Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Tafels in tal van vormen, afmetingen en kleuren


Filters

Afmeting tafel

Meubellijn

Inofec Bureautafel Univers

Deze compacte en stevige kantoortafel Univers is uitstekend te gebruiken als bureautafel of kantinetafel. Leverbaar in diverse kleuren en maten.

Het Nieuwe Werken
Inofec Zit sta bureau Flex T-poot elektrisch NEN

Inofec Zit sta bureau Flex T-poot elektrisch NEN

Het elektrische zit sta bureau Flex is ideaal voor het flexwerken. Zittend en staand werken aan uw bureau. Elektrisch in hoogte verstelbaar. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

Inofec Bureautafel InoStandaard

Deze compacte en voordelige kantoortafel InoStandaard is te gebruiken als bureautafel, vergadertafel en kantinetafel. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

Inofec Bureautafel Smart

Deze compacte bureautafel Smart kenmerkt zich door een modern en strak design voor de laagste prijs. De tafel is volledig goedgekeurd volgens de ARBO normering NEN 2449 en NPR 1813. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

-12%
Inofec Bureaucombinatie InoStandaard, 2 bureautafels Wing met schuifdeurkast

Inofec Bureaucombinatie InoStandaard, 2 bureautafels Wing met schuifdeurkast

Deze ruime bureauopstelling bestaat uit 2 bureautafels Wing en een bijpassende schuifdeurkast. Gratis levering en montage. Garantie bedraagt 5 jaar.

Inofec Bureautafel Pro

De zeer compacte rechthoekige bureautafel Pro heeft een tijdloos design voor een voordelige prijs. Deze kantoortafel is volledig goedgekeurd volgens de ARBO normering NEN 2449 en NPR 1813. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

Inofec Zit sta bureau Flex T-poot elektrisch NPR

Het elektrische zit sta bureau Flex is ideaal voor het flexwerken. Zittend en staand werken aan uw bureau. Elektrisch in hoogte verstelbaar. Voldoet aan de NPR norm. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

Inofec Bureautafel Flex T-poot slinger

De bureautafel Flex is voorzien van een T-poot onderstel en kunt u middels een slinger in hoogte verstellen. Het bureau is volledig ARBO goedgekeurd en leverbaar in diverse kleurcombinaties en afmetingen.

Inofec Bureautafel Square (instelbare hoogte)

De compacte bureautafel Square met instelbare hoogte heeft een minimalistische vormgeving. Het oerdegelijke onderstel wordt gecombineerd met een ´zwevend´ topblad. Leverbaar in verschillende kleurcombinaties.

Kantinetafel kolompoot rond

Deze ronde kantinetafel is voorzien van een ronde kolompoot. De kantinetafels zijn leverbaar in diverse afmetingen en kleuren. Hoogte kantinetafel 75 cm.

Inofec Bureautafel InoStandaard computerwerkplek

Grote computerwerkplek InoStandaard. Leverbaar in diverse kleurcombinaties. Vaste hoogte van 75 cm. Gratis montage. 5 jaar garantie.

Inofec Bureautafel Flex 4-poots slinger

De 4-poots bureautafel Flex 4-poots is middels een slinger in hoogte verstelbaar van 62-95 cm. Deze bureaus kunt u in meerdere kleurcombinaties en afmetingen bestellen.

Inofec Zit sta hoekbureau Flex T-poot elektrisch NPR

Elektrisch zit sta hoekbureau Flex. Ideaal voor flexwerken. Zittend en staand werken aan je bureau. Elektrisch in hoogte verstelbaar. Voldoet aan de norm NPR 1813.

Inofec Zit sta bureau Flex Duo H-frame elektrisch NPR

Het elektrische zit sta bureau Flex Duo met H-frame is ideaal te gebruiken als flexwerkplek. U kunt niet alleen zittend aan deze tafel werken, maar ook staand. Eenvoudig in hoogte instelbaar.

Inofec Zit sta hoekbureau Flex T-poot elektrisch NEN

Elektrisch zit sta hoekbureau Flex. Ideaal voor flexwerken. Zittend en staand werken aan je bureau. Elektrisch in hoogte verstelbaar. Leverbaar in diverse kleuren.

Inofec Benchtafel Square

De benchtafel Square kan als bureautafel en als vergadertafel gebruikt worden. Het oerdegelijke onderstel geeft door zijn constructie de topbladen een 'zwevend' karakter. Leverbaar in diverse kleurcombinaties en maten.

Inofec Bureautafel InoStandaard Wing 180x120 (rechts)

Bureautafel Wing rechts 180bx120d. Vaste hoogte van 75 cm. Zeer voordelig in prijs. Leverbaar in diverse kleurcombinaties. Gratis gemonteerd en geleverd.

Inofec Statafel Square

De hoge statafel Square heeft een minimalistische uitstraling. Deze statafel kan zowel gebruikt worden als vergadertafel, maar is natuurlijk ook goed in te zetten als kantinetafel. Leverbaar in diverse kleurcombinaties en maten.

Inofec Vergadertafel Pro

De vergadertafel Pro is een ruime vergadertafel die geschikt is voor 6 tot 8 personen. Deze vergadertafel is volledig goedgekeurd volgens de ARBO normering NEN 2449 en NPR 1813. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

Inofec Bureautafel Square (vaste hoogte)

De compacte bureautafel Square met een vaste hoogte van 74cm heeft een minimalistische vormgeving. Het oerdegelijke onderstel wordt gecombineerd met een ´zwevend´ topblad. Leverbaar in verschillende kleurcombinaties.

Inofec Ontmoetingstafel Sting incl. 8 stoelen

De vergaderset Sting is een complete opstelling bestaande uit een vergadertafel en 8 vergaderstoelen. De stoelen zijn leverbaar in 7 kleuren.

Inofec Vergadertafel Square

De compacte vergadertafel Square met een vaste hoogte van 74cm heeft een minimalistische vormgeving. Het oerdegelijke onderstel wordt gecombineerd met een ´zwevend´ topblad. Leverbaar in verschillende kleurcombinaties.

Inofec Bureautafel Flex Duo H-frame slinger

De bureautafel Flex Duo met H-frame is middels een slinger in hoogte verstelbaar van 62-85 cm. Deze bureaus kunt u in meerdere kleurcombinaties en afmetingen bestellen.

Inofec Bureautafel InoStandaard Wing 180x120 (links)

Bureautafel Wing links 180bx120d. Vaste hoogte van 75 cm. Zeer voordelig in prijs. Leverbaar in diverse kleurcombinaties. Gratis gemonteerd en geleverd.

Tafels zijn vooral functioneel

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe de tafel is ontstaan? Waarschijnlijk niet. Het is ook niet zo’n heel spannend verhaal. De tafel is namelijk ontstaan in de tijd dat de mens met gereedschap leerde werken. Gedurende die tijd maakte men tafels om de primaire activiteiten te vereenvoudigen. En vandaag de dag worden tafels nog steeds vooral op die manier gebruikt. O.a. om aan te eten, om huiswerk aan te maken, om aan te studeren of om aan te werken. Net als kasten zijn tafels vooral functioneel en helpen ze je bij het uitvoeren van bepaalde activiteiten.

Tafels in alle vormen, maten, materialen en kleuren

Tafels vind je in allerlei vormen, maten, materialen en kleuren en voor verschillende toepassingen. De tafels die wij aanbieden worden voornamelijk binnen een kantooromgeving gebruikt. Een bureautafel gebruik je om aan te werken, een kantinetafel gebruik je om aan te eten en een vergadertafel wordt uiteraard gebruikt om aan te vergaderen. Iedere toepassing vraagt om een andere uitvoering. Zo is het bij een bureautafel wel prettig als de tafel voldoende werkruimte biedt en dat hij op de gewenste werkhoogte ingesteld kan worden. Voor een vergadertafel is dat laatste wat minder belangrijk. Hier is het wel zo prettig dat hij groot genoeg voor het aantal mensen dat er gebruik van maakt.

Tafels voor iedere smaak en ieder budget

Inofec heeft een slim assortiment tafels voor je samengesteld, zodat er altijd wel iets tussen zit dat past bij je smaak en ook bij je budget. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop voor alle mogelijkheden. En kom je er niet aan uit, neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Roosendaal of Alphen aan den Rijn. Onze collega’s helpen je graag verder, zodat jij je daarna weer kunt focussen op de echt belangrijke zaken.

Gratis levering en montage van je tafels

Dit geldt trouwens ook voor het moment van levering, want jij hoeft niet te gaan stoeien met ingewikkelde montagehandleidingen. Wij zetten de tafel voor jou in elkaar. Eventuele accessoires, zoals een kabeldoorvoer, kabelgoot of inbouwunit voor je stroom- en netwerkkabels, worden netjes door onze vakkundige monteurs gemonteerd in of onder het blad. Al het afval nemen we weer mee retour en binnen no time kun jij je nieuwe tafels in gebruik nemen.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.