Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

ARBO goedgekeurde bureaustoelen


Filters

Kleur stoel

Materiaal stoel

Best verkocht
ProfiM ARBO Bureaustoel Raya

ProfiM ARBO Bureaustoel Raya

De bureaustoel Raya is een zeer comfortabele stoel voor een zeer voordelige prijs. Dankzij de diverse instelmogelijkheden voldoet de bureaustoel aan alle ergonomische eisen en kunt u de stoel geheel naar wens instellen. Leverbaar in diverse kleuren.

ProfiM EN 1335 Arbo Bureaustoel lightUP

De Arbo bureaustoel lightUP voldoet aan de NEN EN 1335 Arbo norm. Leverbaar in diverse kleuren.

Ons advies
Inofec ARBO Bureaustoel de Luxe NPR

Inofec ARBO Bureaustoel de Luxe NPR

Deze ergonomische bureaustoel de Luxe is volledig goedgekeurd volgens de NPR norm 1813-2009. De bureaustoel is uitgevoerd met een gestoffeerde zitting en rugleuning en voorzien van vele instelmogelijkheden. Leverbaar in 3 kleuren.

Girsberger Arbo Bureaustoel Kyra

De scherp geprijsde bureaustoel Kyra is een zeer comfortabele stoel die voorzien is van diverse instelmogelijkheden. Hierdoor kunt u de bureaustoel geheel naar wens instellen. Leverbaar in diverse kleuren.

Girsberger ARBO Bureaustoel Reflex

De bureaustoel Reflex is van alle gemakken voorzien. Door de diverse instelmogelijkheden biedt deze bureaustoel veel zitcomfort. Leverbaar in diverse kleuren.

Inofec ARBO Bureaustoel NPR net

Deze ergonomische bureaustoel Inofec is volledig goedgekeurd volgens de NPR norm 1813-2009. De bureaustoel is voorzien van een gestoffeerde zitting en rug met netbespanning en uitgevoerd met uitgebreide instelopties. Leverbaar in 1 kleur.

ProfiM EN 1335 Arbo Bureaustoel lightUP Net

De Arbo bureaustoel lightUP Net voldoet aan de NEN EN 1335 Arbo norm. Leverbaar in diverse kleuren.

Inofec ARBO Bureaustoel Inofec Flex NPR

De bureaustoel Inofec Flex NPR is voorzien van 4D armleggers. De bureaustoel voldoet aan de NPR norm 1813-2009. Het onderstel is uitgevoerd in chroom en de stoffering is zwart gestoffeerd.

Inofec ARBO Bureaustoel Flex net NPR

De bureaustoel Inofec Flex NPR is voorzien van 4D armleggers. De bureaustoel voldoet aan de NPR norm 1813-2009. Het onderstel is uitgevoerd in chroom en de stoffering is zwart gestoffeerd, waarvan de rug voorzien is van netbespanning.

Inofec ARBO Bureaustoel NPR

De NPR bureaustoel Inofec biedt een optimaal zitcomfort dankzij de uitgebreide instelmogelijkheden. U kunt deze bureaustoel geheel naar uw eigen wensen instellen. Leverbaar in 3 kleuren.

Girsberger Arbo Bureaustoel Yanos Net

Deze moderne bureaustoel Yanos is voorzien van een karakteristieke rug met netbespanning. De bureaustoel is uitgevoerd met diverse instelmogelijkheden en kan zodoende geheel naar wens ingesteld worden. Leverbaar in diverse kleuren.

ProfiM ARBO Directiestoel Raya Comfort kunstleer

De directiestoel Raya Comfort in kunstleer is een luxe directiefauteuil met diverse instelmogelijkheden voor meer zitcomfort. Leverbaar in 1 kleur.

ProfiM Arbo Bureaustoel Playa

Deze Arbo bureaustoel Playa voldoet aan de Arbo norm NEN-EN 1335. Leverbaar in meerdere kleuren.

Girsberger Arbo Bureaustoel Camiro NPR

De bureaustoel Camiro NPR is een zeer comfortabele bureaustoel met ruime instelmogelijkheden. Voldoet aan de NPR 1813 norm. Leverbaar in zwart.

Inofec Arbo Bureaustoel InoPro II

De voordelige bureaustoel InoPro II is voorzien van diverse instelmogelijkheden. U kunt deze bureaustoel zodoende geheel naar uw eigen wensen instellen. Leverbaar in 1 kleur.

ProfiM Arbo Bureaustoel Veris Zwart

De bureaustoel Veris is een moderne bureaustoel die is voorzien van verschillende instelmogelijkheden. Leverbaar in 8 kleuren.

Girsberger Arbo Bureaustoel Reflex Net Alu

De comfortabele bureaustoel Reflex Net van het merk Girsberger is verkrijgbaar met 2D armleggers, een zwarte kunststof kruisvoet en in diverse kleuren.

ProfiM Arbo Directiestoel Veris Net Alu

De moderne Arbo directiestoel Veris Net is ARBO goedgekeurd en voorzien van een hoofdsteun en een aluminium gepolijste kruisvoet. Stoffering is zwart.

ProfiM Arbo Bureaustoel Veris Chroom

De gunstig geprijsde bureaustoel Veris is ARBO goedgekeurd. Verschillende kleuren voor de stoffering. Chromen kruisvoet.

Inofec ARBO Directiefauteuil de Luxe NPR

Deze lederen NPR 1813 directiestoel is een zeer uitgebreide stoel voorzien van 4D armleggers en een chroomkleurige kruisvoet. Alleen leverbaar in zwart leer.

Girsberger ARBO Bureaustoel Yanos NPR

Deze moderne bureaustoel Yanos uitgevoerd met karakteristieke rug met netbespanning voldoet aan de NPR norm 1813. De bureaustoel is uitgevoerd met diverse instelmogelijkheden en kan zodoende geheel naar wens ingesteld worden. Leverbaar in 1 kleur.

Inofec Arbo Bureaustoel Singa

De Arbo bureaustoel Singa is een zeer comfortabele stoel voor scherpe prijs. Dankzij de diverse instelmogelijkheden voldoet de bureaustoel aan alle ergonomische eisen en kun je de stoel geheel naar wens instellen. Leverbaar in de kleur zwart.

Girsberger Arbo Bureaustoel Reflex Net NPR

De bureaustoel Reflex Net NPR is een zeer luxe bureaustoel met veel instelmogelijkheden. Voldoet aan de NPR 1813 norm. Leverbaar in zwart.

ProfiM Arbo Bureaustoel Arca

Deze Arbo bureaustoel Arca voldoet aan de Arbo norm NEN-EN 1335. Leverbaar in meerdere kleuren.

Een ARBO bureaustoel koop je bij Inofec Kantoormeubelen

Op zoek naar een ARBO bureaustoel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wat bieden wij jou? Een zorgvuldig samengesteld assortiment, eerlijke prijzen, 5 jaar garantie, snel geleverd en misschien wel het belangrijkste, goed advies. Dus ben je op zoek naar een betaalbare bureaustoel welke goedgekeurd is volgens de geldende ARBO regels, dan zit je bij ons letterlijk goed! In onze webshop vind je een uitgebreid aanbod van ARBO bureaustoelen. Bij iedere ARBO bureaustoel worden de kenmerken beschreven. Vind je echter lastig om online je keuze te maken? Geen probleem! Kom dan langs in een van onze showrooms in Roosendaal of Alphen aan den Rijn. Zodat je zelf het zitcomfort van een ARBO bureaustoel kunt ervaren.

Kenmerken van een ARBO bureaustoel

Wat maakt eigenlijk dat een bureaustoel tot ARBO bureaustoel bestempeld mag worden? Heel kort samengevat betekent dat de verschillende onderdelen van een bureaustoel verstelbaar moeten zijn, zoals de zitting, rugleuning en armleggers. Dit maakt dat een ARBO bureaustoel geschikt is voor een zeer grote groep mensen. Mensen van verschillende lengtes kunnen op die manier van dezelfde ARBO bureaustoel gebruik maken. Veel werkgevers kiezen dan ook voor een ARBO goedgekeurde bureaustoel. Ieder medewerker kan de bureaustoel naar zijn of haar behoeftes instellen en profiteren van optimaal zitcomfort. En goed zitcomfort zorgt bovendien voor minder gezondheidsklachten. Jij blij, medewerker blij!

Eisen voor een bureaustoel ARBO goedgekeurd

Zoals hierboven als verteld dient een ARBO bureaustoel goed verstelbaar te zijn. Niet iedereen zal hierop zitten te wachten, maar voor wie het wel graag wilt weten, hebben we de belangrijkste eisen voor een ARBO bureaustoel op een rijtje gezet.

 • Zithoogte verstelbaar van 41-55 cm
 • Zitvlak minimaal 40 cm breed en 44 cm diep
 • Zitdiepte verstelbaar van 38-48 cm
 • Breedte rugleuning minimaal 36 cm en maximaal 46 cm
 • Lengte rugleuning 37 cm
 • Hoogte armleggers verstelbaar van 20-30 cm
 • Afmeting armleggers minimaal 5 cm breed en 20 cm lang
 • Synchroonmechaniek: simpel gezegd, deze mechaniek zorgt ervoor dat de zitting samen met de rugleuning meebeweegt, zodat je lichaam in elke zitpositie de juiste steun krijgt

Instellen van een ARBO bureaustoel

Het is de eerste keer misschien wat zoeken naar de juiste instelling van je ARBO bureaustoel, maar geloof ons, na een paar keer oefenen heb je dit echt wel onder de knie. Probeer in het begin dan ook wat te variëren, zodat je kunt ervaren wat voor jou de beste zitpositie is. Als je hier eenmaal achter bent, dan stel je de bureaustoel voortaan in een handomdraai in. Nog even stapsgewijs uitgelegd.

 1. Zithoogte: Zet je voeten plat op de grond en plaats je benen in een hoek van 90 graden
 2. Zitdiepte: Zorg dat er ruimte is voor een gebalde vuist tussen voorzijde zitting en binnenkant knie
 3. Hoogte armleggers: Plaats je armen in een hoek van 90 graden, neem aan ontspannen zithouding aan en zorg dat ze in deze hoek rusten op de armleggers
 4. Hoogte bureautafel: Zorg dat de hoogte van je bureautafel gelijk is aan de hoogte van de armleggers van je bureaustoel

ARBO bureaustoelen in diverse modellen en kleuren

Je vindt bij ons een zorgvuldig samengesteld assortiment ARBO bureaustoelen. Je kunt kiezen uit diverse modellen, kleuren en prijsklassen. Er zit dus altijd wel een ARBO bureaustoel tussen die aansluit bij jouw wensen en past binnen je budget. Wil je graag advies van een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan een van onze showrooms in Roosendaal of Alphen aan den Rijn. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. En kom je er niet direct uit, dan bieden we jou de mogelijkheid om een of meerdere ARBO bureaustoelen gedurende 2 weken uit te proberen. Zo kunnen ook jouw medewerkers de ARBO bureaustoel uitproberen en het zitcomfort testen.

Gratis levering en montage van je ARBO goedgekeurde bureaustoel

Iedere ARBO bureaustoel wordt gratis bij je geleverd en gemonteerd. Ons team van bezorgers is hier een kei in! Ze pakken de ARBO bureaustoel uit, zetten hem netjes in elkaar en plaatsen hem op de juiste plek. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee retour en voeren we op een milieuvriendelijke manier af. En als je de bezorger even lief aankijkt, geeft hij ook nog een korte zitinstructie van de geleverde ARBO bureaustoel. Dus voor jou geen gedoe met ingewikkelde montage instructies en rotzooi waar je mee blijft zitten. 

5 jaar garantie op bureaustoel ARBO

Als er iets intensief gebruikt wordt op kantoor, dan is het wel een bureaustoel. Het is dan ook belangrijk dat deze heel wat jaren mee moet kunnen gaan. Om jou te overtuigen van de kwaliteit van onze ARBO bureaustoelen, geven we je maar liefst 5 jaar garantie. Je kunt er dus van op aan dat iedere ARBO bureaustoel van goede kwaliteit is. Deze garantietermijn geldt overigens voor al ons kantoormeubilair.

Uitgebreid assortiment kantoormeubelen naast ARBO bureaustoelen

Naast een ARBO bureaustoel vind je bij ons nog veel meer kantoormeubelen. Dankzij dit uitgebreide assortiment kun je eigenlijk iedere ruimte binnen je kantoor inrichten. Neem ook eens een kijkje bij onze bureautafels, archiefkasten, ladeblokken, kantinestoelen, receptiebalies, scheidingswanden en presentatiemateriaal. Heb je plannen voor een nieuwe inrichting of ben je gewoon benieuwd hoe het anders kan? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Jouw wensen en ideeën met betrekking tot de inrichting brengen we graag samen in een concreet inrichtingsplan. 

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.