Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Opzetwanden


Filters

dUTCHCREEN Akoestische Opzetwand Novu

De akoestische opzetwanden of bureauschermen Novu van dUTCHCREEN zijn in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust.

dUTCHCREEN Akoestische Tussenwand Novu

De akoestische Tussenwand Novu van dUTCHCREEN is in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust tussen twee bureautafels.

dUTCHCREEN Akoestische Opzetwand Novu (vilt stoffering)

De Akoestische Opzetwanden of bureauschermen Novu van dUTCHCREEN zijn in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust.

dUTCHCREEN Akoestische Tussenwand Novu (vilt stoffering)

De akoestische Tussenwand (vilt stoffering) Novu van dUTCHCREEN is in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust tussen twee bureautafels.

dUTCHCREEN Akoestische Opzetwand Mute

Dit bureauscherm is 100% recyclebaar & leverbaar in meer dan 20 kleuren. De opzetwand verbetert de akoestiek, is bestand tegen schimmelvorming en brandvertragend!

dUTCHCREEN Akoestische Tussenwand Mute

De akoestische Tussenwand Mute van dUTCHCREEN is in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust tussen twee bureautafels.

dUTCHCREEN Akoestische Opzetwand Mute (vilt stoffering)

Dit bureauscherm is 100% recyclebaar & leverbaar in meer dan 20 kleuren. De opzetwand verbetert de akoestiek, is bestand tegen schimmelvorming en brandvertragend!

dUTCHCREEN Akoestische Tussenwand Mute (vilt stoffering)

De akoestische Tussenwand Mute met viltstoffering van dUTCHCREEN is in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust tussen twee bureautafels.

INOFEC Akoestische Opzetwand Tone

Dit bureauscherm is 100% recyclebaar & leverbaar in 4 Medley kleuren. De opzetwand verbetert de akoestiek, is bestand tegen schimmelvorming en brandvertragend!

INOFEC Akoestische Tussenwand Tone

De akoestische Tussenwand Tone van INOFEC is in 3 afmetingen en 4 kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust tussen twee bureautafels.

dUTCHCREEN D3-acrylaat opzetwand NOVU

Deze acrylaat preventie schermen zijn speciaal ontwikkeld om op de NOVU opzetwanden geplaatst te worden. Behoudt akoestische demping & zicht. De wanden zijn 30 cm hoog en 8 mm dik.

dUTCHCREEN D3-acrylaat wanden

Kant & klaar pakket, drie acrylaat schermen inclusief hoogwaardig universele klembeugels.
Deze acrylaat schermen zijn dé oplossing om je klanten, leerlingen, studenten en medewerkers te beschermen tegen virussen.

dUTCHCREEN D3-acrylaat opzetwand MUTE

Deze acrylaat preventie schermen zijn speciaal ontwikkeld om op de MUTE opzetwanden geplaatst te worden. Behoudt akoestische demping & zicht. De wanden zijn 30 cm hoog en 8 mm dik.

Diverse voordelige opzetwanden te koop bij Inofec 

Een open kantoorruimte kan soms voor onrust en geluidsoverlast zorgen. Om dit probleem op te lossen leveren wij diverse opzetwanden. Er zijn twee verschillende type opzetwanden, de Dutchcreen opzetwanden en de InoPro opzetwanden. De gestoffeerde opzetwanden van Dutchcreen hebben de eigenschap het geluid te absorberen, waardoor de overlast aanzienlijk kunt beperken. Je kunt deze opzetwanden bestellen in diverse afmetingen en kleuren. Daarnaast heb je de keuze uit diverse montagemogelijkheden. De InoPro opzetwanden, welke uitgevoerd zijn in hout, zijn eveneens leverbaar in meerdere kleuren en afmetingen. Deze opzetwanden passen perfect bij de bureautafels van de InoPro lijn. Jouw opzetwanden worden geleverd en gemonteerd. Wij adviseren onze klanten om tijdens het aanschaffen van nieuwe bureautafels ook reeds na te denken of je hier tevens opzetwanden voor benodigd heeft. Zodoende kun je alles in één keer aanschaffen en kunnen onze bezorgers de opzetwanden direct monteren op de bureautafels.

De opzetwanden worden gemonteerd

Je hoeft de opzetwanden niet zelf te monteren op jouw bureau, want dat doen wij voor je. Wij nemen je deze zorgen uit handen. Je wordt 2 dagen voor de levering op de hoogte gebracht van de aflevering. Dit kan per telefoon of email. Op de leverdag zelf hoef je zelf alleen nog maar aan te geven op welke bureautafels gemonteerd mogen worden. Zodra de opzetwanden zijn gemonteerd, nemen de bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour.

Diverse kantoormeubelen

De opzetwanden zijn niet de enige meubelen die wij leveren. Naast deze opzetwanden leveren wij nog honderden andere kantoormeubelen, bijvoorbeeld scheidingswanden, salontafels, kantoorstoelen en presentatiemateriaal. Ander kantoormeubilair dat wij leveren, zijn archiefkasten, bureaustoelen en ladeblokken. Onze adviseurs helpen je graag met het vinden van de juiste kantoormeubelen.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.