Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Projectstoel


Filters

Kleur stoel

Materiaal stoel

De stapelbare kantinestoel Time Out is een comfortabele stoel uitgevoerd met armleggers. Leverbaar i
Set van koppelstukken om de vergaderstoelen Ero onderling te koppelen, kleur zwart.
Met behulp van dit metalen koppelstuk kun je de vergaderstoelen Verso onderling met elkaar verbinden

Projectstoelen online kopen

Projectstoelen online kopen? Daarvoor ben je bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment fraaie projectstoelen. Een groot deel van ons assortiment is voorzien van koppelmogelijkheid. Daarnaast zijn enkele modellen uit te voeren met nummering en een bijbelvakje. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste projectstoel voor jouw kantoor!

Kantinestoel Sting

Kantinestoel Sting is een comfortabele stoel die voor verschillende doeleinden ingezet kan worden. Door de kunststof zitting en leuning kan de stoel eenvoudig gereinigd worden. Handig voor in de kantine, maar ook in andere ruimtes! Met maar liefst 7 verschillende kleuren is er altijd wel een variant van stoel Sting voor jouw ruimte te vinden.

Vergaderstoel Ino10

Vergaderstoel Ino10 is een voordelige, multifunctionele vergaderstoel. De stoel is verkrijgbaar in vier kleuren en stapelbaar tot acht stoelen. Daarnaast is vergaderstoel Ino10 met armleggers verkrijgbaar.

Conferentiestoel Ero

Conferentiestoel Ero is niet alleen stapelbaar, maar ook koppelbaar. Met het conferentiestoel Ero koppelstuk zet je eenvoudig meerdere stoelen aan elkaar vast. Handig voor tijdens conferenties of lezingen bijvoorbeeld. Ero is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

Conferentiestoel Verso

Conferentiestoel Verso is een comfortabele stoel door de zwarte netbespanning in de rug. Verso is stapelbaar en met het conferentiestoel Verso koppelstuk bovendien koppelbaar. Kies voor een stoffen zitting in de kleur rood, blauw of zwart.

Kantinestoel Kicca

Kantinestoel Kicca 4-poots is een echte eyecatcher op kantoor. Door het opvallende design en de verschillende uitvoeringen, zou je deze stoel het liefst in iedere ruimte op kantoor plaatsen. Wat houd je tegen? De kunststof zitting maakt stoel Kicca vooral geschikt voor in kantines.

Kantinestoel Kalea

Kantinestoel Kalea 4-poots is verkrijgbaar in verschillende kleuren en met diverse onderstellen. Heb jij wel oren naar een te personaliseren stoel? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling om de mogelijkheden door te spreken.

Kantinestoel Mod

Kantinestoel Mod is een stapelbare stoel. Handig als je niet altijd even veel stoelen nodig hebt. Kies voor een zwarte, bruine, blauwe, rode of limegroene uitvoering van deze kunststof projectstoel.

Vergaderstoel Bit

Vergaderstoel Bit is een geliefde stoel vanwege zijn comfortabele zitting en verschillende uitvoeringen. Kies uit een van de vier modellen:

Stoel Time Out

Stoel Time Out is comfortabel en stapelbaar. Kies voor een van de volgende vier uitvoeringen:

Kantinestoel Novi

Kies voor Kantinestoel Novi koppelbaar zonder armleggers of Kantinestoel Novi koppelbaar met armleggers. Welke uitvoering je ook kiest, je hebt altijd een ruime keuze aan verschillende kleuren!

Kantinestoel Parma

Kantinestoel Parma is een stapelbare kuipstoel met rvs-onderstel. Kies voor een witte of antraciete HPL-zitting.

Projectstoelen met de service van Inofec

De projectstoelen in onze webshop worden snel geleverd, mits anders vermeld. Naast deze snelle levering, leveren onze bezorgers je nieuwe projectstoelen ook precies op de plek waar je ze nodig hebt. Vervolgens monteren ze de stoelen en eventueel ander meubilair en nemen ze al het verpakkingsmateriaal mee retour. Zo kan dit op milieuverantwoorde wijze verwerkt worden. Dit betekent dat je direct gebruik kunt maken van je nieuwe projectstoelen. Voor grote inrichtingsprojecten kun je het beste contact opnemen met onze afdeling verkoop voor alle mogelijkheden, prijzen en levertijden.

Projectmeubelen van Inofec

Inofec levert naast diverse projectstoelen ook honderden andere projectmeubelen. Wij leveren namelijk alle meubelen voor op kantoor. In onze webshop zijn diverse archiefkasten, kantoorstoelen, kantoorbalies en bureaus te vinden. Wij kunnen alle ruimtes van je bedrijf inrichten, zoals een vergaderruimte, receptie of kantine. Zo kunnen wij diverse vergadertafels, kantinestoelen en directiemeubels leveren. Inofec is de ideale partner op het gebied van kantoorinrichting!

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.