Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Werkkruk of Kantoorkrukken


Filters

Kleur stoel

Materiaal stoel

Aeris Ergonomische kruk Swopper Leer met wit onderstel en wielen

Deze ergonomische Swopper is uitgevoerd met zwart leren zitting, een wit onderstel en wielen.

Actie
Girsberger Ergonomische draaistoel Simplex 3D

Girsberger Ergonomische draaistoel Simplex 3D

Ervaar de Simplex 3D. De nieuwe ergonomische kantoorstoel van Girsberger.

De Valk Barkruk Classic

De barkruk Classic is voorzien van een gelast stalen frame. Leverbaar in 2 kleuren.

Aeris Ergonomische bureaustoel Swopper 3Dee Leer

De leren ergonomische bureaustoel Swopper 3Dee is leverbaar in zwart leer. Onderstel zwart.

Aeris Ergonomische kruk Swopper Leer met zwart onderstel en glijdoppen

Deze ergonomische Swopper is uitgevoerd met zwart leren zitting, een zwart onderstel en glijdoppen.

De Valk Barkruk Wood Alu

De bakruk Wood is voorzien van een gelast stalen frame. Frame leverbaar in 2 kleuren, zwart en aluminium. Zitting massief hout in de kleur beuken.

De Valk Barkruk Square Alu

De barkruk Square is voorzien van gelast stalen frame. Frame leverbaar in de kleuren zwart en aluminium. Skai stoffering in de kleuren zwart en wit.

De Valk Barkruk Square Zwart

De barkruk Square is voorzien van gelast stalen frame. Frame leverbaar in de kleuren zwart en aluminium. Skai stoffering in de kleuren zwart en wit.

INOFEC Stahulp W14

Stahulp W14 voorzien van PU zitschaal. Zitting in hoogte verstelbaar. Ideaal bij het uitvoeren van staande werkzaamheden.

Aeris Ergonomische kruk Swopper Leer met wit onderstel en glijdoppen

Deze ergonomische Swopper is uitgevoerd met zwart leren zitting, een wit onderstel en glijdoppen.

INOFEC Stahulp W2

Stahulp W2 voorzien van PU zitting en rug. In hoogte verstelbaar. Zithoek verstelbaar. Vaste voetring van 45 cm hoog.

De Valk Barkruk Classic Alu

De barkruk Classic is voorzien van een gelast stalen frame. Leverbaar in 2 kleuren.

Krukken voor kantoor

Bij het woord krukken denk je waarschijnlijk eerder aan krukken die je als hulpmiddel gebruikt als je bijvoorbeeld je been gebroken hebt. Maar dat zijn niet de krukken die we hier bedoelen. Daarom is het misschien beter om te spreken over krukken voor kantoorgebruik. In het assortiment van Inofec vind je onder meer ergonomische krukken, barkrukken en zadelkrukken. Een categorie die wellicht ook tot de krukken behoren, zijn de stahulpen.

Ergonomische krukken stimuleren gezond zitten

Bij een kruk denk je wellicht niet direct dat deze ook ergonomisch kan zijn. Maar dit is wel degelijk het geval. Er bestaat namelijk een categorie ergonomische krukken, veelal van het merk Aeris. Deze ergonomische krukken zorgen er voor dat je veel meer beweegt als je zit. Dit in tegenstelling tot de ‘standaard’ bureaustoelen. Hierdoor voorkom je gezondheidsklachten. Dit wil overigens niet zeggen dat bureaustoelen per definitie minder gezond zijn, zolang je het zittend werken maar tijdig afwisselt met staand werken.

Ruime keuze barkrukken in verschillende kleuren

Het gebruik van barkrukken zien we niet alleen terug in de privésfeer, maar ook op kantoor en dan vooral in de bedrijfskantine. Juist in combinatie met lage kantinestoelen zorgen hoge krukken voor een speelse afwisseling. De barkrukken die je in ons assortiment vindt zijn leverbaar in diverse modellen en kleuren. Je kunt dus een barkruk uitzoeken die aansluit in de stijl en uitstraling die je zoekt. Een barkruk in wit hoogglans bijvoorbeeld past heel goed in een strakke en moderne inrichting. Zoek je iets meer warmte, ga dan voor een barkruk met houten elementen. Uiteraard helpen onze adviseurs je graag bij het maken van de juiste keuze.

Ook zadelkrukken koop je bij Inofec

Je kent ze vast wel, van die verrijdbare krukken met zo’n gekke zitting in de vorm van een zadel. Dit zijn nou zadelkrukken, bedoeld voor specifieke beroepsgroepen, zoals tandartsen, kappers, fysiotherapeuten of magazijnmedewerkers. Een zadelkruk zorgt voor een goede zithouding en voorkomt rugklachten. Let er wel op dat je na 2 uur gebruik een korte pauze inlast, zodat de spieren weer even kunnen ontspannen. Wil je meer weten over onze zadelkrukken en of het past bij jouw werkzaamheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Stahulpen bieden extra ondersteuning

Wanneer gebruik je eigenlijk een stahulp? Bij het uitvoeren van werkzaamheden waarbij je langdurig (langer dan 2 uur) staat. Te lang staan kan namelijk een zware belasting zijn voor je rug, knieën en benen. Juist dan biedt een stahulp uitkomst. De spieren kunnen even ontspannen en tot rust komen. Alle stahulpen die je in ons assortiment vindt, zijn in hoogte instelbaar. Dus je kunt de stahulp eenvoudig instellen op de gewenste hoogte.

Naast krukken ook andere meubels voor kantoor, vergaderruimte of kantine

Inofec levert nog veel meer dan alleen krukken. Je kunt bij ons terecht voor je gehele kantoorinrichting, van bureautafels tot roldeurkasten en van scheidingswanden tot zit-sta bureaus. Kijk gerust eens verder op onze site voor alle mogelijkheden. Speelt er binnenkort een inrichtingsvraagstuk bij jou waar je graag deskundig en eerlijk advies in krijgt, laat het ons dan weten. We gaan graag de uitdaging aan om er samen met jou iets moois van te maken.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.