Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Voordelen

Gratis advies en ontwerp

Voorafgaand aan ieder project luisteren we aandachtig naar uw wensen. Samen met uw persoonlijke Inofec adviseur zoekt u het meubilair uit dat bij uw kantoor past. Uw adviseur vertaalt dit in een gratis tekening met een bijbehorende offerte. Dit vaak al binnen 24 uur.


Persoonlijke begeleiding

Uw adviseur volgt uw project van het bestellen tot en met de levering, montage en installatie hiervan. U communiceert met één persoon binnen Inofec waardoor de communicatie voor u gemakkelijk en helder is.


Prijzen

Onze prijzen liggen gemiddeld 40% lager dan de prijzen van andere leveranciers. Wij bieden u de laagste prijsgarantie! Prijzen excl. 21% BTW.


Garantie

Op al ons meubilair bieden wij u een garantie van minimaal 5 jaar.


ARBO voorwaarden

Ons project-meubilair voldoet aan de ARBO normering. Onze adviseurs zijn opgeleid om volgens deze normering uw ruimtes in te richten.


Levertijd

Het grootste deel van ons assortiment is uit voorraad, binnen 10 werkdagen, leverbaar. Binnen 10 dagen kunt u dus een compleet nieuw ingericht kantoor betrekken.


Levering

Wij leveren in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België en de levering en installatie van het meubilair is geheel gratis.


Montage en installatie

Het meubilair wordt op uw werkplek ter plaatse gratis voor u gemonteerd, op de plaats gezet waar u het wilt hebben en ingesteld op de juiste hoogte die voor u geschikt is.


Verpakkingsmateriaal

Het verpakkingsmateriaal nemen wij na installatie direct retour. U kunt meteen opgeruimd aan de slag op uw nieuwe werkplek. Alle materialen worden door ons gescheiden en milieuvriendelijk verwerkt.


Proefplaatsing

Indien u het meubilair eerst zelf wilt uitproberen kunt u een proefplaatsing aanvragen. U mag het meubilair 2 weken gratis uitproberen. Indien het niet helemaal aan uw wensen voldoet nemen wij het meubilair kostenloos retour.


ISO 9001 gecertificeerd

Het behalen van dit certificaat is een bevestiging van de kwaliteit van de werkzaamheden die dagelijks door de medewerkers van Inofec worden uitgevoerd. Inofec streeft naar continue verbetering op het gebied van kwaliteit.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.