Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Schoolmeubelen

Bent u op zoek naar een leverancier van schoolmeubelen? Inofec is al meer dan 30 jaar een gerenommeerde leverancier van meubels voor het primair, secundair en tertiair onderwijs. Inmiddels mogen we ruim 3.500 basisscholen, middelbare scholen, hoge scholen en zelfs universiteiten tot onze klantenkring rekenen. Maar u komt ons ook tegen op de Buitenschoolse Opvang of Kinderopvang.

Behoort uw onderwijsinstelling al tot onze klantenkring? Inofec begeleidt u van het begin tot en met de oplevering van uw project. We bieden een zeer compleet assortiment dat wij uit voorraad kunnen leveren. Daarnaast zijn er tal van andere mogelijkheden. Samen met u bepalen we de juiste producten voor uw complete schoolinrichting. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch direct te bereiken op 0165-523270, ons mail adres is [email protected] of kom langs in onze showroom in Roosendaal. De koffie of thee staat niet klaar, maar wordt vers voor u gezet!


Complete schoolinrichting


Ons assortiment schoolmeubilair bestaat uit schooltafels, schoolstoelen en schoolkasten. Denk bij schooltafels niet alleen aan leerlingentafels, maar ook aan docentenbureaus, kantinetafels en ICT-tafels. Hetzelfde geldt voor ons uitgebreide assortiment onderwijsstoelen: leerlingenstoelen, docentenstoelen en kantinestoelen vindt u allemaal in onze collectie. Ten slotte kunt u zowel voor kluisjes als archiefkasten voor op school bij ons terecht.

3D tekening onderwijs

Dankzij dit uitgebreide assortiment is iedere ruimte op school in te richten met ons schoolmeubilair. Van klaslokaal tot aula en van personeelskamer tot mediatheek: in iedere ruimte op school past wel schoolinrichting van Inofec.

Benieuwd naar ons uitgebreide assortiment? Vraag dan onze schoolcatalogus vrijblijvend aan! Hierin vindt u een overzicht van al ons schoolmeubilair of laat u inspireren door onze referenties!


Schoolmeubelen online bestellen


Heeft u mooi en passend schoolmeubilair gevonden in onze schoolcatalogus? Super! Een deel van ons assortiment vindt u direct in de webshop van Inofec. Hier kunt u eenvoudig en snel uw nieuwe onderwijsmeubilair en schoolmeubelen bestellen. Makkelijk toch?

 

Vraag gratis onze catalogus aan

 

 


Inrichtingsadvies op maat


Twijfelt u nog wat de beste keuze voor het schoolmeubilair bij u op school is? Of bent u op zoek naar een product dat niet in de webshop staat? Of hebt u gewoon behoefte aan een advies op maat voor uw schoolinrichting? Dan helpen onze adviseurs u graag verder!

Onze adviseurs zijn benieuwd naar uw eisen en wensen en komen graag langs om de ruimtes in het echt te zien. Vervolgens werken zij een inrichtingsvoorstel uit. Door onze nauwe samenwerking met diverse leveranciers kunnen wij ieder inrichtingsvraagstuk invullen. Dus ook dat van uw schoolinrichting!

Het inrichtingsvoorstel ontvangt u inclusief bijbehorende offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn. Wel zo prettig!

Interesse in een inrichtingsadvies op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Inrichtingsprojecten met persoonlijke begeleiding


Het samenstellen van een nieuwe schoolinrichting kan een hele uitdaging zijn. Wanneer u de samenwerking aangaat met Inofec is dit echter een fluitje van een cent!

Tijdens het gehele inrichtingstraject heeft u één aanspreekpunt: uw persoonlijke verkoopadviseur. Voor al uw vragen of onduidelijkheden omtrent het nieuwe schoolmeubilair kunt u bij hem of haar terecht. De verkoopadviseur volgt het gehele project op de voet en leidt het in goede banen. Zo hoeft u zich nergens druk om te maken!


Onderscheidende eigen meubellijnen


Inofec onderscheidt zich door het aanbieden van diverse meubellijnen. Voor iedere wens hebben wij een bijpassende meubellijn. Bijvoorbeeld voor een strak design, hebben wij de Square en Smart meubellijnen. Voor een kwalitatief degelijke oplossing hebben we de Standaard lijn. Maar ook voor bijvoorbeeld een directiekantoor bieden wij verschillende meubellijnen. Vaak wordt er bij projectmeubilair naar specifieke zaken gevraagd.

Schoolfolder

Catalogus

Showroom

Showroom

Referenties

Referenties

Meubellijnen

Meubellijnen


Onderwijs Meubels worden gebruiksklaar opgeleverd! Montage van al uw schoolmeubilair


Nieuw schoolmeubilair bij Inofec besteld? Dan heeft u zelf geen omkijken meer naar de levering en montage van de schoolmeubels! Eén van de vele pluspunten van Inofec is namelijk dat onze eigen bezorgers al het schoolmeubilair gebruiksklaar leveren. Zij zorgen ervoor dat het schoolmeubilair netjes in de juiste ruimtes wordt gezet.

Vervolgens wordt al het verpakkingsmateriaal verwijderd en worden de schoolmeubelen gemonteerd. Onze bezorgers nemen al het verpakkingsmateriaal weer mee. Zo kan het op een milieuverantwoorde wijze worden afgevoerd. Na de levering kunt u de nieuwe schoolmeubelen direct in gebruik nemen. Zo staan de docenten en leerlingen of studenten ook niet tussen de dozen in het leslokaal, maar kunnen ze direct werken aan de nieuwe schoolmeubelen.

Wist u dat u bij Inofec standaard maar liefst 2 jaar garantie op schoolmeubilair ontvangt? Zo weet u dat u de komende jaren zorgeloos op andere zaken kunt focussen!


Uitgebreid assortiment onderwijsmeubelen en kantoormeubelen


Naast een ruim assortiment schoolmeubilair heeft Inofec ook een uitgebreide collectie meubilair. Zo vindt u in het assortiment van Inofec kasten, stoelen, tafels en accessoires voor iedere ruimte op kantoor. Dus ook voor de receptie, kantine, directiekamer en garderobe. Voor al het zakelijke meubilair bent u bij Inofec aan het juiste adres!

Bent u op zoek naar een projectinrichter voor uw school of onderwijsinstelling? Inofec begeleidt u van het begin tot en met de oplevering van uw projectmeubilair. We bieden een zeer compleet assortiment dat wij uit voorraad kunnen leveren. Daarnaast zijn er tal van andere mogelijkheden. Samen met u bepalen we de juiste producten voor uw kantoor, pand of locatie. Uw wensen stemmen wij af op de producten die wij aanbieden. Zo kunt u kiezen uit diverse bureaus, bureaustoelen, vergaderstoelen en kasten. Wilt u meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom in Roosendaal.


Schoolmeubilair gemonteerd & gebruiksklaar geleverd


Een order vanaf 300 euro (excl. btw) wordt kosteloos geleverd en gemonteerd. Daarnaast plaatsen onze bezorgers het meubilair op de juiste plek op uw locatie. Wanneer de bezorgers gereed zijn met de montage, nemen zij ook al het verpakkingsmateriaal retour. Zo kunt u direct gebruik maken van uw nieuwe schoolmeubels. Inofec streeft ernaar binnen 10 werkdagen te leveren. Voor grote projecten bedraagt de levertijd meestal enkele weken. Dit is afhankelijk van uw specifieke wensen.
Neem vrijblijvend contact op!Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.