Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Bureautafel kopen? Goedkope bureautafels koop je bij Inofec!


Filters

Afmeting tafel

Meubellijn

Inofec Bureautafel InoStandaard

Deze compacte en voordelige kantoortafel InoStandaard is te gebruiken als bureautafel, vergadertafel en kantinetafel. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

Het Nieuwe Werken
Inofec Zit sta bureau Flex T-poot elektrisch NEN

Inofec Zit sta bureau Flex T-poot elektrisch NEN

Het elektrische zit sta bureau Flex is ideaal voor het flexwerken. Zittend en staand werken aan uw bureau. Elektrisch in hoogte verstelbaar. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

Inofec Bureautafel Univers

Deze compacte en stevige kantoortafel Univers is uitstekend te gebruiken als bureautafel of kantinetafel. Leverbaar in diverse kleuren en maten.

Inofec Bureautafel Smart

Deze compacte bureautafel Smart kenmerkt zich door een modern en strak design voor de laagste prijs. De tafel is volledig goedgekeurd volgens de ARBO normering NEN 2449 en NPR 1813. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

-12%
Inofec Bureaucombinatie InoStandaard, 2 bureautafels Wing met schuifdeurkast

Inofec Bureaucombinatie InoStandaard, 2 bureautafels Wing met schuifdeurkast

Deze ruime bureauopstelling bestaat uit 2 bureautafels Wing en een bijpassende schuifdeurkast. Gratis levering en montage. Garantie bedraagt 5 jaar.

Inofec Bureautafel Pro

De zeer compacte rechthoekige bureautafel Pro heeft een tijdloos design voor een voordelige prijs. Deze kantoortafel is volledig goedgekeurd volgens de ARBO normering NEN 2449 en NPR 1813. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

Inofec Zit sta bureau Flex T-poot elektrisch NPR

Het elektrische zit sta bureau Flex is ideaal voor het flexwerken. Zittend en staand werken aan uw bureau. Elektrisch in hoogte verstelbaar. Voldoet aan de NPR norm. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

Inofec Zit sta bureau Flex Duo H-frame elektrisch NPR

Het elektrische zit sta bureau Flex Duo met H-frame is ideaal te gebruiken als flexwerkplek. U kunt niet alleen zittend aan deze tafel werken, maar ook staand. Eenvoudig in hoogte instelbaar.

Inofec Bureautafel InoStandaard Wing 180x120 (rechts)

Bureautafel Wing rechts 180bx120d. Vaste hoogte van 75 cm. Zeer voordelig in prijs. Leverbaar in diverse kleurcombinaties. Gratis gemonteerd en geleverd.

Inofec Bureautafel Flex 4-poots slinger

De 4-poots bureautafel Flex 4-poots is middels een slinger in hoogte verstelbaar van 62-95 cm. Deze bureaus kunt u in meerdere kleurcombinaties en afmetingen bestellen.

Inofec Bureautafel InoStandaard computerwerkplek

Grote computerwerkplek InoStandaard. Leverbaar in diverse kleurcombinaties. Vaste hoogte van 75 cm. Gratis montage. 5 jaar garantie.

Inofec Bureautafel Flex T-poot slinger

De bureautafel Flex is voorzien van een T-poot onderstel en kunt u middels een slinger in hoogte verstellen. Het bureau is volledig ARBO goedgekeurd en leverbaar in diverse kleurcombinaties en afmetingen.

Inofec Bureautafel Square (instelbare hoogte)

De compacte bureautafel Square met instelbare hoogte heeft een minimalistische vormgeving. Het oerdegelijke onderstel wordt gecombineerd met een ´zwevend´ topblad. Leverbaar in verschillende kleurcombinaties.

Inofec Zit sta bureau Flex T-poot gesloten wang elektrisch NPR

Het elektrische zit sta bureau Flex met gesloten wang is ideaal als flexwerkplek. Zittend en staand werken. Hoogte eenvoudig instelbaar. Diverse kleuren en afmetingen.

Inofec Bureautafel Square (vaste hoogte)

De compacte bureautafel Square met een vaste hoogte van 74cm heeft een minimalistische vormgeving. Het oerdegelijke onderstel wordt gecombineerd met een ´zwevend´ topblad. Leverbaar in verschillende kleurcombinaties.

Inofec Zit sta hoekbureau Flex T-poot elektrisch NPR

Elektrisch zit sta hoekbureau Flex. Ideaal voor flexwerken. Zittend en staand werken aan je bureau. Elektrisch in hoogte verstelbaar. Voldoet aan de norm NPR 1813.

-30%
Inofec Bureaucombinatie InoStandaard, 2 bureautafels met schuifdeurkast

Inofec Bureaucombinatie InoStandaard, 2 bureautafels met schuifdeurkast

Deze bureaucombinatie bestaat uit 2 bureautafels van 180bx80d en een bijpassende schuifdeurkast van 160bx46d. Leverbaar in 1 kleurcombinatie.

Inofec Bureautafel InoStandaard Wing 180x120 (links)

Bureautafel Wing links 180bx120d. Vaste hoogte van 75 cm. Zeer voordelig in prijs. Leverbaar in diverse kleurcombinaties. Gratis gemonteerd en geleverd.

Inofec Bureautafel Flex Duo H-frame slinger

De bureautafel Flex Duo met H-frame is middels een slinger in hoogte verstelbaar van 62-85 cm. Deze bureaus kunt u in meerdere kleurcombinaties en afmetingen bestellen.

Inofec Zit sta hoekbureau Flex T-poot elektrisch NEN

Elektrisch zit sta hoekbureau Flex. Ideaal voor flexwerken. Zittend en staand werken aan je bureau. Elektrisch in hoogte verstelbaar. Leverbaar in diverse kleuren.

Inofec Bureautafel InoStandaard met schuifdeurkast

De bureautafel InoStandaard vormt samen met de schuifdeurkast een ideale en ruime werkplek. De schuifdeurkast is zowel aan de linker- als aan de rechterzijde van het bureau te plaatsen. Leverbaar in 1 kleurcombinatie.

Inofec Bureautafel Flex T-poot gesloten wang slinger

De bureautafel Flex met gesloten wangen is voorzien van een T-poot onderstel en kunt u middels een slinger in hoogte verstellen. Het bureau is volledig ARBO goedgekeurd en leverbaar in diverse kleurcombinaties en afmetingen.

Inofec Bureautafel InoStandaard met 1 ladenblok met 3 laden 160x80

Het bureau InoStandaard met ladeblok 3 laden is een zeer stevig bureau vervaardigd uit staal. Het ladeblok is gemonteerd aan het bureau waardoor u uw spullen direct binnen handbereik op kunt bergen. Leverbaar in 1 kleur.

Inofec Mobiele klaptafel Metrix 160bx80d

De klaptafel Metrix is een multifunctionele tafel. Het blad kan volledig verticaal worden gekanteld, zodat de tafels compact te nesten zijn. Daarnaast zijn de tafels eenvoudig te verplaatsen dankzij het mobiele onderstel.

Bureautafel in vele modellen, afmetingen en kleuren

Wil jij een nieuwe bureautafel kopen? Dan ben je bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. Je vindt in onze webshop een uitgebreide collectie bureautafels voor een eerlijke prijs. Je betaalt bij ons echt niet de hoofdprijs voor je bureautafel, dus ook voor een goedkope bureautafel zit je goed bij ons. Eerlijke kantoormeubelen voor een eerlijke prijs.

Een goede bureautafel is onmisbaar op kantoor. Het vormt de basis van je werkplek. Maar hoe kies je nu het juiste bureau? De eerste keuze die je maakt, is of het een verstelbaar of instelbaar bureau of bureautafel met vaste hoogte moet zijn. Een verstelbare bureautafel is handmatig middels een slinger of elektrisch middels een drukknop op iedere gewenste hoogte in te stellen. Een instelbare bureautafel is door middel van een inbussysteem trapsgewijs in hoogte instelbaar. Zeker wanneer je de gehele dag achter je bureau zit, raden wij je aan om een instelbare of verstelbare bureautafel te kopen. Je kunt de bureautafel dan op de gewenste werkhoogte instellen en zo lichamelijke klachten voorkomen. Maak je maar een paar uur per dag gebruik van je bureau, dan zal een bureautafel met een vaste hoogte volstaan. Daarna kies je de gewenste afmeting van je bureautafel, bepaalt door de beschikbare ruimte. En tot slot kies je de gewenste kleur. Deze keuze wordt meestal gemaakt op basis van smaak.

Bureautafel in hoogte verstelbaar

Een bureautafel is tegenwoordig bijna altijd in hoogte verstelbaar. Het bureau is dan van 62 tot 85 cm hoog in te stellen. Hiermee voldoet het aan de ARBO normeringen NEN 2449 en NPR 1813. Een nieuwe trend die we steeds meer en meer terug zien, zijn bureautafels die dusdanig in hoogte verstelbaar zijn dat je er zowel zittend als staand aan kunt werken. Ook bij Inofec vind je zogenaamde zit sta bureaus. Je kunt kiezen uit een verstelbaarheid van 70-115 cm hoog of 67-129 cm hoog. De eerste range voldoet aan de ARBO norm NEN 2449, de Europese norm. In Nederland kennen we echter ook de NPR 1813 norm. Dit komt omdat wij Nederlanders vaak langer zijn dan de gemiddelde Europeaan, waardoor de Europese norm niet altijd volstaat. Twijfel jij wat jouw bedrijf past? Wij geven je graag geheel vrijblijvend avies.

Kleine bureautafel of grote bureautafel

Heb je maar een beperkte ruimte tot je beschikking? Dan zal een kleine bureautafel uitkomst bieden. Je vindt in ons assortiment al kleine bureautafels met een afmeting van 80 x 80 cm, 120 x 60 cm of 120 x 80 cm. De minimale afmeting die wij aanraden voor een bureautafel is 120 x 80 cm. Deze afmeting wordt ook als norm gezien. Ben je echter niet beperkt qua ruimte, dan kun je ook voor een grote bureautafel kiezen. Heb je enkel aan een laptop en eventueel een schrijfblok voldoende, dan kun je prima uit de voeten met een kleine bureautafel. Heb je meer ruimte nodig, kies dan voor een grote bureautafel, zodat je al je spullen op je bureau kwijt kunt.

Bureautafel wit of witte bureautafel

Ons assortiment bureautafels is te bestellen in diverse kleuren. Het bureaublad is leverbaar in 4 kleuren: wit, grijs eiken, donker beuken en chateau eiken. En voor het onderstel heb je de keuze uit wit, aluminium en zwart. Ben je dus op zoek naar een bureautafel wit, ofwel een witte bureautafel, dan kun je dit heel eenvoudig in de online webshop van Inofec Kantoormeubelen bestellen. Zeker nu zie je veel bedrijven die kiezen voor een witte bureautafel. Een opkomende trend zijn echter bureautafels met een zwart onderstel en een topblad in een warme houtkleur. Vind je het lastig om zelf een juiste keuze te maken? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij geven je graag een passend advies.

Bureautafel gratis geleverd en gemonteerd

Wanneer je een bureautafel bij Inofec bestelt, hoef je deze niet zelf te monteren. Onze enthousiaste en kundige bezorgers zetten de nieuwe bureautafels graag voor je in elkaar, dus geen gedoe met ingewikkelde handleidingen. Uiteraard proberen we ook de overlast tot een minimum te beperken. Zo nemen we na levering van de bureautafels al het verpakkingsmateriaal mee retour. Dit wordt bij terugkomst in het magazijn netjes op een milieuvriendelijke manier verwerkt. Zo hopen we op onze manier een steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Bureautafel met 5 jaar garantie

Op alle bureautafels geven wij je maar liefst 5 jaar garantie. Hiermee hopen we je te overtuigen van de kwaliteit van onze bureautafels. Deze garantietermijn geldt overigens voor alle kantoormeubelen die je bij Inofec Kantoormeubelen bestelt.

Naast bureautafels ook ander kantoormeubilair

Het assortiment van Inofec bestaat niet enkel uit bureautafels. Je kunt met ons aanbod je complete kantoor van een nieuwe inrichting voorzien. Denk bijvoorbeeld aan bureaustoelen, roldeurkasten, mobiele ladeblokken, vergaderstoelen, balies, kantinestoelen, directiebureaus, scheidingswanden, whiteboarden, glassboards, deskbikes, dossierkasten en nog veel meer. Speelt er momenteel iets bij jou? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Ons team van creatievelingen kan niet wachten om aan de slag te gaan met de uitwerking van jouw nieuwe kantoorinrichting. Geen uitdaging is ons te gek, dus daag ons vandaag nog uit!

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.