Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Breed aanbod kwalitatieve stoelen


Filters

Kleur stoel

Materiaal stoel

Actie
Girsberger Arbo Bureaustoel Diagon Stof

Girsberger Arbo Bureaustoel Diagon Stof

De design Arbo bureaustoel Diagon van het merk Girsberger is uitgevoerd met een aluminium gepolijste kruisvoet.

Aeris Ergonomische kruk Swopper Leer met zwart onderstel en wielen

Deze ergonomische Swopper is uitgevoerd met zwart leren zitting, een zwart onderstel en wielen.

Actie
Girsberger Vergaderstoel Connexion

Girsberger Vergaderstoel Connexion

De vergaderstoel Connexion is een zeer comfortabele en luxe vergaderstoel. Perfect te combineren met de bureaustoel Reflex. Leverbaar in zwart.

De Valk Barkruk Wood Alu

De bakruk Wood is voorzien van een gelast stalen frame. Frame leverbaar in 2 kleuren, zwart en aluminium. Zitting massief hout in de kleur beuken.

ProfiM Vergaderstoel Bit sledemodel NET

Deze vergaderstoel Bit is uitgevoerd met een slede onderstel en een netbespannen rugleuning. Onderstel chroom. Stoffering zwart. Kunststof armleggers.

ProfiM Barkruk Com

De barkruk Com is voorzien van een lage rugleuning en chromen slede onderstel. De kuipzitting is uitgevoerd in wit HPL.

Kantinestoel Parma

De kantinestoel Parma is voorzien van een RVS 4-poots onderstel. De kuip is verkrijgbaar in de kleur wit of antraciet HPL.

ProfiM Fan Kantoorstoel met slede

De vergaderstoel Fan met slede onderstel is een moderne en comfortabele stoel.

INOFEC Werkplaatsstoel W12

De werkplaatsstoel W12 is een zeer voordelige stoel die uitermate geschikt is bij het uitvoeren van werkzaamheden in een werkplaats of magazijn. Leverbaar in 1 kleur.

ProfiM AcosPro 4-poots

De ProfiM AcosPro is voorzien van een zwart 4-poots onderstel en antraciet stoffering. De stoelen zijn stapelbaar en inclusief armleggers.

Actie
Girsberger Leren Arbo Directiestoel Yanos Alu

Girsberger Leren Arbo Directiestoel Yanos Alu

De leren Arbo directiestoel Yanos van het merk Girsberger is uitgevoerd met een aluminium gepolijste kruisvoet. Bekleed in zwart leer.

De Valk Barkruk Square Zwart

De barkruk Square is voorzien van gelast stalen frame. Frame leverbaar in de kleuren zwart en aluminium. Skai stoffering in de kleuren zwart en wit.

ProfiM Vergaderstoel Bit sledemodel

De vergaderstoel Bit is een luxe en zeer aangename stoel voorzien van slede onderstel. Je kunt deze vergaderstoel bestellen in chroom/zwart.

De Valk Kantinestoel Time Out hout

De stapelbare kantinestoel Time Out is een comfortabele stoel. Leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Vergaderstoel Imo met glijdoppen

Deze luxe design vergaderstoel Imo met glijdoppen is zeer geschikt voor de vergaderruimtes of conferentiezalen. De vergaderstoel Imo biedt veel zitcomfort, zeker bij lange vergaderingen is dit erg prettig. Leverbaar in 2 kleuren.

Actie
Girsberger Ergonomische barkruk Simplex 3D

Girsberger Ergonomische barkruk Simplex 3D

Simplex 3D barkruk. Ervaar deze nieuwe ergonomische barkruk van Girsberger.

ProfiM Arbo Bureaustoel Xenon Leer

De stijlvolle lederen bureaustoel Xenon is verkrijgbaar met een zwart onderstel. De stoel is te bestellen in zwart leer.

Actie
Girsberger Arbo Bureaustoel Diagon Gevlochten

Girsberger Arbo Bureaustoel Diagon Gevlochten

De Arbo bureaustoel Diagon Gevlochten van het merk Girsberger is uitgevoerd met een aluminium gepolijste kruisvoet.

Actie
Girsberger Arbo Bureaustoel Diagon Leer

Girsberger Arbo Bureaustoel Diagon Leer

De lederen Arbo bureaustoel Diagon van het merk Girsberger is uitgevoerd met een aluminium gepolijste kruisvoet.

Aeris Ergonomische kruk Swopper Leer met zwart onderstel en glijdoppen

Deze ergonomische Swopper is uitgevoerd met zwart leren zitting, een zwart onderstel en glijdoppen.

INOFEC Stahulp W14

Stahulp W14 voorzien van PU zitschaal. Zitting in hoogte verstelbaar. Ideaal bij het uitvoeren van staande werkzaamheden.

ProfiM Treinbank October 3-zits hoge rug

Deze treinbank October met hoge rug betreft een 3-zits uitvoering. De bank October is leverbaar in verschillende kleuren en stofferingen.

Vergaderstoel Fresh 4-poots

De comfortabele vergaderstoel Fresh met 4-poots onderstel is een luxe vergaderstoel voorzien van een strak zwart frame.

Actie
Girsberger Leren Arbo Directiestoel Yanos Zwart

Girsberger Leren Arbo Directiestoel Yanos Zwart

De leren Arbo directiestoel Yanos van het merk Girsberger is uitgevoerd met een zwarte kunststof kruisvoet. Bekleed in zwart leer.

Weet jij eigenlijk hoe de stoel is ontstaan?

Wist je dat de allereerste stoel al zo’n 10.000 jaar voor Christus ontstaan is? Destijds was het echter niet meer dan een krukje. In de tijd van het Oude Egypte en de farao’s, 3.000 jaar geleden, ontstond de stoel meer zoals we hem nu kennen, met een rugleuning. De stoelen uit die tijd werden gemaakt uit hout en ivoor en versierd met goud. Alleen belangrijke machtige mensen hadden het voorrecht om hierop te zitten. De stoel stond dan ook symbool voor rijkdom, status en macht. Ook in de tijd van de Oude Grieken en het Romeinse Rijk was het gebruik van een stoel enkel een voorrecht voor heersers en machthebbenden. Pas tijdens de Renaissance en de periode daarna werd het zitten op stoelen voor de gewone burgers toegankelijk. Stoelen werden in grote getale gemaakt, het aanbod steeg en de prijs van een stoel daalde. Zo werd het zitten ook voor de gewone burger betaalbaar en werd het een alledaags voorwerp in huis.

Het ontstaan van de hedendaagse bureaustoel

De eerste bureaustoel is door Charles Darwin bedacht, al dan niet bewust of onbewust. Hij liep tegen de beperkingen van een gewone stoel aan. Hij wilde graag sneller door zijn werkruimte bewegen en heeft zodoende wieltjes onder zijn stoel gezet. En zo ontstond in de 19e eeuw een stoel die te vergelijken was met een bureaustoel zoals we die nu kennen. In 1849 kwam de eerste echte bureaustoel op de markt, de Centripetal Spring Chair. Deze stoelen waren afkomstig uit de Verenigde Staten. Dankzij de onderdelen, zoals de kruisvoet, het zitvlak, de armsteunen en de wieltjes, kwam deze stoelen het meest in de buurt van de hedendaagse bureaustoelen.

Groot assortiment stoelen

Inofec bied je een breed assortiment van stoelen aan. Je kunt bij ons terecht voor onder meer ARBO bureaustoelen en directiestoelen, maar ook voor kantinestoelen, conferentiestoelen en vergaderstoelen. Onze adviseurs helpen je graag bij het kiezen van de juiste stoelen. Wil je de stoelen eerst uitproberen? Geen probleem! Je kunt een of meerdere stoelen gratis uitproberen voor een periode van 2 weken. En geloof ons, deze zitten een stuk fijner dan de stoelen van destijds.

Maar waarom een goede stoel?

Een stoel moet goed en lekker zitten. En dat geldt zeker voor een bureaustoel. Veel mensen brengen immers iedere dag nogal wat uren zittend door. Stoelen moeten er dan ook voor zorgen dat deze geen klachten geven, maar juist zelfs klachten kunnen verhelpen. Zorg dat je een stoel koopt die goed ingesteld kan worden, zodat deze de perfecte ondersteuning biedt voor jouw lichaam. Zo voorkom je klachten aan bijvoorbeeld je nek, schouders en rug. Het is dan ook aan te bevelen om te investeren in goede stoelen voor je medewerkers. Dit om te voorkomen dat je medewerkers met klachten thuis komen te zitten. Durf dan ook te investeren in een goede stoel!
 

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.