie bestaat uit 2 bureautafels van 180bx80d en een bijpassende (gelaste) schuifdeurkast van 160bx45d. Leverbaar in 6 kleurcombinaties.

Actie
INOFEC Bureautafel Standaard met schuifdeurkast

INOFEC Bureautafel Standaard met schuifdeurkast

De bureautafel Standaard vormt samen met de schuifdeurkast een ideale en ruime werkplek. De schuifdeurkast is zowel aan de linker- als aan de rechterzijde van het bureau te plaatsen. Leverbaar in 6 kleurcombinaties.

OP=OP
INOFEC Zit Sta Bureau VENLIG T-Poot Elektrisch NPR

INOFEC Zit Sta Bureau VENLIG T-Poot Elektrisch NPR

Het elektrische zit sta bureau VENLIG met T-Poot van het merk Inofec is ideaal om ergonomisch verantwoord te werken. Wissel je werkzaamheden af door zittend & staand te werken. Eenvoudig in hoogte instelbaar.

INOFEC Bureautafel Standaard Wing 180x120 (rechts)

Bureautafel Wing rechts 180bx120d. Vaste hoogte van 75 cm. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

INOFEC Bureautafel Standaard Wing 180x120 (links)

Bureautafel Wing links 180bx120d. Vaste hoogte van 75 cm. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

Bureautafel in vele modellen, afmetingen en kleuren

Op zoek naar een nieuw bureau? Dan ben je bij Inofec aan het juiste adres. Je vindt in onze webshop een uitgebreide collectie bureautafels.

Een goede bureautafel is onmisbaar op kantoor. Het vormt de basis van je werkplek. Maar hoe kies je nu het juiste bureau? De eerste keuze die je maakt, is of het een verstelbaar, een instelbaar bureau of bureautafel met vaste hoogte moet zijn. Een verstelbare bureautafel is handmatig (middels een slinger) of elektrisch middels een drukknop op iedere gewenste hoogte in te stellen. Een instelbare bureautafel is door middel van een inbussysteem trapsgewijs in hoogte instelbaar. Zeker wanneer je de gehele dag achter je bureau zit, raden wij je aan om een instelbare of verstelbare bureautafel te kopen. Je kunt de bureautafel dan op de gewenste werkhoogte instellen en zo lichamelijke klachten voorkomen. Maak je maar een paar uur per dag gebruik van je bureau, dan zal een bureautafel met een vaste hoogte volstaan. Daarna kies je de gewenste afmeting van je bureautafel, bepaalt door de beschikbare ruimte. En tot slot kies je de gewenste kleur. Deze keuze wordt meestal gemaakt op basis van smaak.

Bureautafel in hoogte verstelbaar

Een bureautafel is tegenwoordig bijna altijd in hoogte verstelbaar. Het bureau is dan van 62 tot 85 cm hoog in te stellen. Hiermee voldoet het aan de ARBO normeringen NEN 2449 en NPR 1813. Een nieuwe trend die we steeds meer en meer terug zien, zijn bureautafels die dusdanig in hoogte verstelbaar zijn dat je er zowel zittend als staand aan kunt werken. Ook bij Inofec vind je zogenaamde zit sta bureaus. Je kunt kiezen uit een verstelbaarheid van 70-115 cm hoog of 67-129 cm hoog. De eerste range voldoet aan de ARBO norm NEN 2449, de Europese norm. In Nederland kennen we echter ook de NPR 1813 norm. Dit komt omdat wij Nederlanders vaak langer zijn dan de gemiddelde Europeaan, waardoor de Europese norm niet altijd volstaat. Twijfel jij wat jouw bedrijf past? Wij geven je graag geheel vrijblijvend avies.

Kleine bureautafel of grote bureautafel

Heb je maar een beperkte ruimte tot je beschikking? Dan zal een kleine bureautafel uitkomst bieden. Je vindt in ons assortiment al kleine bureautafels met een afmeting van 80 x 80 cm, 120 x 60 cm of 120 x 80 cm. De minimale afmeting die wij aanraden voor een bureautafel is 120 x 80 cm. Deze afmeting wordt ook als norm gezien. Ben je echter niet beperkt qua ruimte, dan kun je ook voor een grote bureautafel kiezen. Heb je enkel aan een laptop en eventueel een schrijfblok voldoende, dan kun je prima uit de voeten met een kleine bureautafel. Heb je meer ruimte nodig, kies dan voor een grote bureautafel, zodat je al je spullen op je bureau kwijt kunt.

Bureautafel wit of witte bureautafel

Ons assortiment bureautafels is te bestellen in diverse kleuren. Het bureaublad is leverbaar in 4 kleuren: wit, grijs eiken, donker beuken en chateau eiken. En voor het onderstel heb je de keuze uit wit, aluminium en zwart. Ben je dus op zoek naar een bureautafel wit, ofwel een witte bureautafel, dan kun je dit heel eenvoudig in de online webshop van Inofec Kantoormeubelen bestellen. Zeker nu zie je veel bedrijven die kiezen voor een witte bureautafel. Een opkomende trend zijn echter bureautafels met een zwart onderstel en een topblad in een warme houtkleur. Vind je het lastig om zelf een juiste keuze te maken? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij geven je graag een passend advies.

Bureautafel geleverd en gemonteerd

Wanneer je een bureautafel bij Inofec bestelt, hoef je deze niet zelf te monteren. Onze enthousiaste en kundige bezorgers zetten de nieuwe bureautafels graag voor je in elkaar, dus geen gedoe met ingewikkelde handleidingen. Uiteraard proberen we ook de overlast tot een minimum te beperken. Zo nemen we na levering van de bureautafels al het verpakkingsmateriaal mee retour. Dit wordt bij terugkomst in het magazijn netjes op een milieuvriendelijke manier verwerkt. Zo hopen we op onze manier een steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Bureautafel met 2 jaar garantie

Op alle bureautafels geven wij je maar liefst 2 jaar garantie. Hiermee hopen we je te overtuigen van de kwaliteit van onze bureautafels. Deze garantietermijn geldt overigens voor alle kantoormeubelen die je bij Inofec bestelt.

Naast bureautafels ook ander kantoormeubilair

Het assortiment van Inofec bestaat niet enkel uit bureautafels. Je kunt met ons aanbod je complete kantoor van een nieuwe inrichting voorzien. Denk bijvoorbeeld aan bureaustoelen, roldeurkasten, mobiele ladeblokken, vergaderstoelen, balies, kantinestoelen, directiebureaus, scheidingswanden, whiteboarden, glassboards, deskbikes, dossierkasten en nog veel meer. Speelt er momenteel iets bij jou? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Ons team van creatievelingen kan niet wachten om aan de slag te gaan met de uitwerking van jouw nieuwe kantoorinrichting. Geen uitdaging is ons te gek, dus daag ons vandaag nog uit!

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.