Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Gezonde Werkplek

Hoe gezond is je werkplek?

 

Voel jij je echt gelukkig op je werk? Werkgeluk is afhankelijk van een flink aantal factoren. De bedrijfscultuur bijvoorbeeld, maar ook de inhoud van het werk en het contact met collega’s. Maar wist je dat de werkomgeving minstens zo belangrijk is? In een prettige werkomgeving gaan mensen veel gelukkiger naar hun werk.

Advies of gewoon leren van Inofec?

Zie je door de bomen het bos niet meer? Onze medewerkers denken graag met je mee! Wanneer wij samen met jou een traject ingaan, zal er eerst een oriënterend gesprek plaatsvinden. Onze verkoopadviseurs gaan samen met jou om de tafel zitten welke wensen je hebt. Zodra deze wensen bekend zijn, zal één van onze verkoopadviseurs een offerte en tekening voor jou maken. Dit vaak al binnen 24 uur. Wij kunnen voor jou ook een tekening in 3D maken, zodat je gelijk kunt zien hoe de ruimte wordt ingevuld.

Header JOGG


Verschillende mogelijkheden om bij te dragen aan jouw werkgeluk!

Genoeg Keuze qua producten bij Inofec om bij te dragen aan het werkgeluk bij jouw op kantoor. We hebben verschillende artikelen zoals ergonomische krukken, NPR gekeurde bureaustoelen, maar ook onderscheidt zich door het aanbieden van diverse meubellijnen. Voor iedere wens hebben wij een bijpassende meubellijn. Kies je voor een strak design, dan hebben wij de Square en Smart meubellijnen. Voor een betaalbare oplossing hebben we de Standaard lijn, maar ook voor Directiemeubilair ben je bij Inofec aan het juiste adres! Vaak wordt er bij projectmeubilair naar specifieke zaken gevraagd.

Ergonomische krukken

Ergonomische krukken

Zit-sta bureaus

Zit-sta bureaus

Ergonomische stoelen

Ergonomische bureaustoelen

Bureaufietsen

DeskbikesComplete gezonde werkplekken?


Wanneer je het kantoor (opnieuw) gaat inrichten met nieuwe kantoormeubelen, dan komt daar nog heel wat bij kijken. Niet alleen de kantoormeubelen zijn belangrijk, maar ook of deze meubelen bijdragen aan een gezonde werkhouding. Wil je een compleet nieuwe kantoorinrichting? Dan kunnen wij ook een binnenhuisarchitect bij het project betrekken. Wij kunnen je dan een totaalinrichting aanbieden, zodat je die weer met jouw uitvoerder kunt bepreken.


Service van Inofec: Gebruiksklare oplevering


Onze producten en gehele projecten worden kosteloos gebruiksklaar geleverd (vanaf €300,-). Daarnaast plaatsen onze bezorgers de meubelen op de juiste locatie. Wanneer de bezorgers gereed zijn met de montage, nemen zij ook al het verpakkingsmateriaal retour. Zo kun je direct gebruik maken van jouw nieuwe (gezonde) projectmeubilair in een opgeruimd kantoor, kantine of vergaderruimte. Standaard leveren wij binnen 10 werkdagen. Voor het grote projecten bedraagt de levertijd meestal enkele weken. Uiteraard in samenspraak met jou. 
ContactformulierGratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.