Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

NPR bureaustoel


Filters

Kleur stoel

Materiaal stoel

Deze ergonomische ARBO bureaustoel Flow NPR net is volledig goedgekeurd volgens de NPR norm 1813-201
Deze ergonomische ARBO bureaustoel NPR Deluxe is volledig goedgekeurd volgens de NPR norm 1813-2016.
De ARBO bureaustoel Flow NPR van Inofec biedt een optimaal zitcomfort dankzij de uitgebreide instelm
De bureaustoel Reflex Net NPR is een zeer luxe bureaustoel met veel instelmogelijkheden. Voldoet aan
Deze moderne bureaustoel Yanos uitgevoerd met karakteristieke rug met netbespanning voldoet aan de N
De ARBO bureaustoel Inofec Flex net NPR is voorzien van 4D armleggers. De bureaustoel voldoet aan de
De bureaustoel Camiro NPR is een zeer comfortabele bureaustoel met ruime instelmogelijkheden. Voldoe
Deze lederen NPR 1813 directiestoel is een zeer uitgebreide stoel voorzien van 4D armleggers en een
De ARBO bureaustoel Inofec Flex NPR is voorzien van 4D armleggers. De bureaustoel voldoet aan de NPR
De bureaustoel Kyra voldoet aan de NPR norm 1813 en biedt uitstekend zitcomfort. Deze kwalitatief ze

Een NPR bureaustoel is een ergonomische bureaustoel

Wat is eigenlijk een NPR bureaustoel? En wat houdt die NPR normering nu precies in? NPR staat voor Nederlandse Praktijk Richtlijn en is een aanvulling op de Europese ARBO norm die geldt voor kantoormeubelen. Nederlandse Praktijkrichtlijn NPR 1813 ‘Ergonomie - Richtlijn voor kantoormeubelen is de meest actuele richtlijn voor ergonomische bureaustoelen en tafels. Kantoormeubelen die aan de Europese norm voldoen, dragen bij aan een gezonde werkomgeving. Deze Europese ARBO norm houdt echter geen rekening met het gegeven dat wij Nederlanders gemiddeld wat langer zijn dan onze Europese buren. De NPR geeft dan ook de gewenste maatvoering voor kantoormeubilair voor de Nederlandse markt aan en daarmee ook voor bureaustoelen. Door te kiezen voor een bureaustoel NPR voorzie je 95% van je medewerkers van een ergonomische bureaustoel die zorgt voor goed en veilig zitcomfort. Met een bureaustoel die aan de Europese norm voldoet kun je circa 75% van je medewerkers tevreden stellen. Aan jou de keuze!

NPR bureaustoel in diverse modellen

Inofec heeft diverse NPR bureaustoelen in haar assortiment. De drie populairste en daarmee ook meest verkochte NPR bureaustoelen lichten we graag even voor je uit. Hopelijk maken we het je hiermee ook gelijk wat gemakkelijker om de juiste keuze te maken.

Onze top 3 NPR bureaustoelen:

Vaak krijgen we de vraag 'Wat is een goede ergonomische bureaustoel?' Om het voor jou gemakkelijker te maken hebben we hieronder een top 3 van de beste ergonomische bureaustoelen neergezet.

1. ARBO bureaustoel NPR

Dit is de NPR 1813 bureaustoel in ons assortiment. Enkele kenmerken van deze stoel zijn: synchroonmechaniek, zitdiepteverstelling, in hoogte verstelbare rugleuning en zitting en 4D armleggers. De stoel kun je online in 3 verschillende kleuren bestellen, zwart, rood en blauw.

2. NPR bureaustoel de Luxe

Deze ergonomische bureaustoel, de NPR 1813 bureaustoel de Luxe voldoet aan de NPR 1813 norm. De eigenschappen van deze stoel zijn exact hetzelfde als de standaard uitvoering, op de rugleuning na. De rugleuning van de luxe uitvoering is wat ranker en wordt daarmee ook eerder door dames uitgekozen. Ook dit model is online in de kleuren zwart, rood en blauw te bestellen.

3. ARBO bureaustoel NPR net

Onze nummer drie: de NPR 1813 bureaustoel net met netbespanning. Het kenmerkende uiterlijk van deze stoel is de netbespannen rugleuning. Ook deze ergonomische bureaustoel is voorzien van synchroonmechaniek, zitdiepteverstelling, in hoogte verstelbare rugleuning en zitting en 4D armleggers. Daarnaast is de stoel voorzien van een lendesteun die in hoogte en diepte verstelbaar is. Te bestellen in de kleur zwart.

Afhankelijk van je budget en je wensen maak je de keuze welke stoel het beste bij jou past. En kom je hier niet aan uit? Geen probleem! Onze adviseurs helpen je hier graag bij. Dit kan door te komen proefzitten in onze showroom, maar we kunnen een of meerdere modellen ook vrijblijvend bij jou op locatie proefplaatsen. Zo kunnen ook andere collega’s het zitcomfort ervaren.

Gratis levering en montage van NPR bureaustoel gebruiksklaar geleverd

Net als alle andere meubelen, worden de NPR ergonomisch verantwoorde bureaustoelen gebruiksklaar geleverd. Dit betekent dat de ergonomische bureaustoel volledig door ons wordt gemonteerd. Onze bezorgers zijn hier zeer bedreven in en nemen dit ‘gedoe’ graag voor jou uit handen. Ook nemen we al het verpakkingsmateriaal weer mee retour. De meeste NPR bureaustoelen zijn bovendien direct uit voorraad leverbaar.

2 jaar garantie op NPR bureaustoel

Wij geven je maar liefst 2 jaar garantie op de NPR bureaustoelen. Hiermee willen we aangegeven dat we achter de kwaliteit van onze producten staan. En hopelijk weten we jou hiermee ook te overtuigen. Mocht het echter zo zijn dat er gedurende de garantieperiode een probleem voordoet aan de stoel, dan zorgen we uiteraard voor een passende oplossing. Is het probleem simpel te verhelpen door bijvoorbeeld vervanging of reparatie van een onderdeel, dan kan dit vaak ter plaatse. In een enkel geval zal reparatie echter niet mogelijk zijn en moet de stoel in zijn geheel omgeruild worden. Het spreekt voor zich dat we het ongemak zoveel mogelijk voor je beperken.

Inofec biedt een compleet assortiment kantoormeubelen

Het uitgebreide aanbod van Inofec Kantoormeubelen stelt je in staat om je volledige kantoor van een nieuwe inrichting te voorzien. Neem ook eens een kijkje bij de verstelbare bureaus, instelbare bureaus, vergadertafels, directiestoelen, roldeurkasten, ladeblokken, deskbikes, vergaderstoelen, projectstoelen, wachtkamerstoelen, receptiebalies, prikborden, prullenbakken, scheidingswanden en meer. Dus heb jij plannen om binnenkort nieuw kantoormeubilair aan te schaffen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan we samen aan de slag om jouw nieuwe kantoorinrichting uit te kiezen!

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.