Boven € 300,- (excl. btw) gratis bezorgd
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Projectinrichting

Bent u op zoek naar een projectinrichter voor uw kantoor? Inofec begeleidt u van het begin tot en met de oplevering van uw projectmeubilair. We bieden een zeer compleet assortiment dat wij uit voorraad kunnen leveren. Daarnaast zijn er tal van andere mogelijkheden. Samen met u bepalen we de juiste producten voor uw kantoor. Uw wensen stemmen wij af op de producten die wij aanbieden. Zo kunt u kiezen uit diverse bureaus, bureaustoelen, vergaderstoelen en kasten. Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom in Roosendaal.

Offerte en tekening op maat


Wanneer wij samen met u een traject ingaan, zal er eerst een oriënterend gesprek plaatsvinden. Onze verkoopadviseurs gaan samen met u om de tafel zitten om in kaart te brengen welke wensen u heeft. Zodra deze wensen bekend zijn, zal één van onze verkoopadviseurs een offerte en tekening voor u maken. Dit vaak al binnen 24 uur. Wij kunnen voor u ook een tekening in 3D maken, zodat u gelijk kunt zien hoe de ruimte wordt ingevuld.

3D tekening


Onderscheidende eigen meubellijnen


Inofec onderscheidt zich door het aanbieden van diverse meubellijnen. Voor iedere wens hebben wij een bijpassende meubellijn. Kiest u voor een strak design, dan hebben wij de Square en Smart meubellijnen. Voor een betaalbare oplossing hebben we de Standaard lijn. Maar voor bijvoorbeeld een directiekantoor bieden wij verschillende meubellijnen. Vaak wordt er bij projectmeubilair naar specifieke zaken gevraagd.

Catalogi

Catalogus

Showroom

Showroom

Referenties

Referenties

Meubellijnen

MeubellijnenComplete kantoorinrichting


Wanneer u het kantoor opnieuw gaat inrichten met nieuwe kantoormeubelen, dan komt daar nog heel wat bij kijken. Niet alleen de kantoormeubelen zijn belangrijk, maar ook bijvoorbeeld de vloer, muren en bekabeling. Wilt u een compleet nieuwe kantoorinrichting? Dan kunnen wij ook een binnenhuisarchitect bij het project betrekken. Wij kunnen u dan een totaalinrichting aanbieden, zodat u die weer met uw uitvoerder kunt bepreken.


Gratis levering en montage


U hoeft van ons geen bijkomende kosten te verwachten. Alle producten en projecten worden namelijk gratis geleverd en gemonteerd. Daarnaast plaatsen onze bezorgers de kantoormeubelen op de juiste locatie. Wanneer de bezorgers gereed zijn met de montage, nemen zij ook al het verpakkingsmateriaal retour. Zo kunt u direct gebruik maken van uw nieuwe projectmeubilair in een opgeruimd kantoor. Standaard leveren wij binnen 10 werkdagen. Voor het grote projecten bedraagt de levertijd meestal enkele weken.
ContactformulierDoor het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Boven € 300,- (excl. btw) gratis bezorgd

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.